Kveldskos

Jeg vet det er flere enn meg som liker å ha noe godt å kose seg med når kvelden kommer, og man ligger utstrakt på sofaen. I stedet for å ta et usunt alternativ er det så mye annet godt man kan spise! Tenkte jeg skulle dele noen tips med dere som dere kan prøve ut ikveld 🙂 Litt fordi det er utrolig enkelt, men mest fordi det er så godt bruker jeg å gå for meieriprodukter til kveldskos. Med mager kesam og cottage cheese kan du komme langt! Tilsett frukt, bær og nøtter etter ønske – bare fantasien setter grenser. Her er noen av mine favoritter:


1 boks cottage cheese, 2 ss sjokoladedip og 1 eple.


1 boks mager kesam, Stevia Vanilla Cream og en neve bjørnebær.


Cottage cheese, gojibær, solsikkekjerner og kakaonibs.


“Riskrem” – cottage cheese, Stevia Vanilla Creme og Fun light bringebær. Dette er like godt med mager kesam også, og aller best er det hvis du blander de to halvt om halvt. 

Hva pleier du å spise som kveldskos?

Abstinenser

Mandag igjen! 🙂 Jeg elsker mandager, og ser alltid frem til å ha ei blank uke forran meg. Det å komme seg tilbake til hverdags-rutinene igjen er alltid like godt. Så må jeg bare beklage at det har vært helt stille fra meg i helga, men jeg fikk ikke blogg appen til å funke. Men nå er jeg tilbake igjen 😀  Jeg har hatt en fantastisk helg meg fantastiske mennesker i Åre, og det er lenge siden jeg har hatt ei så gøy helg. Det har vært lite fokus på mat og trening, og jeg har sikkert spist nok sukker for hele året! Jeg er virkelig en sucker for naturgodis – det er så sinnsykt godt! Glad vi ikke har det her i Norge 😉 


Lykkeland!


Veldig fornøyd jente 😉

Om det er sukkeret eller snø og kulde som har gjort det veit jeg ikke, men jeg har blitt skikkelig forkjøla. Droppa derfor trening i går, og gikk meg heller en tur. Formen er fortsatt ikke på topp, men i dag SKAL jeg på gymmet. Begrenset hvor mange dager jeg klarer å gå uten å løfte på noe, jeg får nesten abstinenser 🙂 Det sies at så lenge sykdommen er over halsen ( eks. tett i nesa, sår hals) kan man trene, så da kjører jeg på. Fikk tak i nytt pumpmiddel mens jeg var i Sverige også, gleder meg til å prøve! Markkøft, knebøy, miitærpress og chins coming up – train hard or go home! 

Hva skal du trene i dag? 

Train hard or go home

Hei dere! Da er skibagen ferdig pakket, og jeg er snart klar for ei langhelg i Åre 😀 Jeg gleder meg utrolig mye og er sikker på at det blir ei kanonhelg. Slalomskiene mine har ikke blitt brukt på to år, så det er veldig på tide å tørke støvet av de nå! Før avreise skal jeg på Kaliber og ha ei kanonøkt, og bruke opp alt jeg har av krefter. Neste styrkeøkt blir ikke før på søndag, så det er virkelig ingenting å spare på idag! Train hard or go home 😉 Jeg er ikke noe fan av å trene styrke på tom mage, og tok derfor akkurat en shake, eple og N.O Xplode. Godt å ha noe å gå på under økta!

Jeg spiser fortsatt etter periodisk faste, og hvis dere vil lese mer om det kan dere sjekke ut artikkelen “periodisk faste for dummies.”  Jeg hadde ikke trodd det ville passe for meg, så om du prøver det kan det hende du blir overrasket du også 🙂 Nå kjenner jeg at kroppn er veldig klar for å komme seg til gymmet, så det er bare å komme seg ut døra! Kaliber har forresten åpen dag i dag, så om du er nyskjerrig på hvordan det er å trene vil jeg anbefale dere å stikke innom 🙂  Det blir vel dårlig med blogging i helga, men jeg skal få lastet opp noen bilder om ikke annet 🙂 Ha en fantastisk dag alle sammen, det skal iallefall jeg!

Rutiner

 

Noe av det viktigste for å lykkes med trening og kosthold er gode rutiner. For om du gjør trening og det å spise riktig til en del av hverdagen din, så går det av seg selv etterhvert. Et godt tips er å bruke søndager til å planlegge treningsuka som kommer, og lage en plan for hva du skal trene, handle inn og spise.  Om motivasjonen skulle svikte eller treningslysten ikke helt er der, så gjør du det du skal likevel. Jeg er 100% enig i at trening skal være lystbetont og gøy, men enkelte dager er ikke trening det man har aller lyst til. Sånn er det for oss alle innimellom, selv for treningsnarkomane som meg 🙂  Det er da jeg kobler ut hjernen og setter på autopiloten – og lar rutinene ta overhånd. 

 

Jeg tror det hjelper å se på trening litt som en jobb eller skole. Selv om man har lyst til å ta fri innimellom så kommer en seg på jobb likevel, fordi man får noe igjen for det. Når det kommer til trening er det ikke penger vi får, men en hel rekke helsefordeler. I tillegg får vi også mer engergi av å trene – så tenk på det neste gang du bare føler for å ligge på sofaen. Du ville ikke sykmeldt deg bare fordi du er litt slapp en dag, og derfor trenger du ikke å skippe trening heller 🙂 Kjør heller ei litt lettere økt, og tren etter dagsformen. ALL trening er bedre enn ingen trening! 

 

“Sometimes, to get what you want the most, you have to do what you want the least.”

Motivasjon

God morgen! Jeg måtte bare dele denne med dere før jeg løper til bussen. Veldig motivasjon til dagens økt for min del iallefall, og jeg håper den kan motivere dere og! Egentlig får jeg lyst til å trene med en eneste gang av å se denne, men først må jeg noen timer på skolen. Så blir det ei herlig økt med knebøy, dips, benkpress og roing i kveld 🙂 Gotta love it!

Håper dere har en fantastisk onsdag!

Morgencardio

Goood morgen! Jeg vet ikke av noe bedre måte å starte dagen på enn med morgencardio. Ingentng får meg til å våkne som kulda og den friske lufta. Men det er ikke hver dag jeg våkner med like mye energi, og da er kaffe en god venn. Jeg er egentlig ikke så glad i vanlig svart kaffe – men med noen dråper stevia hazelnut blir den dødsgod 😀 Veldig verdt å prøve, det går i allefall ned mang en kopp om dagen her i gården. 


Over er dagens eneste matpakke, for jeg spiser fortsatt etter periodisk faste. Det funker utrolig fint for meg, for det tar liksom litt “fokus” bort fra mat. Hvis jeg skal spise 6 ganger om dagen må planlegge mer, og ha med mer flere matbokser når jeg drar ut om morgenen. Det går for all del fint det og, jeg har jo gjort det på den måten noen år nå. Men når PF funker så fint ser jeg ingen grunn til å gå tilbake til gamle vaner.  Når jeg i tillegg et litt matlei for tiden er det utrolig greit å spise bare 3 ganger om dagen. Nå er det klart for skolebenken, og guess what? Jeg er forseint ute, igjen 😀

Superundertøy på – klar for å gå! 😀

Unstoppable

Woooho! Det går så bra på trening for tiden, det er nesten som om vektene virker lettere nå enn de gjorde for 2 uker siden. Dagens økt gikk med andre ord bra, og jeg satser på at det fortsetter slik fremover! Det er så godt å ligge i overskudd og ha masse energi på trening 😀 Dagens økt så slik ut:

Knebøy 5 x 3, 72 kg

Militærpress 5 x 3, 35,5 kg

Markløft 1 x 5, 80 kg

Chins 3 x 4

Sidehev 3 x 12, 8 kg

Digger å ha denne på full guffe under treninga 🙂 

Ellers har uka startet på best mulig måte, og sånn skal den fortsette også 🙂 Men døgnet har virkelig ikke nok timer, og der er derfor jeg har vært en dårlig blogger de siste dagene. Jeg skal skjerpe meg, lover 🙂 Nå skal morgendagens matpakker ordnes og gjøres klar – failing to plan = planning to fail!

Har du hatt en bra start på uka? 

Lørdagskveld & ungdomstid

God kveld 🙂 Jeg er akkurat ferdig med dagens vekterkurs, og en ny kursdag venter i morgen. Jeg får litt noia av å sitte på en stol hele dagen, og akkurat nå er det ingenting jeg har mer lyst til enn å trene. Men jeg rekker det desverre ikke, for jobben kaller om et par timer. Døgnet skulle virkelig hatt flere timer noen ganger! Og forresten så leste du riktig, det er lørdagskveld, jeg er 22 år, blond og singel – og ingenting frister meg mer enn trening. Og nei, det er ingenting feil med det 😉

Jeg har akkurat spist middag, kyllingfilet med brokkolimos 😀 Jeg har seriøst blitt hekta – mosen er så god! Metter skikkelig gjør den og, og det passer fint når jeg skal jobbe i natt. Nå skal superundertøyet og vaktskiltet på, så er jeg klar for nok en spennende aften på Vega Club 😀 Ønsker dere en fortsatt herlig lørdag!

Fredagskos

Da var endelig helgen kommet 🙂 Etter lite søvn i natt var det hardt å komme seg på skolen til rett tid. Men det er ingenting en sterk kopp kaffe kan kurere! Jeg synes kaffen blir ekstra god hvis man tilsetter et par dråper stevia med smak av  hasselnøtt. Etter skolen var jeg så trøtt at jeg måtte ta meg en powernap før trening, og det gjorde virkelig susen! Alle vektene gikk opp og jeg er veldig fornøyd med økta 🙂 Faktisk er jeg veldig fornøyd med alt for tiden! 😀

Restitusjon er også viktig, så resten av kvelden skal jeg bare ligge på sofaen og gro. Må bare tipse dere om denne buksa som kom i posten i dag! Ikke bare er klærne til Better Bodies herlige å trene i, de passer perfekt til å gjøre ingenting i også 😉 Eple, mango og bringebær med mager vaniljekesam som dip står på bordet, iskald pepsi max er i glasset og det er håndballkamp på tv. Perfekt fredag 🙂 


Denne stillinga skal jeg holde resten av kvelden i den nye favorittbuksa mi 🙂


Fredagskos!

Håper alle dere der ute har en herlig fredagskveld og nyter helga 😀

Time flies

Dagene bare flyr forbi, nå er det jammen blitt torsdag allerede! Det betyr at det snart er helg igjen, og det er langt i fra feil 🙂 Det blir ikke mye helgekos på denne jenta, jeg skal nemlig på vekterkurs hele helga. Jeg skal jo selvfølgelig få lagt inn trening i timeplanen da, og det er jo alltid kos 🙂 En dag uten trening er jo en dag uten mening!

Jeg har akkurat vært ute på en runde cardio i vinterkulda. Jeg liker egentlig at det er kaldt ute, for da jeg sette opp tempoet for å holde varmen. Jeg var skikkelig sulten da jeg kom inn, og gikk derfor for en lettvint middag. Stor salat med svinekjøtt toppet med ranch dressing 🙂 

Nå er det bare å finne frem finstasen, for i kveld er det bursdagsfest med gode venner. Etterpå blir det ut på byen, og jeg drar som vanlig ut uten å drikke alkohol 🙂 For man kommer ikke unna at alkohol og trening ikke hører sammen, og ei skikkelig fyllekule kan virkelig sette deg langt tilbake. Jeg hadde nok ikke klart å øke vekten på alle øvelsene mine i morgen om jeg hadde dratt på fylla i kveld, for å si det sånn.  Noen ting må man faktisk ofte for å nå målene sine, og i mine øyne er dette et lett valg 🙂 Jeg sier ikke at jeg er ikke totalt avholds, men sparer heller alkohol til spesielle anledninger. Som reglel har jeg det uansett mer gøy uten alkoholen, og ser derfor ikke det store poenget i å drikke når jeg skal ut. Jeg sier like mye dumt og danser like dårlig uansett 😉 


Veldig gøy, veldig dårlig danser og veldig edru 😉