Stolt av rå dagsform, anti-jante og dagens beinknusing

Jeg har vært litt reservert mot å legge ut formbilder her på bloggen, og heller lagt ut mange av de på Instagram. Grunnen til det har rett og slett vært at på bloggen kan man jo være anonym, og da er det så mye lettere at det kommer negative kommentarer. Men nå tenker jeg at hva smålige anonyme mennesker kommenterer skal vel ikke påvirke hva jeg velger å blogge?! Derfor kommer det er par bilder under, og jeg er faktisk skikkelig fornøyd med fremgangen min for tiden. Jeg er stolt av meg selv for det jeg har klart å oppnå, og synes selv at jeg hadde en rå dagsform i dag! JA – jeg synes det er fint med muskler, JA – jeg digger å ha blodårer på magen, skuldre og i panna og JA – jeg driter i janteloven. Jeg har jobbet knallhardt på trening, fulgt matplanen min til punkt og prikke og gjort cardioen min, og da kommer også resultatene. De må nemlig jobbes for! Vi er så heldige at vi kan forme kroppen akkurat slik vi vil – og helt ærlig synes jeg at min egen kropp er kjempefin. Derfor smiler jeg på bildene , jeg er nemlig en stykk fornøyd jente 🙂 Sånn – da fikk jeg sagt det og!


    

Happy flexejente i tights fra Better Bodies og sports-BH fra Craft. (sponsede lenker)

Over til noe helt annet, jeg hadde en helt sinnsykt bra beinøkt sammen med Elisabet i dag. Denne dama leker ikke trening, og jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre rent bord under høstens konkurranser i bodyfitness. Jeg klarte knapt å gå da vi var ferdige, og det er ingen tvil om at beina mine fikk kjørt seg!  Akkurat nå ligger jeg langflat i sofaen, beina skal få slappe av og gro litt etter denne økta:

Beinpress 10 x 10

Frontbøy med stopp 3 x 6, i supersett med 

Utspark 3 x 10

Sumosquat 3 x 8, i supersett med

Strake markløft 3 x 10

Stående beincurl 2 x 8, i supersett med

Liggende beincurl 2 x 10

Spiste velfortjente riskaker med sjokoladeprotein etter økta – gjett om kroppen trengte påfyll! Vel hjemme var jeg fortsatt skjelven i beina og lagde lunsj med engang for å gi kroppen enda mer energi. Lunsjen min er uten tvil favorittmåltidet mitt på diett, en stor salat med røkt laks er en sikker vinner. Det er så utrolig enkelt også, tar maksimalt 5 minutter å lage dette herlige måltidet. Diettlivet er ikke så aller verst likevel 😉


Nå er jeg god og mett, og skal bare nyte livet resten av denne lørdagen. I morgen venter en fotoshoot som jeg gleder meg veldig til, i tillegg til diettens første spisemåltid. Skal gjøre innkjøpene i dag, det blir iallefall speltlomper, banan, cottage cheese og bær som havner i handlekurven, så får vi se om jeg får cravings på noe annet digg også. Det kommer til å bli så magisk! En fantastisk lørdag ønskes alle dere også – make it a good one 🙂
 

Konkurranse – Imsdal Aktiv

“Train hard or go home” er som dere vet mottoet mitt og for å yte optimalt på trening er det viktig med riktig påfyll under en treningsøkt. Jeg har tidligere blogget om hvilke kosttilskudd jeg bruker i hverdagen, men noen ganger trenger man påfyll under selve økta også. Et godt alternativ kan da være en sportsdrikk for mer energi og giv til å yte det lille ekstra. Sportsdrikk bør kun drikkes når man trener i over 60 minutter. Drikken gir rask energi til musklene for økt treningseffekt, og inneholder salter og mineraler for å holde kroppens væskebalanse oppe. Hvis du trener under en time vil glykogenlagrene i kroppen din normalt sett vare gjennom økta, og vanlig vann vil da være det beste å drikke. En sportsdrikk kan hjelpe deg med å få mer ut av de hardeste øktene dine ved å:

  • Gjenopprette væskebalansen i kroppen din raskere enn vanlig vann
  • Fylle raskt opp glykogenlagrene og gi ekstra næring når musklene trenger det mest
  • Erstatte tap av mineraler og salter du mister ved å svette
  • Holde på væsken i kroppen bedre enn vanlig vannÅ velge riktig type sportsdrikk trenger ikke alltid å være enkelt, men for min del er Imsdal Aktiv en favoritt. Ikke bare på grunn av den gode smaken, men også fordi innholdet er godt. Under ser dere en oversikt over næringsinnholdet til de største aktørene vi har her i Norge, sånn at du har mer kunnskap til å gjøre valget ditt når du står i butikken 🙂 

 

Imsdal Aktiv

Powerade

 Yt sportsdrikkk

Energiinnhold

69kj (16 kcal)

69kj (16 kcal)

102kj(24kcal)

Protein

0 g

0 g

0 g

Karbohydrater

3,9 g

3,9 g

6 g

– Hvorav sukkerarter

3,9 g

3,9 g

6 g

Natrium

0,04g

0,05g

0,07 g

Kalium

19 mg

0 g

15 mg

Kalsium

6 mg

0 g

9 mg

Magnesium

3 mg

0 g

5 mg

Kunstig søtningsstoff

E955, E950

Kunstig fargestoff

E133

E133

Imsdal har nå en konkurranse på Facebook som du finner ved å trykke her, hvor du må svare på tre enkle spørsmål for å være med i trekningen om kule premier. Du kan blant annet vinne 1 års medlemsskap på Elixia og 1 års forbruk av Imsdal Aktiv! Jeg har allerede svart på spørsmålene – gjør det samme denne fredagskvelden du og, så kanskje får du en hyggelig overraskelse 🙂 En riktig god og aktiv helg ønskes alle sammen!


Innlegget inneholder reklame i samabeid med Imsdal Aktiv.

Monsterøkt i bilder

God morgen alle sporty mennesker! Det er fredag igjen og jeg er allerede gira på kveldens økt som venter på Maxpuls. På onsdag testet jeg en ny time der som heter Sparta, og jeg hadde på forhånd hørt rykter om at dette var en tøff time. Det var jeg innstilt på, men jeg var klar over hva som ventet! Jeg hadde mest lyst til å snu allerede da jeg så tavla med oversikten over økta, haha! Som dere ser på bilder under var det ikke noen leketime dette her, og jeg var mildt sagt sliten etterpå. Bendik var å finne på senteret og tok bilder under treninga, derfor tenkte jeg å vise dere denne montsterøkten i bilder. Treningstynet og svetten er på plass, train hard or go home 😉 

Topp / Sports-BH / Tights finner du selvfølgelig hos X-life. (sponsede lenker)

Jeg var så trøtt i dag tidlig at jeg glemte matboksen min hjemme, at jeg aldri kan lære! Det var ikke det beste utvalget i butikken heller desverre, så under ser dere dagens litt stusselige lunsj som venter på meg. Salat, knaskerøtter og en pakke skinke – det er jo ikke akkurat lukusmat. Uhørt å være utsolgt for speltlomper på en tidlig fredag! Jeg får heller tenke på det postitive i at siden lunsjen blir liten får jeg jo spise ekstra mye når jeg kommer hjem 🙂 Matboksen min står jo klar i kjøleskapet og venter på å komme nedi magen min! Den kommer jeg til å trenge, jeg er så dristig at jeg kjører dobbelttime på Maxpuls etter jobb i dag – både tabata og maxfit står på menyen. Etter det kommer jeg nok til å være utslitt, så en rolig fredagskveld med joggebukse og film er planen. Og en litt diggere matrett enn dette:


Prøvde å pynte på resultatet – vanskelig med et så dårlig utgangspunkt!

Nå er det bare noen timer igjen til helg, og det føles ikke mindre enn fantastisk ut. Jeg har fri og har allerede planlagt gode treningsøkter, fjelltur, poseringstrening, fotoshoot og frimåltid – så alt ligger til rette for at dette blir en veldig bra helg. Det håper jeg din blir og – ha en riktig god fredag alle sammen!

 

Magisk metime

Hei dere! Dagen i dag har vært fantastisk, jeg har fri fra jobb etter å ha jobbet 12 dager i strekk – virkelig på tide med et avbrekk. Jeg har fylt dagen med ting jeg liker, tatt litt me-time som jeg virkelig synes er velfortjent! Jeg startet dagen med å sove lenge før jeg løp 4 x 4 intervaller på mølla – svett og god start på dagen! Deretter ventet en avslappende formiddag hos superflinke Randi Anette på favorittsalongen Headmasters. I fitnesskonkurranser er det ikke bare muskelmasse som teller, men også helhetlig utseende. Det vil si at hår, negler og hud også blir vektlagt i dommernes bedømming. Og at håret mitt ble fint etter dagens behandling – det er er det ingen tvil om i mine øyne! 

Enorm forskjell – eller hva? Jeg ble i allefall dødsfornøyd! Siden håret mitt  var ganske tørt og allerede behandlet med farge da jeg kom til salongen tok jeg en skreddersydd hårkur etter mine behov, og det er det ingen tvil om at håret trengte. Føltes mye bedre etterpå! Det siste jeg da trengte var å finne ut akkurat hvordan jeg ønsker å ha håret på selve konkurransedagen. Det er fortsatt noen uker frem i tid, men for noen som er så talentløs på hår som meg er det viktig å være ute i god tid. I dyktige hender fikk jeg prøvd ut noen forskjellige looker, og jeg holder fortsatt på å bestemme meg for hvilken jeg skal velge. Vi prøvde blandt annet å glatte det, krøllet det med krøllstav og flettet håret mitt for å finne den fineste scene-looken. Skrik ut om dere ser en favoritt, jeg er tidenes vinglepetter nemlig!


Etter noen timer i frisørstolen dro jeg hjem for å spise dagens første måltid – en fargerik laksesalat med isberg, cherrytomater, paprika og minigulrøtter. Bare det å IKKE spise ut av en matboks for engangs skyld var fantastisk – og å faktisk kunne sette meg ned og nyte maten min. Det er jeg alt for dårlig på, jeg spiser som regel i farta eller samtidig som jeg gjør tre andre ting. Å bare slappe av i sofaen med et godt måltid føltes veldig bra, i mine øyne hjelper det på metthetsfølelsen og. Med en boks iskald Pepsi Max på siden ble dette måltidet komplett 🙂 


Etter avslapping i sofaen ventet en treningsøkt med verdens beste Paul, og som vanlig gjorde det VONDT å trene med han. Hvis pain = gain så har jeg gaina masse på lårmusklene mine i løpet
av dagen i allefall! Allerede etter første sett hadde jeg problemer med å gå – nesten så jeg må legge en slagplan for å komme meg opp av senga i morgen! Det er sånn det skal være, og noen virkelig tunge timer på gymmet passet perfekt inn i en me-dag – for trening er jo det beste jeg vet! Økta vi kjørte i dag så slik ut:

Utspark 4 x 30

Sumo beinpress 3 x 15

Knebøy ass to the grass 4 x 10

Sittende lårcurl 3 x 12

Strake markløft med manualer 3 x 12

Bulgarske utfall 2 x 10

Topp / tights (lenkene i innlegget er sponset)

Nå er jeg vel hjemme og har spist havregrøten min etter trening, det eneste jeg skal gjøre resten av kvelden er å tusle opp til solariumet for å kose meg enda litt mer. Det er så godt med sånne dager hvor alt bare faller på plass, og denne jenta er iallefall fornøyd med dagen. Jeg har til og med fått innvilget diettens første spisemåltid i helgen, og en bedre beskjed enn det kan man ikke få på en helt vanlig torsdag! Hverdagslykke tror jeg det heter 🙂 

Fremgang og diett-torsk

God kveld! Dagens økt er ferdig og jeg er godt fornøyd med innsatsen på trening. Jeg ser så utrolig stor forskjell på egen form nå om dagen – og hva er vel mer motiverende enn fremgang? 🙂 Det har vel noe med at jeg veier mindre nå, men å klare flere dips og pullups er så gøy! Klarer 3 sett med over 15 strikte repetisjoner på dips nå, hipphurra!


Topp / tights / sko

Mange av dere har kommentert på at dere ikke liker torsk og hva man kan spise i stedet. Det finnes mange gode alternativer, men jeg tenkte jeg skulle tipse dere om en utrolig god måte å lage torsk på. Jeg spiser dette hver eneste dag på diett – og gleder meg alltid til dette måltidet. Torskefilet stekes i panna før du finhakker fersk chili og hvitløk som tilsettes under steking. Når fisken er ferdigstekt heller du over kokosmelk og lar det hele putre godt sammen. Kokosmelk gir en fantastisk god smak til torsken, og er en god kilde til sunt fett. Jeg bruker aldri den fettreduserte varianten – og det bør ikke du heller. Sunne fettsyrer er en essensiel del av kostholdet, både hjernen og kroppen trenger fett for å fungere optimalt.

Så er det bare å velge ønsket tilbehør, jeg spiser torsken min med masse grønnsaker og en karbohydratkilde. Dette kan være potet, ris eller speltlomper. Ser kanskje ikke så delikat ut dette heller – men jeg lover at det smaker godt! Torsk er jo også kjent for å være den fisken som er best for fettforbrenningen, det er ikke å forrakte! Dette ligger altså klart i mine matbokser for morgendagen, nomnom. Med torsken min godt nede i magen skal slappe av i joggebuksa og se serier, finfin avslutning på en finfin dag!

Dagens økt og favorittgrøt

God kveld kjære lesere! Treningsuka mi har så langt gått FLOTT og den skal fortsette på samme måte. I dag hadde jeg en god økt sammen med Marie og avsluttet med en kjapp formsjekk. Vannet fra helga var borte, og coachen var fornøyd med fremgangen min.Vi fortsetter dermed som før og jeg gunner på de siste ukene, det skal ikke stå på innsatsen i allefall! Dagens økt besto av lett bein, skuldre og armer og så slik ut:

Knebøy 3 x 4

Ettbeins beinpress 2 x 12

Liggende lårcurl 2 x 12

Sidehev med manualer 2 x 15

Fronthev med manualer 2 x 20

Omvendt pecdec 2 x 20

Jeg vil så gjerne bli sterkere i pullups og avsluttet derfor med 4 x max repetisjoner, som for tiden er 3 stk. Jeg klarte ingen da jeg kom hjem fra tur – så det går iallefall fremover!

 

Veldig god og støttende sports-BH fra Craft finner du her. (sponset lenke)

Etter trening ventet favorittgrøten – denne kombinasjonen er så god at den er til å dø av! Skåla blir desverre alt for fort tom av herligheten, cappuccinogrøt med masse kanel er uten tvil favorittmåltidet om dagen. Jeg koker havregryn før jeg tilsetter dette supergode proteinet som jeg rører godt inn sammen med ca. 1 rør steviadråper med karamellsmak. Ta i betraktning at jeg liker til veldigveldig søtt, så smak deg frem 🙂 Blir aldri lei av havregrøt, det er faktisk noe av det jeg savner mest på dietten. STORE skåler med havregrøt vel og merke, litt får jeg jo 😉 Ellers er det banan, meieriprodukter, peanøttsmør og større posjoner  jeg har mest cravings på – ikke så mye på usunne ting. Det er jo sunn mat jeg liker best! Men innrømmer lett at yoghurtnøtter og proteinbarer skal smake godt det og 😉


Ser kanskje ikke så delikat ut – men denne skåla har smaksgaranti 😉

Nå skal jeg snart finne senga, opp før jobb og gjøre cardio imorgen. Det går mye i matlaging, styrketrening, søvn og cardio om dagen – men energien holder seg overraskende godt. Det klager jeg absolutt ikke på, trenger nemlig den energien for å kjøre knallhardt på de siste ukene som står igjen før Stavanger Open. Skjønnhetssøvn og restiusjon trengs med andre ord – natta!

Ny uke, ny ukesplan og ny øvelse :)

Mandag og ny uke – jeg er så klar! Jeg la meg tidlig i går kveld for å være klar for morgencardio, i dag ble det en rolig joggetur på ca 6 kilometer ute i fint vær. Det er så godt å starte dagen med litt svetting og friskluft, det skal virkelig ikke så mye til for å løfte dagen litt! Som dere ser av bildene var jeg litt trøtt i ttrynet men fortsatt strålende fornøyd etter joggeturen min. 

 

Løpejakke fra Puma / tights fra Röhnisch (sponsede lenker)

Før jobb lagde jeg lunsj for noen dager fremover, laks er dages første måltid på dietten min. Jeg er jo så glad i laks så det passer meg perfekt! Jeg varierer mellom å steke laksefilet eller kjøpe røkelaks på butikken, i tillegg til å bytte på wok eller salat. Variasjon er viktig for at maten ikke skal bli kjedelig, og jeg tror aldri jeg kan bli lei av dette måltidet 🙂 Problemet er bare at det blir litt for fort tomt i boksene!

Siden jeg jobber skift er det greit å planlegge treningsuka på forhånd – min treningsuke ser dere under. Ingen tvil om at dette også blir en bra uka på treningsfronten! Jeg pleier jo aldri å dra på gruppetimer, men ikveld skal jeg altså på Step & Styrke på Elixia. Kristine var jo med meg på Maxpuls i går, og i dag er det min tur å være med henne på time. Jeg vet jo hun er et råskinn på styrketrening, så nå blir det gøy å se hvordan hun er som gruppeinstruktør – jeg gleder meg iallefall til å prøve noe nytt 🙂

Egentreninga mi i kveld kommer til å være styrketrening på rumpa – og nok engang har jeg funnet en utrolig bra øvelse. Jeg trente med personlig trener Siri på Kaliber i helgen, og hun fikk virkelig presset rumpemusklene mine! Denne dama har det virkelig klart når det kommer til trening av bein, og viste meg mange nye øvelser og triks. Så gøy med gode innspill til hvordan man kan forbedre treningen 🙂 En av øvelsene hun viste meg kan enkelt gjøres hjemme eller på gymmet, du trenger nemlig bare en treningsball. Legg deg med ryggen på en matte og plant  beina ned i ballen. Deretter ruller du ballen du hele veien inn, skvis godt og sørger for å holde hofta oppe hele veien tilbake. Jeg ble i allefall stiv etter denne øvelsen!


To svette fornøyde frøkner etter en god økt! Jeg har store planer om å være både svett og fornøyd etter jeg sier meg ferdig ikveld også, i morgen er det nemlig ny formsjekk med coachen. Vi hadde formsjekk i helgen og, men jeg hadde gått opp 1 kg over natta og følte meg vannete – derfor bestemte vi oss for å se bort i fra den formsjekken og heller se an formen på nytt på tirsdag. Greit å være helt sikker på hva ståa er før man gjør eventuelle justeringer på diett og trening, det er jo ikke lenge igjen nå så vi er eksta nøye. Det skal iallefall ikke stå på innsatsen – føler jeg gjør mitt absolutt beste og det er jo tross alt det viktigste! Jeg håper alle dere gjør det samme på treningene deres og sørger for en knall start på treningsuka!

Posering, rulling og blåmerker


God kveld 🙂 Helgen nærmer seg slutten og jeg sitter i sofaen med skåla dere ser på bildet over. Tunfisk stekt med masse krydder og grønnsaker var godt påfyll etter kveldens trening og posering. Øvde på poseringer sammen med de fineste teamjentene Eileen og Veronica – de får meg alltid i godt humør! Med bare 4 uker igjen er det utrolig viktig at poseringene sitter, du kan ha den beste kroppen på scenen men det hjelper ikke hvis du ikke kan å vise den frem! Terpeterpe frem til Stavanger Open nå 🙂 Legger dere merke til blåmerkene på låret mitt forresten? Det kommer av dette: 


Sports-BH / Tights / Foamroller (sponsede lenker)

Jeg bruker ofte foamroller før trening som hjelper til å tøye og myke opp muskulaturen. Dette er egenmassasje hvor du bruker din egen kroppsvekt mot rullen for å skape trykk inn mot muskelen og på den måten få en form for dypvevsmassasje. Den kan hjelpe mot å løse opp triggerpunkter og øke bevegelighet, og for min del merker jeg at den hjelper veldig mot stølhet i musklene! Ja, det gjør vondt og du blir muligens litt blå – men det er virkelig verdt det 🙂 

Etter rullinga var det klart for en cardioøkt på Maxpuls, og denne gangen hadde jeg selskap av den rå bodyfitness-utøveren Kristine. Vi måtte selvfølgelig leke oss litt etter å ha svettet på time, i ringer og med løfting av dekk! Viktig å leke seg litt på trening og, ikke ta alt så seriøst hele tiden. Det skal være tungt og slitsomt, men man skal også ha det bra og kose seg på trening. Hvis ikke tror jeg treningsgleden har lett for å forsvinne – og den er jo det viktigte oppe i det hele!

Smilet er på plass, tomlene er vendt oppover og jeg er fornøyd med dagen innsats – klar for en ny uke med nye muligheter i morgen! 

Min dag i kosttilskudd

Her kommer min dag i kosttilskudd – til alle dere som har lurt på det! Jeg spiser selvfølgelig mat i tillegg, pulver og piller kan aldri erstatte et variert kosthold men det er fint å bruke tilskudd for å dekke kroppens daglige behov. Alle lenkene i innlegget er sponset, men som dere vet vil jeg aldri anbefale noe jeg selv ikke liker/bruker. De produktene jeg mottar som ikke liker velger jeg å aldri nevne, fordi hele grunnen til at jeg har denne bloggen er å kunne motivere og hjelpe andre til en bedre og sunnere hverdag. Å “lure” noen til å kjøpe et produkt vil jeg derfor aldri finne på. Dette er ikke jobben min, men bloggen er min måte å dele treningsgleden min med alle dere på. Disse produktene hjelper iallefall treningen min – og jeg håper de kan hjelpe noen av dere også 🙂 

Hver morgen starter jeg med Frenzy fatloss og multivitamin. Jeg har ikke troen på at piller gjør så utrolig mye for fettforbrenningen, men at koffeinet i disse pillene kickstarter dagen min er det ingen tvil om! Multivitamin er noe jeg anbefaler til alle og enhver, fordi vitaminer er nødvendige for helsen vår. Kroppen produserer noen vitaminer selv, men resten må tilføres via mat og kosttilskudd.

I løpet av arbeidsdagen går det gjerne med noen kopper kaffe og et par Fres for ekstra energi slik at jeg holder trykket oppe hele arbeidsdagen. Smaker utrolig godt gjør de også, vinnvinn 🙂

I treningsbagen min finner du alltid preworkout og BCAA. Jeg drikker for tiden SAW før trening som inneholder blant annet kreatin, taurin og arginin som øker utholdenhet og forsinker muskelutmatting under økta. I løpet av treningen drikker jeg BCAA og har lagt min elsk på denne. BCAA står for branched amino acids og inneholder oppbyggende aminosyrer som stimulerer proteinsyntesen. Ingen trening uten BCAA for min del!

Etter trening er det obligatorisk å ta flexebilder – kan ikke kalle meg en ekte fitnessblogger uten harryflexing 😉 Topp og tights kommer fra Better Bodies og smilet  kommer rett fra hjertet! Ingen følelse er nemlig bedre enn en skikkelig god styrkeøkt. Etter økta fyller jeg alltid på med protein og karbohydrater, og proteinhylla mi i gangen ser slik ut:

Sjokoladeproteinet har utrolig god smak og kan brukes til alt, cappuccino er magisk i havregrøt og proteinkaffe og bakeproteinet har jeg faktisk ikke testet selv enda! Men jeg lover at det skal bakes etter konkurransene, masse sunt og godt skal lages på kjøkkenet hjemme hos denne jenta. I vinduskarmen på soverommet mitt står det aller siste jeg inntar før jeg legger meg, ZMA for bedre restitusjon.

Hvilke kosttilskudd bruker du?

 

Fredagstrening

God fredagsmorgen! Jeg våknet av alarmen tidlig og ville helst bare ligge lenger under den varme dyna. Heldigvis hadde jeg avtalt en løpedate med ei god venninne klokka 8, og da er det ikke mulig å sluntre unna. Supert tips for å komme seg opp av senga, og ikke minst er det superkoselig å løpe sammen med noen! Nå som temperaturene begynner å falle var denne løpegenseren perfekt for å holde varmen på morgenkvisten. 40 minutter løping ute i sola var virkelig en bra start på dagen – nå er jeg våken og klar for resten av det denne fredagen har å by på 🙂

Dagens og helgens matpakker er klappet og klare i kjøleskapet – med jobbhelg er det viktig å være forberedt. Så for dere som tror fitnesslivet er glamorøst kan jeg avkrefte dette, matbokser er livet, haha! I disse boksene har jeg tunfisk stekt med kokosmelk og masse grønnsaker, laks og salat i tillegg til pytt-i-panne. Den består av kokt skinke stekt med grønnsaker og ris – det er så godt! Jeg har virkelig ingen grunn til å klage, men jeg innrømmer at jeg gleder meg til litt mer variert kosthold. Men 95% av tiden ville jeg heller ha spist mine egne matbokser enn hva jeg ser andre spiser i kantina, friske og sunne  matvarer slår lett svette brødskriver og tørre knekkebørd i mine øyne!


Etter gårsdagens trening møtte jeg på den fine bikinijenta Linn og vi fikk skravlet litt og knipset noen treningsbilder. Jeg skal trene overkropp etter jobb i kveld og har tenkt å bruke disse bildene som inspirasjon for meg selv – tenke at jeg skal gjøre fysikken min enda bedre! Jeg synes det er så utrolig viktig å kun se på meg selv, hva mitt utgangspunkt er og hvordan jeg kan forme min egen kropp. Å se på bilder av andre er jo egentlig helt håpløst, i allefall er det håpløst å sammenligne seg selv med andre. Man må rett og slett bare gjøre det beste av det man har 🙂  Jeg skal prøve å bli en bedre meg på kveldsøkta mi som kommer til å se slik ut:

Pullups 3 x max

Nedtrekk 2 x 9-12

Sittende roing 2 x 9-12

Benkroing med manual 2 x 9-12

Militærpress 2 x 8 – 10

Sidehev i kabel 2 x 15-20

Facepull 2 x 9-12

Mage

Ny favoritt sports-bh  fra StayInPlace / tights fra Röhnisch / topp fra Puma ( lenkene i innlegget er sponset)

Bikinifitness-bloggere må selvfølgelig knipse litt bilder når vi møtes!  Nå skal jeg komme meg avgårde på jobb før styrketreninga venter i kveld, weights over dates 😉