Jordbærmuffins og supertilbud

Hei dere! Jeg skal straks i barnebursdag, og sto opp tidlig for å lage muffins til anledningen. Oppskriften under har blitt min favoritt til muffins, så tilsetter jeg alltid noe ekstra for å gi de smak. Denne gangen ble det jordbær i røra, og oppskriften ser slik ut:

5 egg

2 ss sukrin

2 ss sukrin gold

5 ss mandelmel

30 g vaniljeprotein

100 g jordbær

50 g smør

1 ss fiberfin

2 ts bakepulver

Pisk egg og sukrin godt sammen. Tilsett alle de tørre ingrediensene, før du smelter smør og rører inn. Tilsett jordbær helt til slutt, og rør forsiktig inn. Fordel i former, jeg fikk totalt 13 muffins av denne oppskriften. Stek midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter, før du tar de ut og lar de avkjøle seg på rist.

Lenkene i innlegget er sponset


Til min store forferdelse oppdaget jeg at jeg ikke hadde Philadelphia light i kjøleskapet, det er nemlig det jeg alltid lager glasuren min av. Da måtte jeg improvisere, og lagde en glasur av stivpiskede eggehvitter, kakaopulver og sukrinmelis. Den fungerte greit den også, men å bytte ut eggehvittene med en boks philadelphia light vil gjøre glasuren enda bedre. Jeg toppet med litt ekstra jordbær som pynt, og nå skal jeg komme meg avgårde!


Helt til slutt vil jeg bare tipse dere om et supertilbud hos sponsor X-life! I hele dag er det nemlig -25% på hele nettbutikken, men unntak av Gasp og Better bodies. Bruk rabattkoden 100k når du kommer til kassen, så blir rabatten automatisk trukket i fra. God søndag, og god shopping 🙂

Varig sommerbrun

Annonse

Siden jeg kom hjem fra Spania på onsdag har jeg fått mange komplimenter for brunfargen min, og det er jeg selvfølgelig superhappy for. Jeg har alltid blitt brun i sola, men har slitt med at fargen forsviner fort. Derfor har jeg tenkt å gjøre noe med dette i år – og begynte derfor med betakaroten. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og fargestoffet lagres i hudcellene. Det er dette som gjør at man får en dypere brunfarge ved bruk av betakaroten når en soler seg. Men det gjør deg ikke bare brunere og fører til at fargen holder lenger, faktisk har betakaroten en hel rekke andre fordeler også. Inntak kan hjelpe mot solbrenthet og soleksem, samt beskytte huden mot tidlig aldring. Alt dette får du ved å ta en liten kapsel daglig, som kun inneholder naturlige ingredienser.

Sammen med vannmelon og jordbær kommer betakaroten til å være min beste venn i sommer, jeg har nemlig tenkt å være gyldenbrun hele ferien! Det som er viktig å huske i forhold til brunfargen er du faktisk må være i sollys for å få effekten når du tar tablettene. Derfor krysser jeg fingrene for strålende sol i sommer, spesielt oppover mot Lofoten dit vi skal. Vil dere lese mer om produktet kan dere gå inn på betakaroten.no og lese mer der. To måneders forbruk koster 149 kroner, og jeg synes absolutt det er verdt det. Ved å bestille blir du også automatisk med i trekningen om reisegavekort på 20 000 kroner, og en hel rekke andre småpremier!

Nå kommer snart gode venninner hit, vi skal spise enda mer jordbær og vannmelon denne lørdagskvelden! Håper deres kveld blir like fin!

2XU giveaway

Hei dere! Siden det er helg og straks juni tenkte jeg bare å komme med en give-away til dere. 2XU er uten tvil ett av mine favorittmerker, og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha den tankegangen. Derfor kan en av dere få muligheten til å få et nytt favorittplagg i dag! Alt dere trenger å gjøre er å klikke dere inn på denne siden – finn favorittplagget ditt fra 2XU og lim inn linken til produktet i kommentarfeltet mitt under. Jeg trekker en vinner på onsdag!

Sponset innlegg

Husk også å legge igjen epost – slik at jeg kan få tak i den heldige vinneren! Nå er jeg ferdig med dagens PT-timer, og hadde en kunde som gjerne ville lære seg pistol squats – og en god måte starte for å klare dette ser dere under. Nå er det helg igjen, jeg skal bruke den på å shine ferdig leiligheten slik at jeg får vist den frem til dere!

Blueberry & banana pancakes

Det er fredag – og for å starte helgen på best mulig måte ble pannekaker dagens første måltid. Disse ble utrolig gode om jeg skal si det selv, og selvfølgelig med bare sunne ingredienser. Disse gir god energi med et innhold av både proteiner, karbohydrater og sunt fett. Jeg har alltid vært glad i blåbær på pannekakene mine, men denne gangen ble det blåbær i selve røra. Er du en større fan av bringebær eller jordbær kan du selvsagt bruke det også. Oppskriften ser slik ut:

200 g havregryn

3 modne bananer

100 g blåbær

1-2 dl vann

3 egg

60 g vaniljeprotein

2 ss sukrin

1 ts bakepulver

1 ts salt

Mos bananene med stavmikser. Tilsett resten av ingrediensene, og rør alt godt sammen. Mengden vann kan du justere litt selv, ut i fra hvor tykke/tynne du ønsker pannekakene dine. Jeg elsker tykke pannekaker, og derfor bruker jeg bare 1 dl vann selv. Stek på middels varme stekepanna, jeg bruker litt cocosa i slik at de ikke blir brent. Dette er en stor oppskrift, så den holder til to sultne personer.
Som alltid når jeg spiser mat sitter denne luringen under bordet, og håper på at det skal falle ned noen smuler! Nå skal jeg ta han med meg ut på tur i regnværet, før det blir noen timer PT-jobbing og helg. Ha en super og sporty fredag alle 🙂

Vil du bli personlig trener i sommer?

Kombinert med sol og varme kan du faktisk få en helt ny utdannelse i sommer! Akademiet for personlig trening tilbyr nemlig intensivkurs i sommer, hvor du kan bli sertifisert personlig trener på en måned. Noen er kanskje skeptiske til en så kort utdannelse, men som med alt annet handler det om kvalitet over kvantitet. Dette er faktisk akkurat den samme utdannelsen som jeg har tatt, den er bare komprimert til en måned. Det betyr mange timer med skole hver dag, men det betyr også ekstremt mye lærdom, kunnskap og glede. Jeg hadde faktisk ikke tenkt å jobbe som Personlig Trener i utgangspunktet da jeg tok utdannelsen, jeg tok den aller mest for min egen del. For at jeg skulle kunne mer, vite bedre hvordan jeg kan forbedre meg og nå de målene jeg setter meg. Men etterhvert som studieukene gikk forsto jeg hvor mye som faktisk lå i dette, og jeg måtte bare begynne å jobbe som det. Om du har en PT-spire i magen, og du føler at du ikke har tid/det passer ikke akkurat nå så er intensivkurs et helt fantastisk alternativ! De gjennomføres i Oslo og i Dubai, mer info og kursskjema finner dere ved å klikke på linkene. Oppstart i Oslo er 19.06, og Dubai 01.07. Jeg har fortsatt rabattkoder til alle PT-utdanningene hos AFPT, så om du skulle trenge en slik kode er det bare å sende en epost til [email protected]

I samarbeid med AFPT

Du kan selvfølgelig også velge å gjennomføre studiet nettbasert, eller standardkurs i seks måneder slik jeg gjorde. De to sistnevnte gir også 30 studiepoeng! Over sommeren begynner nye kurs i Oslo, Fredrikstad, Kristiansand, Stavnger og Bergen – og senere utover året vil det startes opp flere i andre byer. For min del skulle jeg gjerne tatt utdannelsen i Dubai, det var jo så fantastisk fint der! Så hjelper det selvsagt at noen av foreleserne er Ingerindubai og mannen hennes. Er det noe AFPT er fantastisk gode på så er det forelsere, Børge Fagerli, Tomas Fjeldberg, Martin Norum og Tommy Lande. Jeg er så ekstremt glad for at jeg valgte AFPT, det har gitt meg så mange muligheter! I land hvor befolkningen stadig bli mer overvektige er det ingen tvil om at det er behov for personlige trenere. Likevel er det lurt å ha i bakhodet at mange arbeidsgivere legger mye vekt på hvor utdannelsen din kommer fra. Du vet at du stiller sterkt når du kan levere et sertifikat fra nettopp AFPT.

 

Har du lyst å stå med en slik i hånda du også? I såfall vet du hva du skal gjøre! 

Magisk lunsj med grove rundstykker

Borte bra – hjemme best! Vi landet i natt og jeg sto opp for en times tid siden, sulten som en ulv. Noe jeg alltid savner når jeg er ute på reise er mitt egen kjøkken, og muligheten til å lage akkurat den maten jeg vil. Vi hadde kjøkken på leiligheten vår i Mallorca også – men det blir uansett ikke det samme uten de gode, gamle ingrediensene. Derfor ble det en skikkelig god lunsj i dag, og det smakte virkelig helt magisk! For å lage rundstykkene trenger du følgende:

6 dl havregryn

2 egg

1,5 dl sesamfrø

1,5 dl linfrø

1,5 dl solsikkekjerner

3 ss mager kesam

2 dl vann

1 ts bakepulver, 1 ts stevia & 1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, og form til rundstykker. Legg på et bakepapirkledd stekebrett, og sett inn i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. La de avkjøle seg litt på rist, før du tar de ut og topper med det pålegget du liker best.


Jeg har virkelig savnet kaviar, cottage cheese og ikke minst melk denne siste uken – så det ble litt av alt til lunsjen i dag. Har dere forresten prøvd eple på hvitost før? Det er utrolig godt! Disse rundstykkene er supersunne, fulle av god energi og metter virkelig. Nå er jeg god og mett i magen, og klar for å ta fatt på dagen!


Ønsker dere alle en strålende onsdag!

Tyveri & dårlig samvittighet

Dere aner ikke hva jeg gjorde i går, haha! Noe jeg ikke har gjort på sikkert ti år, nemlig å dra på appelsinslang! Vi var ute på langtur og glemte vann i solsteken, så vi ble ganske tørste og ikke minst sultne. Innenfor et gjerde dukket det plutselig opp flere store appensintre og jeg klarte ikke å motstå fristelsen. Jeg hoppa over, og lusket bort til trærne. Helt ærlig var jeg vettskremt, geitene virka ikke så glade for at jeg var der inne. Litt redd var jeg også for at en illsint spanjol skulle se meg, men det gikk heldigvis bra. Jeg tok med meg fire appensiner og spurtet tilbake til gjerdet igjen, og shortsen min hang seg faktisk fast på vei over. Jeg fikk lirket meg over tilslutt, uten hull i klærne og med alle appelsinene i behold.
Appelsinene var noe av de beste jeg har smakt, så utrolig ferske rett fra treet! Men jeg fikk kjempedårlig samvittighet og følte jeg hadde stjålet fra geita som stirret på meg gjennom gjerdet. Så jeg måtte faktisk gi den en appelsin for at jeg skulle føle meg bedre etterpå, haha. Nå skal jeg komme meg ut på løpetur igjen, den siste her i Mallorca. I kveld flyr vi hjem, og selv om jeg har kost meg uendelig mye skal det bli veldig godt å komme hjem igjen også!

Søndagstur & terapi

Jeg er så positivt overrasket over Mallorca at jeg har ikke ord for det! Vi lo litt da vi bestilte turen, og tenkte vi havnet på en skikkelig turistplass med bare pensjonister og høy harry-faktor. Så feil kan man altså ta, for herregud så fint det er her! Jeg har aldri vært på Mallorca før, men jeg kan godt tenke meg å ta turen tilbake engang. Naturen er nydelig, og forholdene for både sykling og løping er utrolig gode. Det virker nesten som at flesteparten av de som er her er her på sykkelferie, og jeg kjenner det har jeg også lyst til engang! Nå skal jeg jo på sykkel/løpe/svømmeferie hjemme i Norge om ikke lenge, så jeg skal ikke klage. Men det er liksom noe medå ha sola skinnende, grønne palmer, hvite strender og blå himmel så langt du kan se. Her er noen glimt fra løpeturen min i dag tidlig, det var virkelig ikke noe problem å løpe 12 kilometer i dette landskapet:Noe av det jeg synes er så fantastisk med løping, er at jeg glemmer alt annet. Alt jeg fokuserer på er å komme meg fremover, lure på hva som venter rundt neste sving og hva som er den beste veien rundt neste berg. Alle andre tanker, enten det er gleder eller bekymringer blir bare borte mens jeg løper. Jeg klarer å være i selve øyeblikket, og bare tenke på hva som skjer akkurat der og da. Hvor jeg skal plassere foten og hvor fuglekvitteret kommer fra er alt som betyr noe, og det er faktisk en utrolig deilig følelse. Løpinga blir som en form for terapi, jeg føler meg alltid mye bedre når jeg kommer hjem igjen. Ikke rart jeg smiler, på dager som dette 🙂

Lørdagskveld & trappeintervaller

Lørdagskveld og trappeintervaller – det skjer ikke ofte! Helt ærlig så tror jeg faktisk aldri det har skjedd før i hele mitt liv.  Men på ferie er det vanskelig å skille dagene fra hverandre, så da ble det trappeintervaller på oss i kveld. Det er faktisk en supereffektiv treningsmetode, og alt du trenger er jo ei trapp! Varm opp godt først, før du løper alt du orker opp trappa. Småløp ned trappa igjen, og gi full gass opp. Gjenta så mange ganger du orker, her ble det totalt 20 drag opp trappa før vi ga oss.

BottomUp tights fra Luciaven (-30%)  / singlett fra 2XU / caps fra Kari Traa (lenkene i innlegget er sponset)

Noen har lurt på om det er varmt her nå, og svaret er ja. Hele kroppen min er ildrød som bevis på akkurat det, vi har vært på stranda i hele dag og smurt oss litt for sjelden. På kveldene blir det derimot litt kaldere, spesielt på nordsiden hvor vi er blåser det litt mer også. Da er det greit med en jakke over, og jeg elsker fargen på løpejakken min som dere finner her.

Nå sitter jeg og venter på at den fine turpartneren min skal bli ferdig i dusjen, slik at vi kan komme oss ut å spise. Foruten frukt har jeg nemlig bare spist ett (!) måltid i dag, så nå er jeg SULTEN. Jeg tror nesten jeg blr nødt til å bestille meg to hovedretter, så sulten er jeg nå. Jeg spiste en stor porsjon havregrøt tidligere i dag, før vi sovnet på stranden begge to. Der lå vi frem til løpeturen, så nå er det ikke rart magen roper etter mat. Nå er hun ferdig også, så da er det på tide å stikke ut døra!


Effektiv strandtrening med stikk

Hei dere! Jeg titter innom fra Mallorca for å gi dere noen tips til trening med strikk. Jeg vet at mange ofte lurer på hvordan de skal få trent på ferie, men det trenger dere ikke å lure på lenger nå! Jeg har nemlig samlet et knippe øvelser du kun trenger treningsstikk for å gjennomføre, hvor som helst og når som helst. Fullt utvalg av strikk til en billig penge kan dere finne her. Etter en løpetur på 11 kilometer litt tidligere i dag dro vi ned på stranda med strikkene, og fikk trent litt styrke også. Her er det øvelser som trener hele kroppen, så det er bare å sette i gang!

Strake markløft. Her er det viktig å holde en rett rygg, og sett rumpa langt bakover samtidig som overkroppen kommer fremover. Du skal kjenne strekken godt på baksiden av lårene, husk også å stramme rumpa på i topp-posisjon.

T-skjorte og caps fra Kari Traa / tights fra 2XU / sko fra Reebok (lenkene i innlegget er sponset)


Knestående kickbacks sørger virkelig for at det svir i rumpa! Super øvelse, hvor du kan variere belastningen ut i fra hvor langt forran deg du holder strikken.


Enda en super rumpeøvelse er glutebridge med stikk rundt knærne. Sørg for å press knærne ut mot strikken og skvis rumpa skikkelig på toppen av øvelsen.


Pull-aparts er super for den øvre delen av ryggen. Hold hendene så strake som mulig, og varier belastningen etter hvor langt inn på stikken du holder grepet.


Stående skulderpress. Her kan du også variere belastningen etter hvor bredt du står med beina, og husk å spenn magen samtidig som du gjennomfører øvelsen.


Knestående tricepspress over hodet er super for å trene armene, denne svei faktisk mer enn jeg hadde forventet!


Siden jeg først var i gang med armer måtte jeg jo også ta med den elskede bicepscurlen.


Så kan du selvfølgelig legge til kroppsvektøvelser som knebøy, pushups eller utfall om du ønsker det – så får du virkelig trent gjennom hele kroppen! Et eget innlegg om akkurat trening med kroppsvekt finnere dere her. Det var mine beste tips til trening med strikk til dere, og NÅ venter soling på denne jenta! Ha en super fredag, og riktig god helg 🙂