Chocolate pistachio cookies

Åh, i dag har jeg hatt en så utrolig morsom dag på jobb! Masse herlige mennesker å prate med, treningsglede og ikke minst de to gruppetimene jeg er mest glad. Hver onsdag har jeg 2 x 30 minutter rett etter hverandre, først en Intervallspinn etterfulgt av Bootybuilder. Gjett om det kjentes i beina at jeg har hatt to uker ferie, for det var blytungt å kjøre de i dag! På en måte var det litt fint også, for nå fikk jeg føle litt på kroppen hvordan det er å være fersk på trening. Jeg og alle de andre herlige deltagerne kom oss gjennom til tross svette og melkesyre, og da var det virkelig på sin plass med noe digg til kvelds. Kjeks slår aldri feil, spesielt ikke kombinasjonen pistasj- og sjokolade.Til ti store kjeks trenger du:

70 g smør ♥ 4 ss sukrin gold ♥  2 ss fibersirup gold ♥ 180 g havregryn ♥ 2 ss kakaopulver

2 egg ♥ 2 ss mandelmel ♥  25 g pistasjnøtter ♥  40 g mørk sjokolade

Smelt smør, sukrin gold og fibersirup i en kasserolle. Har du ikke fibersirup kan du bytte med yaconsirup, eller annen type sirup. La alt smelte, og rør godt sammen. I en bolle blander du resten av ingrediensene, og heller smørblandingen over. Hakk opp sjokolade og nøtter som du rører inn, spar gjerne litt som du legger på toppen av kjeksene til slutt. Bruk to spiseskjeer for å forme til kjeks, og fordel på et stekebrett  Stekes midt i ovnen på 180 grader i 18-20 minutter, før du lar kjeksene avkjøles på rist. Så er det bare å nyte, hverdagskos på sitt aller beste!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg