Minus fem kilo, “woosh-effekt” og belønninger

GOD FREDAGSMORGEN! Jeg sitter med et enormt glis den siste dagen i januar. Året har startet så fantastisk bra, jeg har kjøpt meg leilighet, i dag begynner jeg som PT-student, og sist men ikke minst jeg har gått ned 5 kilo på under 4 uker. Det er nøyaktig 25 dager siden jeg begynte på dietten, og nå kom altså den berømte “woosh-effekten.” Det vil si at alt står tilsynelatende stille når det kommer til mål og vekt under diett, og plutselig skjer det en kjempeforandring over natta. Men selv om man skulle ønske det er det absolutt ikke 5 kilo med fett som har forsvunnet. Det er rett og slett væske som har vært lagret i cellene som forlater kroppen.  Nå har jo badevekta ingenting å si, men jeg vet likevel hvor frustrerende det kan være å følge en kostholdsplan 100% i lengre tid uten å føle at man får resultater. Så det viktige er å stick to it! Vi har kommet til den siste dagen i januar, og hvis du enda ikke har sett noen resultat av nyttårsforsettet ditt kan motivasjonen være dalende. Men minn deg på målet ditt hver eneste dag, se for deg følelsen når du faktisk når det – og ikke minst husk at du klarer alt du bestemmer deg for!

For min del hjelper det med å belønne meg selv i hverdagen. Det kan være både små og store ting som gir meg motivasjon til å fortsette like bra, om ikke bedre. Dere som følger meg på Instagram har sett begge bildene under før. Grunnen til at jeg alltid har på meg superundertøy i solariumet er at det er min belønning etter cardio. Jeg har ei fast rute jeg går, og på slutten av løypa går turen innom Insane Sun for å ta sol. Da jeg ekstra motviasjon til å få på meg joggeskoene og komme meg ut døra når jeg vet at det varme solariumet venter. Dette er iallefall en super motivasjon for meg – så må du finne ut hvilke småbelønninger som motiverer deg.

Mange velger også å belønne seg selv med noe godt å spise etter å ha vært flink en lengre periode. Det synes jeg i utgangspunktet er en fin ting å ha som belønning, så fremt man holder det innen normale rammer. Har man vært på kaloriunderskudd over en lengre periode som f.eks på konkurransediett kan dette også gi en positiv effekt på fettforbrenningen. Jeg har også alltid hatt den holdningen at det er lov å kose seg litt ekstra i helgene når man har vært flink gjennom uka. Problemet for mange, inkludert meg selv, er at disse spisedagene ofte kan gå over stokk og stein. Hvis det går ned pizza, en boks is, en plate sjokolade, en pose potetgull og en kilo smågodt til dessert er det ikke rart at resultatene uteblir. Alt med måte heter det vel, og i ukedagene synes jeg at den her er fin hvis målet er vektnedgang:

En spisedag ligger ikke i nærmeste fremtid for min del i allefall, så da blir det andre belønninger på meg i stedet. Den største ligger selvfølgelig i følelsen av å nå målet mitt, men det er jo så langt fremme itid at jeg trenger noen motivajonsboost på veien. Nye treningsklær er alltid et sikkerstikk som belønning i mine øyne, både gøy å legge i handlekurven og det gir ekstra motivasjon til å faktisk komme meg på trening for å bruke de nye, fine klærne! Nå har det kommet så utrolig mye fint i nettbutikken til X-life også, jeg er så glad for at de nye kolleksjonene er fargeglade. Jeg er lei av svarte treningsklær, det er så mørkt ute for tiden uansett at jeg liker å ha spreke farger i hverdagen min! Under finner dere annonnselenker til noen av mine favoritter som jeg har tenkt å belønne meg selv med denne fredagen, velfortjent synes jeg selv 🙂

 

 

 

Turkis antishake tights fra Röhnisch, knallrosa tights fra MXDC, blå tights med kule prikker fra Adidas.

Spreke singletter i gul og fersken, begge fra Reebok.

Nå er jeg klar for den siste arbeidsdagen denne uka og den aller siste dagen i januar. Etter jobb er det skolestart hos Akademiet for Personlig trening, jeg kjenner virkelig at sommerfuglene flyr vilt i magen min. En fantastisk fin fredag med andre ord – og det ønsker jeg alle dere også!

 

Torsk og tidligøkt

Torsdagsmorgen og jeg er ferdigtrent for dagen! Så god følelse å være ferdig med treningen tidlig, jeg har så god energi på morgenen og da er det perfekt å få brukt den på gymmet. Jeg hadde avtalt en treningsdate med Kristine – det gjør det så mye lettere å stå opp når alarmen ringer. Vi trente skuldre, armer og mage før vi avsluttet med litt cardio og foamrolling. Jeg er egentlig ikke så glad i å trene mage, og har en lei tendens til å hoppe over den. “Jeg tar det i morgen” sier jeg til meg selv, men så gjør jeg jo aldri det. Det SKAL jeg bli flinkere til, jeg har jo flere ganger klaget på små mageruter – men you get what you work for sies det jo, så det er ikke rart mine er små! Det er så fint med skikkelig markete ruter på scenen synes jeg – og det vil jeg også ha. Da må jeg legge ned litt ekstra innsats på akkurat den biten, og en av øvelsene vi kjørte i dag var rollouts på abwheel. Selv på knærne river denne skikkelig, og jeg vet allerede at jeg kommer til å være stiv i morgen.


En annen ting jeg gjerne vil få til er å gå ut i spagaten! Derfor brukte jeg de siste 20 minuttene på trening i dag til å rulle på foamroller og tøying. Jeg er faktisk helt latterlig stiv, så det har jeg bare godt av. Etter noen søk på google har jeg lest meg frem til at det skal være mulig å lære seg det på 4-6 uker, så da får vi se om jeg er en av de som klarer det. Jeg skal i allefall prøve mitt beste 🙂 Har dere noen gode tips til hvordan jeg skal klare det så del de gjerne i kommentarfeltet! I gjengjeld kan gi dere et supert tips til tilbereding av torsk. I går hadde jeg lavdag på dietten min, som vil si at jeg spiser mye fett og proteiner, men mindre karbohydrater. En rett som passer perfekt på en slik dag er kokostorsk! Denne retten spiste jeg nesten hver dag under forrige diett, og selv om jeg ikke ble lei da kjenner jeg at det er veldig greit med litt mer variasjon denne gangen, Uansett er denne retten veldig god enten du er på diett eller ikke 🙂 Stek torskefilet i kokosmelk, og tilsett finhakket chili, hvitløk, salt og gjerne litt fersk ingefær for ekstra smak. Kokosmelk er en super kilde til sunt fett, i tillegg til at det gir en utrolig god smak til både torsk og annet kjøtt. Som tilbehør stekte jeg masse grønnsaker og  en diettvennlig karamellisert løk. Dette lager jeg enkelt og greit ved å smelte 2-3 ss sukrin i panna, før jeg tilsetter finhakket løk og bruner denne. Virkelig sunn og god hverdagsmat!


Nå venter jobb for min del – og i morgen blir jeg skolejente igjen. Herregud som jeg gleder meg 🙂 Ha en riktig fin torsdag alle sammen, god trening i dag!

Early birds

God morgen! Halvveis i uka allerede, og jeg er ferdig med dagens trening. Styrkefri i dag, men jeg sto opp tidlig for å tyne kroppen på Maxpuls. Jeg begynner ikke på jobb før klokken 12 i dag, men likevel var det ikke noe problem å stå opp da klokka ringte 0530. Jeg er alltid motivert for trening på Maxpuls – det er så utrolig gøy form for trening! Flinke instrukøtrer, treningsglade mennesker og bra stemning, da må det liksom bare bli bra. Det kan være litt vanskelig å få i gang kroppen så tidlig på morgenen, men med en stor scoop S.A.W var jeg klar for å svette! Merker virkelig den ekstra energien i kroppen, og det kom godt med under dagens økt.

Innlegget inneholder sponsede lenker

I dag kjørte vi fire timeset på 5 minutter, med tre øvelser på hvert sett. Det vil si at vi kjører øvelsene på hvert sett kontinuerlig i de 5 fem minuttene, og gjennomfører så mage runder man klarer. Deretter har man en pause på et par minutter før neste sett med nye øvelser begynner. Jeg liker slike sett veldig godt, det gir så bra motivasjon til å klare så mange runder som mulig på de fem minuttene vi arbeider. Etterpå er man jo helt ferdig med den enkelte øvelsen, så da vet jeg at jeg virkelig kan ta i alt det jeg klarer! Dagens fire sett så slik ut:

1. 10 skulderspress på hver hånd med kettlebell, 10 boxjumps, 10 airsquats

2. 10 overhead swings med kettlebell, 10 dips på boks, 40 jump rope

3. 5 clean på hver hånd med kettlebell, crawl over gulvet til racks, 5 hangups

4. 10 situps, sprint til racks, 10 burpees

Den siste var virkelig en killer, jeg mener, sprinting OG burpees? Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hater burpees. Men øvelsen tvinger virkelig pulsen opp, og det er jo liksom litt av poenget så jeg kan vel ikke klage! Uansett ble jeg sittende slik ei god stund etter økta, sliten jente som dere sikkert ser:

Ettersom jeg har store planer om å trene mye på Maxpuls fremover har jeg bestemt meg for å investere i et par løftesko! Jeg har trent med mye feil sko tidligere, men det skal jeg slutte med nå. Gode og riktige sko er så viktig for utførelse og teknikk at jeg ikke kan sluntre med det lenger. Men jeg sliter med å bestemme meg for farge, så jeg tenkte å benytte dere som hjelp! Jeg har allerede bestemt meg for modell fra Reebok, de har så mye kult til crossfit! Men jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal ha skoene i svart/hvit eller grå/oransje. Gøy med farger, men igjen er det kanskje enklere å matche svart/hvit med resten av treningsgarderoben min? Jeg er tidenes vinglepetter akkurat nå – så her blir jeg glad for hjelp fra alle dere! 

Hvilken farge ville du ha valgt? 

Morgencardio og søtere søtpotetmos

 Jeg startet denne tirsdagen med 50 minutter morgencardio ute i den kalde vinterlufta. Ordet “morgencardio” høres kanskje fancy ut, men det betyr bare at man gjør en form for kondisjonstrening før frokost. For min del blir dette ofte rask gange, jogging eller intervaller, alt etter hva jeg er i humør til. I dag våknet jeg stiv som en tømmerstokk etter søndagens beinøkt, og valget falt derfor på rask gange i dag tidlig. Jeg skal ærlig innrømme at det noen dager er vanskelig å komme over dørstokkmila når det er så kaldt ute, men det gjelder bare å kle godt på seg. For min del er det iallefall en fantastisk følelse når jeg først har kommet meg ut, ingenting får meg til å våkne som den kalde og friske lufta ute. Perfekt start på dagen med andre ord 🙂  


Holder meg god og varm i ullundertøy fra Kari Traa. Både genseren og buksen i merinoull er på salg hos sponsor X-life akkurat nå.

Dere husker kanskje denne søtpotetmosen med gulrøtter som jeg postet for ikke lenge siden? Hvis dere ikke har prøvd den enda anbefales den virkelig – ellers kan du prøve den nye varianten jeg hadde til lunsj i dag. Denne gangen ble det en søtere variant med blomkål i stedet for gulrot, og den ble ufattelig god den og! Kok 300 g søtpotet og 300 g blomkål før du moser sammen med stavmikser. Tilsett en klype salt, gjerne en klatt smør og i tillegg en ss sukrin og en toppet ts kanel. Det høres kanskje rart ut, men jeg lover at det smaker helt fantastisk sammen! Jeg er så glad for at jeg har oppdaget søtpoteten, jeg tror faktisk det er min favorittingrediens. Den kan jo brukes til så mye, og smaker godt til alt. Jeg serverte med stekt kylling, wokgrønnsaker med sukkerfri ketchup på og litt ruccola på siden. Spesielt godt smaker det hvis du har et iskaldt glass Pepsi Max til 🙂 Da sier jeg bare velbekomme!

 

Mandagsmorgen

Mandagsmorgen! Jeg er stor fan av mandager, og føler at jeg begynner litt på nytt på hver mandag. Det gir meg en motivasjonsboost til å starte uka bra, for da blir det så mye enklere å holde den samme trenden hele uka gjennom. Jeg skal straks på gymmet for å kjøre en overkroppsøkt før jobb – beina mine er ubrukelige denne mandagen kjenner jeg. Det er kanskje ikke så rart, jeg hadde nemlig ei skikkelig god beinøkt i går kveld. Jeg var jo supermotivert etter lesninga – og kunne ikke annet enn å gi alt på økta på Hit the Gym som så slik ut:

Knebøy 3 x 5

Hipthrust med beina på boks 3 x 10

Strake markløft 3 x 8

Bulgarske utfall 3 x 10

Utfall bakover i smith 3 x 10

Pullthrough 4 x 15

Trente i min nye rosa anti-shake tights som gir bakenden et ekstra løft,  sports-BH i samme farge og topp fra Better Bodies (sponsede lenker)

For min del er treningsglede alfaomega, jeg hadde aldri klart å oppnå de samme resultatene hvis jeg ikke var oppriktig glad i å trene. Hvis du er glad i å trene kan det kanskje være på tide å gjøre noe nytt? Det finnes jo så mange forskjellige former for trening, og så mange forskjellige treningssenter som kanskje passer bedre for deg. For min del hjelper det veldig å trene med andre treningsglade mennesker, slik at vi kan pushe hverandre men også være sosiale på trening. Og selvfølgelig, leke oss till etter gode økter:


Nå er det på tide å komme seg av gårde – en ny dag og ei ny styrkeøkt venter. Ha en super start på uka alle sammen!

Snart student!

God søndagsmorgen kjære lesere 🙂 Det er strålende sol her i trønderhovedstaden, og jeg startet dagen med en runde morgencardio i det fine været. Jeg tror ikke det finnes noen bedre start på en søndag. Nå er jeg vel hjemme har boltret meg i sofaen med boka “Bygg muskler” av Martin Norum. Han er en av foreleserne hos Akademiet for Personlig Trening som jeg blir student hos allerede neste helg! Jeg liker å være godt forberedt, og later som jeg er litt student denne søndagen også. Jeg merker at det kommer ikke til å bli noe problem å lese lekser når det er et tema jeg er så genuint interessert i. Skolestart er altså førstkommende fredag, og kursene vil være annenhver helg slik at studiene kan kombineres med jobb. Det er jo perfekt for min del, og i juni er kurset over og jeg er sertifisert personlig trener! Jeg må bare bestå eksamen først, men det skal jeg selvfølgelig klare. Jeg gleder meg utrolig mye til å begynne med studiene, og selv om jeg føler at jeg kan mye praktisk fra før blir det veldig interessant å lære teorien som ligger bak. Jeg tror virkelig at studiene kommer til å løfte mine egne prestasjoner mye høyere, og jeg skal selvfølgelig dele masse nye tips og kunnskap med dere her på bloggen. Hvis noen av dere har lyst å bli en av klassekameratene mine så er det faktisk ledige plasser på kurset her i Trondheim enda, og du finner påmeldingsskjema her. Jeg har faktisk en rabattkode som gir dere 5% avslag i pris på påmelding også, som gjelder for alle AFPT sine studier i Norge. NMT13 er koden du oppgir ved påmeldig, denne koden er faktisk gyldig i hele 2014!Boka om muskelbygging er forresten på salg hos X-life nå, og du finner den her.

Jeg merker at jeg blir veldig ivrig etter å stikke på gymmet for å løfte og bygge muskler når jeg leser boka, og jeg har derfor ingen tvil om at styrkeøkta mi litt senere i dag blir super! For å få best utbytte av både lesing og trening trenger hjernen og kroppen god mat. Det er søndag, og jeg har høydag som betyr at jeg spiser mer karbohydrater enne vanlig. Jeg har derfor nettopp laget en stor tallerken med havregrøt, som med hånden på hjertet er noe av det beste jeg vet! Her får dere min fremgangsmåte, step by step. Kok opp havregryn med vann, sukrin og en klype salt. Kok til du får en grøt som er litt “vannete” og pass for all del på å røre godt slik at den ikke brenner seg. Trekk kjelen av plata og bland inn en scoop med sjokoladeprotein, belgisk sjokolade er som dere vet min favoritt. Rør godt før du heller over på en tallerken, og topper med det du ønsker. I dag gikk jeg for klementin, valnøtter og en halv boks med cottage cheese. Dette er en skikkelig god frokost som gir energi og metter utover dagen. Med både proteiner, karbohydrater og fett er både kroppen og hjernen klar til innsats denne søndagen! Nå skal jeg klappe sammen maskina og vende nesa tilbake til boka mi, så da gjenstår det bare å ønske dere alle en supersporty dag 🙂


Inneholder sponsede lenker

Årets første og søtpotetrøre

 Hei dere og riktig god lørdag! Jeg synes både dagene og ukene flyr avgårde, snart er jo januar alt over. Det slo meg i dag da jeg var på årets aller første økt på fantastiske Maxpuls – og det er faktisk en hel måned siden siden jeg var der sist. Med juleferie i New York og overtagelse av leilighet har tiden rett og slett ikke strukket til, og jeg har prioritert styrkeøktene mine. Det kjentes virkelig på kroppen i dag for å si det sånn – det ble en liten “wake up call” for min del i dag! Både kondisjonen, fettprosenten og humøret har skikkelig godt av disse øktene. Virkelig magisk stemning på senteret underpå dagens tabata med masse treningsglade mennesker. Jeg var faktisk så sliten etter økta i dag at jeg helt glemte å ta opp kameraet jeg hadde med i bagen, og det var uten tvil denne øvelsen som reiv mest i dag merket jeg:Husk at den digge tightsen på bildet over fortsatt er på januarsalg i noen dager til – og du kan sikre deg den her.

Etter trening trengte jeg påfyll, og som dere vet er jeg fan av både proteiner og karbohydrater etter en endt økt. Som dere kanskje og har fått med dere har jeg lagt min elsk på søtpotet i det siste. Det er jo så godt, både som pannekaker, som middagstilbehør og nå også som postworkout! Kokt søtpotet, proteinpulver med smak av belgisk sjokolade og sukrinmelis legges i en bolle før du bruker en stavmikser til å mose alt godt sammen. Tilsett bittelitt vann for å få en tykk og glatt konsistens på røra. Deretter legger du den i ei skål, topper med sukrin gold og hiver innpå med en skje. Det ser kanskje ikke så fantasisk ut – men jeg lover at det smaker helt utrolig godt! Søtpotetrøre står herved som nummer en på lista mi av mat å spise etter trening. Knuser lett vanlig shake og riskaker. Resten av kvelden skal jeg jobbe, og ønsker dere alle en super lørdagskveld!


Inneholder sponsede lenker

Kast deg med!

God fredagsmorgen alle sammen! Jeg er tidlig oppe for å lage matpakker før jobb, det er viktig å være forberedt hvis ting skal gå som man ønsker. Derfor liker jeg også å vite akkurat hva jeg skal trene før jeg kommer til treningsstudioet – sånn at jeg også er mentalt forberedt på det som kommer. Hvis jeg venter med å bestemme meg hvilke øvelser jeg skal ta til jeg kommer på trening blir øktene som regel litt halvveis, og det er jeg ikke noe fan av! Dagens økt på bein kommer til å se slik ut:

Beinpress 3 x 10

Frontbøy 3 x 8

Hacksquat 3 x 8

Bulgarske utfall 3 x 10

Ettbeins beinpress 2 x 12 hver fot


Kompresjonstights som gir økt støtte under beinøkter og topp fra Better Bodies fra sponsor X-life.

Selv om jeg allerede VET at jeg kommer til å ha vondt i beina etter denne økta så skal jeg på mølla etterpå. Geriljaintervaller er det som venter – de er så lette å motivere seg til ettersom det er snakk om så kort tid. Jeg utfører de ved å varme opp på mølla i 4 minutter, før jeg setter stigningen til 5 og farten mellom 15-16. Deretter løper jeg 20 sekunder, før jeg hopper av og setter beina ved siden av båndet og får igjen pusten i 10 sekunder, før jeg sprinter nye 20 sekunder. Dette gjentar jeg 8 ganger, som vil si at total arbeidstid er under 3 minutter. TRE minutter folkens – det klarer vel dere og å motivere dere til? Det er min fredagschallenge til alle dere, å løpe geriljaintervaller etter styrkeøkta deres. Kast deg med du og!

Etter en heftig treningsøkt fortjener du definitivt noe godt til middag også, det er ingenting som litt velfortjent fredagskos. Men selv om det er helg betyr det ikke at man trenger å hive seg over isen og smågodtet fra fredags ettermiddag og helt til søndagskveld, det vil fort kunne spolere mye av treningsresultatene dine. Hva med å heller lage noe sunt og godt som både smaksløkene og kroppen har godt av? Her kommer to av mine absolutte favoritter, som jeg aldri, aldri blir lei av som helgekos.

Min personlige favoritt – hvit pizza finner du oppskiften på her.

Eller kanskje sunn lavkarbo lasagne frister?

Håper dette innlegget bidro til både litt trenings- og matinspirasjon denne fredagen, give it all you got i dag – så kan du virkelig ta helg med den beste samvittighet!

Metime, mat og motivasjon

God morgen! Etter tirsdagens drittøkt tok jeg totalt treningsfri i går. Det er virkelig å lytte til kroppen når den sier i fra, og kjenne på signalene den gir. Det har blitt litt dårlig med søvn mellom flytting,jobb og trening – så  i går følte jeg virkelig at jeg fortjente en timeout. Jeg droppet styrketrening, cardio og tok meg en tur til Restyle Hair Design  i stedet. Det er så godt med litt me-time! Noen av dere husker kanskje bildet under og dette innlegget fra oktober? Jeg fikk langt hår til konkurransen, og jeg har fortsatt det samme håret. Jeg tok det bare av – flyttet festene høyere opp, og satte de på igjen. Det var virkelig en merkelig følelse å ta de av, jeg har jo blitt helt avhengig av det lange fine håret.

 

Uten extensions / Med extensions

En annen ting som er nødvendig for en fin onsdagskveld i leiligheten min er god mat. Tacosalat ble min middag i går, det er så enkelt og så godt! Stekt karbonadedeig med salat, hvitløkskesam, speltlomper, hjemmelaget tomatsalsa og salat ved siden av er en rask og sunn middag som kan nytes både på hverdager og som helgekos. Salsaen laget jeg enkelt og greit av tomater, hvitløk, paprika og salt most sammen med stavmikser. Taco er virkelig noe av det beste jeg vet, og perfekt påfyll til slitne muskler. Med dette måltidet og godt med hvile kjenner jeg allerede at jeg er supermotivert for dagens beinøkt. For enda litt ekstra motivasjon ser jeg ofte på filmen vi spilte inn i høst også, vedlig gøy å se tilbake på. Har dere ikke sett den enda anbefaler jeg å trykke på play under 🙂 Nå må jeg komme meg på jobb – ha en flott dag da dere! 

Drittøkt og vaniljeris

I dag hadde jeg en latterlig dårlig treningsøkt. Lette vekter var plutelig tunge, null kontakt og ingenting stemte. Det hender heldigvis svært sjelden – og jeg kan virkelig ikke huske sist jeg hadde en så dårlig økt. Jeg måtte bite tenna sammen bare for å gjennomføre, og etter 45 minutter ga jeg meg et par sett for tidlig. Kroppen ville bare ikke i dag, enkelt og greit. Det kan skje den aller beste av oss – ingen har fantastiske økter hver eneste dag. Jeg synes det var en mye større bragd å komme meg gjennom denne dårlige økta enn å gjennomføre en kanonøkt, så jeg gir meg selv skryt for at jeg ikke bare gikk hjem med en gang. Det er ikke alltid man “knuser beina” eller “dreper skuldrene,” og på slike dager er det viktig å huske at all trening er bedre enn ingen trening. Det er jo også engang sånn at dårlige treningsdager gjør at en setter desto større pris på de gode. Uansett ville jeg ikke la en dårlig treningsøkt ødelegge for resten av kvelden min, så jeg trøstespiste litt og fikk besøk av gode venninner. Selvfølgelig måtte jeg trøstespise noe som sto på matplanen min, det er ikke noe som heter å sprekke på konkurransediett i min verden. Men vaniljerisen min er så godt at det like gjerne kunne vært en full pose med Candyking, iallefall nesten 😉

1. Kok opp 150 g ris sammen med et fullt rør av steviadråper med vaniljesmak

2. La risen avkjøle seg litt før du rører inn to spiseskjeer med kalorifri Mashmallow Dip


3. Topp med kanel og sukrin gold 


Så er det bare å nyte, dette er nemlig farlig godt! Med denne skåla fortært og noen timer jenteprat var humøret fort på topp igjen, slik det skal være. Dette er jo en gladblogg, men jeg synes det er viktig å være ærlig også om de gangene treningen ikke går som jeg har tenkt. Heldigvis har jeg utallige økter å rette det opp igjen på, og neste økt er jeg sikker på blir bra igjen. Skal jeg klare det må jeg komme meg i seng snart, søvn er jo så utrolig viktig for gode treningsresultater. Men jeg har blitt liggende her på sofaen min i råsa joggebukse med fyr i peisen og en god bok, og virkelig fått senket skuldrene. Jeg burde være flinkere til å ta meg tid til å lese, men det kommer vel av seg selv når jeg begynner på skolen igjen om et par uker. Tenk at jeg straks er PT-student! For dere som lurer på hvordan denne utdanningen ser ut finner du mer om den her og det er faktisk fortsatt ledige plasser igjen til oppstarten her i Trondheim den 31.januar. Kjenner jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det! Uansett, nå må jeg ta med de sommerfuglene og komme meg under dyna, en ny dag med jobb, matbokser og trening venter i morgen. God natta!