Følg veien på Videoavisa også! :)

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk til alle dere som kommenterer og leser bloggen min! Jeg hadde VIRKELIG ikke forventet så mye støtte og positive tilbakemeldinger da jeg begynte å blogge, så jeg blir nesten litt overveldet! Så tusen hjertelig takk til dere alle, det betyr mye for meg 🙂 Hvis du trykker her vil du finne den første artikkelen Videoavisa publiserte om veien min til NM. Veldig moro at de lager en slik artikkelserie! Håper dere liker den like godt som meg 🙂 Nå er klokka bltt alt for mange allerede, og senga kaller. God natt!

Foto: Drea Photography

Magefavoritter

Jeg vil ha sixpack så fort som mulig, helst skulle jeg hatt den i går! Mens jeg venter på packen får jeg bare fortsette å trene magemusklene,  og her kommer to av mine favoritter nå om dagen:

1. Crunches og skrå crunches i Hammer Strength maskin

 

2. Hengende Captains Chair 
Disse to øvelsene river som bare det, og jeg kjenner det i magemusklene i dag for å si det sånn! Hammer Strength maskina er uten tvil en av mine favorittmaskiner på gymmet. Nå skal jeg til behandlig for å få bukt med ei litt vrien skulder, håper det funker!

Hva er din favorittmaskin?

Om det å være på diett

Mange lurer på hvordan dietten min ser ut, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om det. Jeg spiser 6 måltider om dager, og hopper aldri over noen av dem. På denne måten blir jeg aldri sulten, og får derfor ikke cravings til å spise dritt. Jeg har en fast måltidsplan – og da følger jeg den, enkelt og greit. Jeg lager alltid maten min dagen før, så jeg har det klart til dagen etter. Failing to plan = planning to fail. En typisk dag kan se slik ut:

Frokost:
Havregryn
Whey protein

Måltid 2:
Kyllingfilet
Ris
Grønnsaker

Lunch:
Kyllingfilet
Ris
Grønnsaker

Snack:
Skyr

Middag:
Kyllingfilet
Ris
Grønnsaker

Kveldsmat:
Cottage cheese

For mange ser dette sikkert kjedelig ut, men det handler om å se muligheter i stedet for problemer. Jeg varierer med mye forskjellige krydder og grønnsaker, og går derfor ikke lei. Kunne aldri blitt lei av kylling uansett – det er jo det beste som finnes!!

 Foreløpig er det null problem å være på diett, og jeg har ikke merket underskuddet noe særlig. Nå er det tidlig i dietten ennå, og jeg vet at det kommer til å bli tungt etterhvert. Sånn skal det også være, det skal koste, og det jo mye bedre å oppnå noe når en har jobba dødshardt for det. Og jobbe det skal jeg, believe me! Jeg skal bokstavelig talt jobbe ræva av meg, og jeg gleder meg til det. Skal bli så godt å komme i FORM! 🙂

Du blir hva du spiser. Spiser du bra, føler du deg bra og spiser du dritt – så føler du deg som dritt.Følg veien til NM på Fitnessbloggen!

Fitnessbloggen skal lage en artikkelserie om oss 7 jenter fra Kaliber som skal stille i NM. Den første artikkelen kom i dag og du finner den ved å trykke her. Utrolig gøy med at vi er så mange, Team Kaliber skal stille sterkt til høsten 😉

Nå er det tid for trening, håper alle har en flott start på uka!

Strike a pose

Beinøkta i dag var skikkelig tung. På sånne dager er jeg ekstra glad for at jeg en så fantastisk venn og treningspartner som Paul, som alltid pusher meg til det ytterste. Knebøy, beinpress, beinspark, sittende lårcurl, nordic hamstrings og strake markløft var dagens øvelser – så beina mine er sliiitne nå.  Etter økta var det klart for poseringstrening, som jeg rett og slett suger i. Heldigvis er det ennå 14 uker igjen til NM, og gjett om det skal øves! Nå er det klart for kveldsmat før det blir senga – og lade opp til ei ny treningsuke. Natta! 

Er det ikke sånn man skal posere da? 😉

Sommergele!

Først og fremst må jeg bare si tusen takk for alle bursdagshilsninger og hyggelige kommentarer! Så utrolig koselig å lese 🙂 Bursdagsdesserten min var så sykt god at jeg bare er nødt til å dele den med dere! Kommer definitivt til å bli en favoritt i sommer 🙂 Den smaker digg og har et lavt innhold av kalorier. Perfekt når en er på diett!

Lag 1 liter saftblanding av Fun Light og vann. Jeg liker geleen sterk, så jeg brukte 2,5 dl Fun Light med bringbærsmak og 7,5 dl vann. Varm dette opp i en kjele sammen med en pakke (10 plater) gelatinplater. Ikke kok blandingen, men det skal være så varmt at gelatinplatene løses opp. Hell blandingen i ei skål, tilsett jordbær og sett til avkjøling i kjøleskapet.

Etter noen timer har geleen stivnet og er klar til å nytes. Jeg lagde en “saus” av mager kesam og sukrinmelis, som ble søt og god. Dette kan byttes ut med f.eks vaniljekesam.  Næringsinnholdet har jeg regnet ut under :

200 gram jordbær: 68 kcal

17 gram gelatin: 58 kcal

150 gram mager kesam: 111 kcal 

Totalt: 237 kcal

En hel liter gele kan altså nytes med GOD samvittighet! Flere kan selvsagt dele den svære skåla, men det ville ikke jeg 😉 Hehe! Utenom geleen ble det litt ekstra karb i går, som jeg skal utnytte på kveldens beinøkt! Ha en sporty søndag alle sammen 😉

Birthdaygirl

God morgen kjære lesere! Idag er det 25. juni, og jeg fyller 22 år idag 😀 Hurra for meg! Våknet til 22 roser på senga idag og en herlig frokost.  Sjokkisgrøt med jordbær – yum!

Treningsplanen for idag er bryst og cardio, i de fine nye treningsklærne jeg har fått i bursdagsgave. Så digg å trene i nye klær! Ikke noe treningsfri selv om jeg har bursdag, for en dag uten trening er en dag uten mening 😉 Noen av dere ville se tattoveringen min up close, så her kommer et bilde tatt av flinkeste Drea. Elsker tattoveringen min og blir glad bare av å se på den 🙂 Håper dere har en fin dag alle sammen – det skal jeg ha!

 

Cardiofavoritter

Dagens formsjekk gikk bra, og det blir spennende å se forandringene fremover. Gleder meg helt fantastisk mye til å stå på scenen i oktober! Intervall og magetrening er gjennomført, så nå er det endelig fredagskveld. Jeg har lært at du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg – så nå deler jeg mine cardiofavoritter med dere, og håper dere vil dele deres med meg 😉

 

 

 

 

 

 

 

Hva er dine cardiofavoritter?

Measurements

Fredag er den store formsjekk-dagen. Før frokost tar jeg målinger og veier meg , og senere på dagen er det formsjekk på gymmet. Jeg har altså tre ting å måle fremgangen min utifra, og av disse er vekta minst viktig. Det virker som alt for mange stresser over  badevekta, når den egentlig ikke har så mye å si. Invester 20 kr i et målbånd istedet og mål en gang i uka. Jeg måler bryst, biceps, midje, hofte og lår – alltid på samme plass. Selv er jeg fornøyd med ukas resultat, så spørs det om coachen er enig 😛