Triceps superset

 

Tjohei! Her kommer en liten video fra kveldens armøkt. Jeg kjørte blant annet supersett på triceps med smale dips og lette kickbacks for å få pump. Filmet siste settet, og jeg bruker det som unnskyldning for dårlig teknikk på slutten 😉 Nå er jeg sliten jente, og gleder meg til å finne senga. God natt 🙂  

Practice makes perfect

God morgen 🙂 Jeg sitter ute i sola med verdens beste grøt, som er vel fortjent etter en lang runde med morgencardio. Cappuccino-grøten er jo min all time favorittgrøt, og en liten tvist gjorde den faktisk ENDA bedre 🙂 Jeg kokte vann og blandet ut pulverkaffe i ei skål, før jeg tilsatte havregrynene i går kveld. Med English Toffe & Hazelnut Stevia lot jeg det stå over natta, sånn at smaken trakk seg godt inn. Så var det bare å tilsette Whey Gourmet med smak av Cappuccino Frappe fra Nordic Nutrition etter cardio, og vips – tidenes frokost 🙂 

 Nå er det straks klart for skole, og seinere i dag blir det ei styrkeøkt på armene. Endelig gått av meg stølheten i beina, men nå er det som er stiv som en stokk! Er det ikke det ene, så er det det andre 😉 Sånn går det når en står på badet og øver på poseringer, strammer og flexer alt jeg har! Poseringene sitter fortsatt ikke helt som de skal, og med kun 24 dager igjen til konkurranse er det bare å øve! Practice makes perfect 🙂 

Ønsker dere alle en strålende onsdag, vi er halvveis til helg!

Chest-day

Jeg våkna med bein så stive som tømmerstokker idag, økta i går reiv godt! Jeg pleier alltid å droppe morgencardio dagen etter bein, for å la lårene hvile litt. Blir kveldscardio på Lillesand istedet 🙂 Jeg hadde som nevnt en liten shoot med Fitnessbloggen i går, og bildene + et intervju finner du ved å trykke på bildet under.

Jeg er akkurat ferdig med dagens styrkeøkt, i dag var det klart for bryst. Det var ei god økt, jeg klarte faktisk flere brede dips enn jeg noengang har klart før!!! Liker å innbille meg at jeg har blitt sterkere, men det er nok heller grunnet at jeg ikke har så mye dødvekt å løfte på lenger 😉 Gøy er det uansett, og dips er uten tvil min favorittøvelse for brystet. Økta i dag så slik ut:

  • Skråbenk med manualer
  • Decline i Hammerstrength
  • Flyes
  • Brede dips
  • Cablecross
  • Push-ups

 

 

 

Hva er din favorittøvelse for bryst? 

Hurra for høydag!

Uka mi har starta fantastisk! Våknet til strålende sol og skolefri, morgencardioen fløy forbi med god musikk på øret. Cappuccino-grøten gikk ned på høykant, før det var klart for en liten shoot med Fitnessbloggen. Så bar det rett på butikken for å kjøpe søtpotet, det er så godt! Å være på diett har lært meg så utrolig mye, både når det kommer til min egen kropp og måter å lage mat på. Så mye digg en kan spise 😀 Søtpotet-båter er blitt min absolutte favorittkilde til karbohydrater. Skjær de opp, krydre godt og sett i ovenen på ca. grader i 20 min, gjerne server med biff og salat som meg 🙂

Intet mindre enn tre slike måltid har blitt spist i dag, som gir mye overskudd og energi. Det har blitt brukt på ei god beinøkt på Lillesand. De har åpen uke med gratis trening og masse spennende timer, så jeg anbefaler alle som har muligheten til å ta en tur! I morgen skal jeg dit og prøve både Zumba og Corebar for første gang, det blir gøy 🙂 Beina mine er tunge etter økta idag, og siden jeg har høydag ble det BÅDE riskaker, rosiner og shake etter trening. Lykke 🙂

Med masse karb i systemet spretter blodårene frem, noe jeg alltid synes er gøy! Miljøskada, sa du? Jeg innrømmer det gjerne, man blir litt rar i hodet av denne sporten her. Så rar er jeg at jeg bestillte meg 30 (!) proteinbarer idag. Jeg klarte nemlig ikke å bestemme meg for hvilken bar jeg ville spise etter Stavanger Open, så jeg bestillte like gjerne alle smakene for å ha noe å velge mellom. Om 4 uker får jeg svaret på hvilken det blir, haha 😉 Nå er det tid for kveldsmat som blir gele av Funlight, mager kesam m/ Stevia og jordbær.

Jeg elsker høydag!!! 🙂

Formoppdatering

Jeg klarte å glemme kameraet mitt på fredagens formsjekk og poseringstrening, men heldigvis var Fitnessbloggen tilstede og fikk knipsa litt 🙂 Formen kommer seg for hver dag som går, og det samme gjør poseringene. Sommerfuglene begynner å komme nå, og jeg gleder meg masse  til konkurranse:) Akkurat spist et stort måltid med laks, brokkoli og miraclenoodles til kveldsmat – god og mett skal jeg legge meg på lading til ei ny uke. 

 

God natt alle sammen! 🙂

Har du lyst har du lov ;)

God morgen! Sånn starta jeg dagen, usminka og fornøyd med min kjære protein-iskaffe etter morgencardio. Anbefales på det sterkeste, og fremgangsmåten finner du ved å trykke her. Jeg hadde skikkelig lyst på noe søtt denne morgenen, og derfor ble det dessert til frokost i dag 😉 Har du lyst har du lov! 

Jeg pisket eggehvitter og Isogold Vanilla med Stevia før jeg gikk cardio, og satte blandingen til avkjøling i kjøleskapet. Vips, en time senere ble det vanilje pannacotta til frokost 😀 Håper alle har hatt en like fin start på dagen, og at dere nyter siste dag av helga. Det skal iallefall jeg!

Gogogo!

Endelig lørdagskveld! Ferdig meg jobb, trening og en lang cardiorunde med jentene 🙂 Jeg hadde ei digg skulderøkt idag, og ei enda diggere ryggøkt i går. Den kjennes i dag, for å si det mildt! Ingenting er bedre enn ei ryggøkt med kontakt og mye energi. Før diett-start hadde jeg ikke sett for meg at jeg skulle ha så mye energi igjen mot slutten, men det har jeg overraskende nok! Satser på at energi-nivået holder hele veien frem 🙂 

Gårsdagen formsjekk gikk finfint, og jeg er i rute til Stavanger Open om 4 uker. Jeg skal kjøre på de neste ukene, og gi alt jeg har for å komme i knallform 😀 Ingenting å spare på nå, GOGOGO!

I’m blue baby

Jeg har verdens beste lesere. Må bare si tusen hjertelig takk for alle støttende kommentarer på sist innlegg, det betyr mer enn dere tror. Nå er jeg ferdig med min daglige morgencardio, og spiser min elskede cappuccino-grøt 😉 I går hadde jeg treningsfri, og det var faktisk veldig godt! Jeg brukte dagen til å gjøre unna en del forberedelser til konkurranse, for nå er det bare 4 (!!!) uker igjen til Stavanger Open. Jeg fant negle-design, sminke og bling etter å ha lett rundt hele byen, greit å være ute i god tid. Nå gjenstår bare sko og hår – så er jeg good to go 😉

Det er fredag, som betyr at jeg er målt og veid. Fornøyd selv denne uka også, så får vi se om coach er enig. I’ll keep you posted 🙂 Ha en fantastisk fredag så lenge!

Resultater kommer ikke gratis!

Først og fremst vil jeg bare si at jeg IKKE mener å henge ut noen med dette innlegget – jeg føler bare at jeg er nødt til å klargjøre et par ting. Jeg fikk enorm respons på innlegget mitt om 2010 vs. 2011 som du finner her. Utrolig mange av kommentarene/mailene var støttende og positive – og det setter jeg veldig stor pris på. Men x-antall mailer jeg fikk gjorde meg også veldig frustrert, og lettere irritert. “Hva er trikset?” “Hvilke slankeprodukter har du brukt? ” “Hva er hemmeligheten?” var spørsmål som gikk igjen i disse mailene. Svaret er enklere enn dere tror.

Det finnes ingen hemmelighet! Resultater kommer ikke gratis, en er NØDT til å jobbe for å oppnå det man ønsker. Du endrer ikke kroppen din ved å sitte i sofaen å spise, så enkelt er det bare! Ingenting er mer sant enn dette sitatet av Denis Waitley: the results you achieve will be in direct proportion to the effort you apply. Det finnes rett og slett ingen mirakelkur eller snarvei! DU må selv gjøre jobben, ingen andre kan gjøre den for deg! Det er din tid, din engergi og din svette som må legges ned for å oppnå resultatene. 

Jeg tør ikke tenkte på hvor mange timer jeg har lagt ned på kjøkkenet dette siste året. Enda fler timer er langt ned på kondisjonstrening. Og ENDA flere enn det igjen har gått med til å løfte tunge vekter på gymmet. Jeg har kjørt knebøy til jeg har spydd, rodd til jeg har sett stjerner og løftet så mye at jeg ikke har maktet å gå de 10 minuttene hjem fra gymmet etterpå. Det er heller ikke noe forskjell på jenter og gutter –  vil du ha resultater så må du trene for å oppnå disse resultatene! Alt for mange jenter er redde for å løfte vekter, enda det er styrketrening som er det mest effektive for å endre kroppen. Og NEI, du vil ikke våkne og se ut som kroppsbygger dagen etter ei styrkeøkt. Do it like a dude.

Treningsprogrammet mitt er mest sannsynlig totalt urelevant for deg. Vil du bli god i sykling, så blir du ikke verdensmester av å kopiere treningsprogrammet til Thor Hushovd. Ta kontakt med noen som har peiling, og finn et opplegg som er skreddersydd for deg og som du trives med. Husk alltid at du kommer så langt du vil, så lenge du bestemmer deg for det! 

 

“If it is importatnt to you, you will find a way. 

If not you’ll find an excuse.”

Lifesavers på diett pt. 2

Mange assosierer diett med lite og kjedelig mat. Men bare en er litt kreativ kan en trylle frem nydelig mat, selv på konkurranse-diett 🙂 Mine aller beste tips er krydder og Stevia! Når det kommer til krydder så anbefaler jeg å kjøpe disse på Asia-butikker, mye større utvalg og smaker MYE mer. Det er utrolig mange spennende smaker å velge mellom, og alltid noe nytt å prøve i hyllene. I dag gikk jeg for to klassikere, ingefær-biff og tandori-kylling, begge med karri-ris. NAM!

Og Stevia – hvordan skulle jeg overlevd uten? I grøt, te, kesam, ris, kaffe, cottage cheese og kesam er det magisk! Jeg kjøper de på Iherb, og hvis du bruker koden SIV084 får du 5 dollar i rabatt på første bestilling. Gjør diett-tilværelsen mye enklere, jeg spiser jo så mye godt 🙂 Nå er det klart for en protein-iskaffe før trening, selvfølgelig med Stevia! Spice up your life 😉