Endelig MasterMania

Jeg har gledet meg sånn til denne helgen, og nå kom den endelig! 3T arrangerer MasterMania hvert år, hvor det settes opp en hel drøss med timer / kurs / workshops. Det var alt annet enn tungt å komme seg opp av senga tidlig en lørdagsmorgen, når et hav av treningsinspirasjon ventet på meg. Jeg har vært på fire timer i dag, og fire nye venter i morgen. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå, fordi jeg kjenner allerede at jeg kommer til å bli stiv som en stokk! De to timene 3D-Booty og Floorwork Play utfordret kroppen på måter jeg sjelden bruker den, så har utvilsomt godt av det. Det kommer bare ikke til å bli så godt i morgen, men det lever jeg fint med. Den siste økta mi i dag ble Bootcamp med Lasse Tufte og Funkygine, det var supergøy og med mye latter. Det var helt herlig å få kjøre øvelser som knebøy, løping og burpees igjen, for det er jo noe kroppen min kan! Masse treningsglede sammen med favorittgjengen min, det er lite som slår det altså ♥

Stakkars Janne som var makker på en del av mine øvelser fikk høre noen gloser, jeg har tidenes konkurranseinnstinkt og takler ikke å tape i ting. Så vi prøvde sikkert 10 ganger på den siste øvelsen hvor vi skal “krabbe rundt” hverandre, og til slutt satt den. Jeg var heldigvis ikke sint så lenge, en hel drøss med proteinbarer og drikke gjør meg alltid i godt humør. Det meste av bunken på bildet over er spist opp, men det er fortsatt plass i magen til litt sjokolade. Det er jo lørdag, og en stor pose med CandyKing venter på meg. I morgen er det klart for en ny dag med MasterMania, og jeg gleder meg virkelig allerede!

Det beste med høsten

Jeg vet ikke hva det er med høsten, men jeg er så glad i den! Lufta er mye friskere og råere og fargene er så fine. Vi var ute etter jobb i dag og kosa oss skikkelig, før det ble en sen middag. Selv om vi spiste sent måtte vi selvfølgelig ha litt kveldskos, og siden det ble kjeks i går gikk vi for et litt enklere alternativ i dag. Frukt, bær og to små gafler til meg og Ulrik. Jeg blir så glad over å se at han er like glad i frukt som mammaen sin, minuset er at jeg må hive innpå slik at jeg er sikker på at det blir litt igjen til meg også! 

Enda en ting som er fantastisk med høsten er selvfølgelig at det går an å bo i ullundertøy! Denne sesongen synes jeg Kari Traa har kommet med så utrolig mye fint, og det var nesten umulig å velge. Valget falt til slutt på Vrang, og jeg e-l-s-k-e-r bare fargen. Jeg vet at Kari Traa har fått mye pes for størrelsene i media den siste tiden, men jeg skjønner ikke helt hva det er snakk om. Jeg bruker alltid small eller medium i klær, og i dette settet har jeg small. Den vanlige størrelsen min med andre ord, og jeg har en god del rumpe, lår og pupper. Så jeg synes absolutt ikke de er små i størrelsen, jeg synes bare det er helt fantastisk å ha på! Og jeg gleder meg til mange herlige høstturer i ulla her ♥

Lue, ullgenser og ullbukse fra Kari Traa / sko fra Reebok (sponsede lenker)

 

 

Chocolate pistachio cookies

Åh, i dag har jeg hatt en så utrolig morsom dag på jobb! Masse herlige mennesker å prate med, treningsglede og ikke minst de to gruppetimene jeg er mest glad. Hver onsdag har jeg 2 x 30 minutter rett etter hverandre, først en Intervallspinn etterfulgt av Bootybuilder. Gjett om det kjentes i beina at jeg har hatt to uker ferie, for det var blytungt å kjøre de i dag! På en måte var det litt fint også, for nå fikk jeg føle litt på kroppen hvordan det er å være fersk på trening. Jeg og alle de andre herlige deltagerne kom oss gjennom til tross svette og melkesyre, og da var det virkelig på sin plass med noe digg til kvelds. Kjeks slår aldri feil, spesielt ikke kombinasjonen pistasj- og sjokolade.Til ti store kjeks trenger du:

70 g smør ♥ 4 ss sukrin gold ♥  2 ss fibersirup gold ♥ 180 g havregryn ♥ 2 ss kakaopulver

2 egg ♥ 2 ss mandelmel ♥  25 g pistasjnøtter ♥  40 g mørk sjokolade

Smelt smør, sukrin gold og fibersirup i en kasserolle. Har du ikke fibersirup kan du bytte med yaconsirup, eller annen type sirup. La alt smelte, og rør godt sammen. I en bolle blander du resten av ingrediensene, og heller smørblandingen over. Hakk opp sjokolade og nøtter som du rører inn, spar gjerne litt som du legger på toppen av kjeksene til slutt. Bruk to spiseskjeer for å forme til kjeks, og fordel på et stekebrett  Stekes midt i ovnen på 180 grader i 18-20 minutter, før du lar kjeksene avkjøles på rist. Så er det bare å nyte, hverdagskos på sitt aller beste!

Back to basics

Det er litt sant som de sier, borte bra men hjemme best. Det var i alle fall deilig å komme tilbake på favorittsenteret for å få trent igjen! Jeg har selvfølgelig fått trent på ferie også, og vært kreativ med treningen min. Så i dag var det virkelig back to basics med dagens styrkøkt, som besto av bare tre øvelser. Frontbøy, markløft og boxjumps. Høres kanskje enkelt ut, men det var faktisk alt annet enn det. For jeg kjørte fem runder med synkende antall repetisjoner,  21-15-9-6 -3. Altså 21 repetisjoner på hver av de tre øvelsene, før 15 neste runde og sånn gikk det helt ned til 3. Med 35 kg på frontbøy og 60 kg i markløft ble det ufattelig mange kilo løftet til slutt, men det var veldig gøy også! Økta anbefales virkelig, husk å ha to vektstenger slik at du kan gå rett fra den øvelsen til den andre. 

Genser og tights fra Kari Traa / sko fra Reebok (sponsede lenker)

Denne treningsøkta gjorde meg glad, og selv om det kanskje høres rart ut så synes jeg det var helt fantastisk å være tilbake på mitt eget kjøkken. Selv om det selvfølgelig er herlig å spise ute om dagene så er det noe spesielt med å være ved grytene selv. I dag ble det en enkel hverdagsfavoritt, nemlig karbonadedeig, ris, kesam og grønnsaker. Godt, sunt og ferdig på 20 minutter. 

Hverdagen altså, den er rimelig fin ♥

Mandagsfri

Mandag betyr ny uke og nye muligheter, det føles alltid bra! I dag har jeg absolutt ingen planer om å trene, det var nok å pakke ut av kofferten i dag tidlig. Så det går faktisk helt fint å ikke trene på en mandag, tenk det! Det betyr ikke at resten av uka kommer til å bli dårlig, eller at dagen i dag ikke har mening. For jeg kan garantere at det går bra om du ikke trener i dag, jorda går ikke under og du kommer deg helt sikker på trening i løpet av uken likevel. Det har jeg store planer om selv, men altså ikke i dag. Det var egentlig det jeg ville titte innom for å si, fordi jeg synes det er sånn press på at man “må” trene på mandager. Det er jo egentlig ingen forskjell på mandag og andre dager, og hver dag kan faktisk ikke være treningsdag. Det er jo så viktig med litt hvile innimellom også! Nå er jeg hjemme i Trondheim igjen, men jeg legger med bilder fra den siste dagen i Spania. Den ble brukt til å tusle rundt og nyte de siste soldagene, før det ble en siste burger på The Grill. Mandagsinspirasjonen sin det! Håper dere har en nydelig start på uka, enten den er sprek eller ikke ♥

Topp og tights fra Adidas / sko fra Reebok (sponsede lenker)

Superslynge-søndag

Det er søndag, og jeg har enda en liten treningsvideo til dere. Nok engang med slynge og nok engang med effektive øvelser som trener hele kroppen. Det ser kanskje enkelt ut, men det lover jeg at det ikke er!  Enda en ting som er fantastisk med slynge er at det er så enkelt å tilpasse motstanden, for å gjøre øktene tyngre/enklere. Disse fire øvelsene trener hele kroppen, og er utrolig morsomme! 

Slynge fra Abilica / topp fra Reebok / shorts fra Röhnisch (sponsede lenker)

Test øvelsene selv og se om det lokker frem smilet hos dere også ♥

Breakfast at Goa

Denne frokosten altså, den kommer jeg til å savne! Et hav av smoothiebowls, juice, sandwicher og alt mulig godt å velge mellom. Jeg skulle virkelig ønske Goa åpnet i Trondheim, selv om det kanskje ikke blir helt det samme som når vi kan sitte nede ved stranda og nyte maten. Jeg tror nesten den smaker litt bedre bare av den grunn! Jeg velger likevel å tro at den ville ha smakt fantastisk overalt, og håper dette gir dere litt frokostinspirasjon denne lørdagsmorgenen.

Vi har tatt vår siste tur opp til Alt del Governador for denne gang, og selv om jeg aldri har jobba så hardt på vei opp ble det ingen ny rekord. Vi kom opp 30 sekunder senere enn sist, enda jeg følte jeg jobbet dobbelt så hardt. Noen ganger er det bare sånn at kroppen ikke vil, beina mine var blytunge og hvert steg føltes som en kamp. Bjørni pusha meg heldigvis hele veien opp, så selv om det ikke ble noen rekord ble ikke tiden så aller verst likevel. Og det ga faktisk nesten like god følelse å nå toppen på en tung dag, utsikten er jo verdt det i seg selv. En utslitt kropp fikk roe seg ned med litt yoga på toppen før vi startet på veien ned, og jeg gleder meg allerede til neste gang  vi skal opp hit ♥

Ønsker dere alle en helt nydelig og sporty lørdag ♥

Bein & booty med slynge

God fredagsmorgen! Her kommer som lovet en liten slyngevideo, av bein og rumpefavoritter i slynga. Jeg er en forkjemper for at trening skal gjøres effektivt, og kjører derfor mange kombinasjonsøvelser i slynge. Da får jeg mer igjen for treningstiden min, og jeg ønsker jo selvfølgelig å få mest mulig ut av tiden jeg har til rådighet. Her kjører jeg kun fire ulike øvelser, men siden de alle er kombinasjoner blir det i grunn åtte øvelser. 12 repetisjoner per øvelse eller per bein der det gjelder, og gjenta det hele 3-4 ganger. Pause tok jeg bare når jeg justerte slyngene, og når jeg sendte slengkyss tilbake til Ulrik som lekte bak meg. Totalt brukte jeg 20 minutter, og på den tiden var beina mine helt gele! Prøv økta og se hvordan dine bein føles etterpå også.

Slynge fra Abilica her / tights og topp fra Kari Traa her / sko fra Reebok her (sponsede lenker)

 
Det gir en sånn fantastisk følelse å starte dagen på denne måten, det er vanskelig å se for seg noe bedre! Det som nesten er best av alt er jo at det bare er å vrenge av seg klærne og hoppe ut i vannet etterpå. Akkurat det kan kanskje dere hjemme i Norge stå over, men jeg lover at det føles bra etterpå uansett ♥

Dette er alltid med meg i kofferten

Innlegget inneholder sponsede lenker

Jeg elsker som de fleste andre å ha ferie, men jeg hadde ikke klart å ta ferie fra trening. Jeg er nødt til å bevege kroppen min noen minutter hver dag, så kan jeg bruke resten av dagen på strandliv. Jeg vet at mange ønsker å trene når de er ute på reise, men vet ikke helt hvordan de skal gå frem. Mitt beste tips for å få til aktive reiser er å faktisk legge opp til det. Det gjør du enkelt og greit ved å putte et par ekstra ting i bagasjen din, og her tenkte jeg å vise dere hva jeg alltid har med meg på ferie. 

Gode joggesko er et must på tur for min del, de trumfer høye hæler! Å løpe på nye plasser er utrolig gøy, så kan jeg ta sightseeing samtidig. Det er selvfølgelig også mulig å ta det syklende eller gående, joggesko er uansett alltid med!

Treningsstrikk er også med, de veier ingenting og tar heller ikke noe plass. Med minibands kan du gjøre ufattelig mye, som jeg var innom i dette innlegget.

Slynga mi har jeg hatt med meg i over 20 land, og den svikter aldri! Finn en krok eller en gren, heng den opp og sett i gang. Slynge er et fantastisk treningsredskap, og jeg har kjørt et par økter her nede som jeg har filmet til dere. 

Pråtteiner putter jeg også alltid i bagen min, rett og slett fordi jeg er et matvrak. Jeg blir ofte sulten, og når jeg blir sulten blir jeg sur. Ingen inkludert meg selv liker en sur Nora, og derfor har jeg alltid barer / porsjonsposer med protein med meg på tur. Legg til litt nøtter og frukt så har jeg det jeg trenger for å holde meg i gang!

Sist men ikke minst kommer headset og ei sabla god liste på Spotify! Det som er så fantastisk med alle disse tingene er at de er rimelige, tar lite plass, kan brukes overalt – både hjemme og på tur. Så om du ønsker å trene mer enten på reise eller på stuegulvet er dette verdt å ta en ekstra titt på!

Med joggeskoene godt på kom vi oss opp til toppen av Alt der Governador igjen, og jammen ble det ikke enda en ny rekord! For en godfølelse det gir å komme opp til toppen når svetten siler, jeg hiver etter pusten og ser at klokka viser 24:05. Akkurat fire minutter forbedring siden mai, det er ikke verst! Selv om jeg alltid sier at man bare skal sammenligne seg med seg selv, så må jeg innrømme at det svir litt at Bjørni løp fra meg siste delen om kom opp på 23:55. Det er jo bare 10 sekunder, men det høres jo ut som et minutt raskere! Så nå må jeg også ned på under 24 minutter til neste gang, det må jeg klare. Opp til toppen skal jeg uansett igjen før vi drar, utsikten er jo verdt det i seg selv!

Singlett fra Reebok / shorts fra 2XU

Nå venter frokost og stranda, ha en nydelig torsdag alle lesere

Lykkelige energibunter

Er det en ting vi har gjort denne ferien så er det å bade. Jeg tror aldri jeg har vært så mye ute i vannet på en sydentur noensinne, Ulrik har nemlig blitt tidenes badeløve! Han har alltid vært glad i vann, men har vært litt pysete i bølger. Det har endret seg nå, det er nesten så han er blitt for tøff! Løper rett ut, så det er bare for foreldrene å henge på. Tidenes lille lykkelige energibunt, aldri et kjedelig øyeblikk på ferie med denne karen ♥ Nå sover han og jeg nyter en iskald Pepsi Max før det mest sannsynlig blir bading resten av ettermiddagen også. Det klager jeg absolutt ikke på, og skal nok klare å holde tempoet. Jeg er jo tross alt en lykkelig energibunt jeg også ♥