Fire baller og mange muligheter

God kveld alle sammen! Jeg sitter her og er helt mørbanka i kroppen etter en aktiv dag med mye trening, men herremin så gøy det har vært. Jeg startet med skogstur med bæremeis i to timer, før jeg kom på jobb og kjørte to heftige gruppetimer på rappen. Jeg må har svettet flere liter totalt i dag! Etter alt dette måtte jeg leke meg litt med ball-trening, og dere som følger meg på Snapchat har fått med dere at jeg har trent litt med dette den siste måneden. Det er nemlig så mye gøy og utfordrende man kan gjøre med baller! Jeg har her valgt å kjøre slamballs, det blir enda tyngre om du prøver dette med medisinballer. Først kjørte jeg vanlige pushups, med både hender og føtter på ballene. 10 repetisjoner totalt på denne øvelsen, det river i hele kroppen. Vil du ha en skikkelig utfordring kan du også kjøre pushups med klapp, jeg prøvde sikkert 20 ganger før jeg klarte det!

Topp (-40%) og sko fra Reebok (sponsede lenker)


 

Neste øvelse er å stå i planke-posisjon på ballene, før du fører hånden mot motsatt skulder. Dette er en utfordring for kjernen, prøv 10 repetisjoner per hånd. 

Den siste er like morsom, her må koordinasjonen også virkelig være på plass. Start på gulvet i plankeposisjon, før du tar en eksplosiv pushups og hopper opp på ballene hvor du tar en ny pushups. Dette er så gøy, men samtidig kjempetungt! Det ser kanskje ikke så ille ut, men dette er virkelig supertrening for kjernen. Både kjernen og resten av kroppen min er sliten nå, derfor er det ekstra fortjent at sofaen og Paradise Hotel er alt som venter resten av kvelden. Onsdag og alt halvveis til helg folkens, ha en nydelig kveld ♥
 

Tribunetrening

Ukens andre økt er i boks, og gjett om det ble en bra en! I kveld har jeg nemlig vært i Granåsen og kjørt intervaller. Planen var egentlig å løpe i trappene til hoppbakken, men der var det to ishockylag og det fristet ikke så mye å løpe i kø. Heldigvis var det god plass på tribunen, og der fikk jeg ei super økt. Jeg er elendig på å anslå lengde, men tribunen er ganske så lang den også. For at økta skulle bli litt mer variert kjørte jeg ulike runder opp trappa, som fungerte utrolig bra. Første runde var rask løping opp trappa, før jeg jogget ned igjen. 

Genser fra Under Armour (-25%) / tights fra 2XU / sko fra Adidas (sponsede lenker)

Neste runde ventet det hopp hele veien opp. Jeg hoppet doble trinn, trippel ble for langt for meg å hoppe.

Etter disse to rundene var pulsen rimelig høy, og det passet perfekt med en runde utfall opp trappa. 

Etter utfall ventet hopp på ett bein, her kjørte jeg ti trinn på hvert bein før jeg byttet. Etter disse fire rundene tok jeg en liten pause, før jeg kjørte det hele tre ganger til. Totalt ble det altså 4 x 4 runder – og det kjentes i lårene! Som en avslutning ville jeg ta overkroppen trene litt også, og gikk trappa med pushups. Det var tyngre enn jeg trodde, og jeg var helt skjelven etterpå! Her tok jeg pushups på skå opp hvert trinn – og smale hver gang jeg kom opp på et trinn. Det ble helt ekstremt mange pushups – og omtrent 3/4 opp trappa måtte jeg gi meg. Der sto Ulrik og ventet på meg, tidenes motivasjonsboost! 


 

Mandagstreat

Denne mandagen har vært alt annet enn blå! Fridag i sola med Ulrik, lunsj med mormor og en herlig langtur med ei venninne. Det må jeg si var en super start på uka, og kvelden kunne selvsagt ikke bli dårligere. Denne lille kveldskosen smaker så godt, og er ferdig på et blunk!  Alt du trenger er lomper, banan, jordbær og Philadelphia med sjokoladesmak. Jeg prøvde et par med Nugatti Zero også, men det ble ikke i nærheten like digg. Smør ei lompe med sjokoladepålegg, og legg bananen helt til siden på lompa. Rull den rundt slik at hele bananen er inne i lompe, og gjenta det samme med enda ei lompe. Hvis du velger å bruke tortillas eller tacolomper trenger du mest sannsynlig ikke å bruke to, men om du bruker lomper er det greit. Hvis ikke blir det jo så lite sjokolade! Skjær i biter, topp med jordbær og sett i kjøleskapet i 5-10 minutter. Smaker supergodt og er helt nydelig som kveldskos på en helt vanlig mandag.
 

Med denne starten på uka gleder jeg meg til resten! Håper deres mandag også har vært strålende ♥

Rare redsler

Før jeg ble mamma var jeg alt annet enn redd for rare ting. Etter Ulrik ble født har jeg fått utrolig mange redsler jeg ikke hadde før, som er helt ulogiske. Jeg forventet at det skulle gi seg etterhvert, og at dette kanskje var normalt de første månedene etter man hadde fått barn. I dag er Ulrik 1 år og tre måneder, og det ser ikke akkurat ut til å gi seg. Det er kanskje ikke unormalt å bekymre seg for barnet sitt, men jeg har også blitt livredd for ting egentlig som ikke har noe med han å gjøre. Å fly har jeg blitt livredd for nå, og det er helt rart etter å ha flydd mye hele livet. På vei hjem fra Spania begynte jeg nesten å gråte fordi jeg var så redd, og det er så rart å kjenne på! Jeg har også blitt mer redd for å være hjemme alene, for at Guapo skal stikke av, for at mailen min skal bli hacket (skifter passord hver uke) og for at jeg skal bli syk. Det siste året har jeg sjekket meg for livmorhalskreft tre ganger, enda jeg forstår at det er i det meste laget. Jeg skulle ønske det ikke var sånn  for det var jo mye bedre å leve et relativt bekymringsløst liv, enn å ha disse rare redslene. Det jeg håper å oppnå med dette innlegget er at noen kan fortelle meg at de også hadde det sånn og at det gikk over. Eventuelt at det ikke går over og at jeg bare må lære meg å leve med det. Jeg håper selvsagt på det første, og er glad for at det finnes dager hvor jeg likevel ikke har en eneste redsel i hodet. Sånn som i går, da jeg tok med begge favorittgutta for å hilse på lammene ♥

Ulrik har dress og lue fra Reflex (sponsede lenker)
 

Det beste med å komme hjem

SAMSUNG CSC

Vi er vel hjemme, og noe av det beste med å komme hjem er å komme til mitt eget kjøkken igjen. Jeg elsker å stå lenge på kjøkkenet og lage god mat, jeg tror kjøkkenet er favorittplassen min i hele huset. I kveld sto jeg ikke lenge der, men likevel fikk jeg til å lage et helt fantastisk måltid! Proteinpannekaker har jeg delt med dere mange ganger før, men det skader absolutt ikke å dele en god ting for ofte. For å lage disse trenger du:

60 g havregryn ♥ 2 eggehvitter ♥ 1 most banan ♥ 2 ss Sukrin gold

20 g sjokoladeprotein ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts kakao ♥ 1 dl vann

Mos alle ingrediensene godt sammen, og stek i panna på middels varme. Lag et tårn, før dere topper pannekakene med akkurat det dere har lyst på. Jeg har brukt en boks Propud, blåbær, kokosflak og peanøttsmør. Da må det bare bli bra, med alle disse godsakene kombinert! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om dere tar det som kveldsmat, frokost eller lunsj spiller ingen rolle, for disse passer når som helst på dagen! Lag og nyt ♥

Homebound

Etter tolv herlige dager i Spania er det klart for hjemreise i dag. Hele familien har storkosa seg, og vi titter allerede på flybilletter tilbake i høst. Da skal det bli enda en rekord på turen opp til Alt del Governador, for den turen er virkelig herlig. Mye stigning og variert terreng gjør at pulsen virkelig stiger. Vi har tatt turen som en powerwalk, ingen av oss hadde hatt sjans til å løpe hele veien opp. Vi brukte 28 minutter opp til toppen i går, og etter et kjapt søk på Google fant jeg ut at rekorden var på 14 minutter. I sommer skal jeg trene mye mot Toughest, så det blir spennende å se hvor raskt jeg kommer meg til toppen neste gang vi skal tilbake. Uansett hvor mye det svir i lårene er det virkelig verdt det, for utsikten på toppen er helt nydelig!

Dette har virkelig vært påfyll for kropp og sjel, dager med trening, avslapping god mat og masse familiekos. Batteriene er virkelig fylt opp, og selv om vi reiser hjem i dag er ikke ferien helt over enda. I morgen tidlig drar vi rett til Frøya, for å nyte enda noen feriedager. Duracellbatteriene er fylt opp for en god stund fremover nå, og det føles helt fantastisk!

Ha en nydelig tirsdag alle ♥

Treningsmøte med veggen

I går hadde jeg et svett møte med veggen, etter ei løpeøkt på seks kilometer. Det er virkelig den beste starten på dagen jeg kan få, svetting først og avslapping etterpå. Alt jeg har med nedover av treningsutsyr er strikk, men jeg har fått til mange gode økter likevel. Disse øvelsene trenger dere bare en vegg for å gjennomføre, men de kjennes virkelig godt likevel! Alle øvelsene starter med begge føttene i veggen, og hendene i bakken.  Den første mageøvelsen brenner virkelig, her skal du ta den ene beinet under deg og strekk det ut til siden. Samtidig løfter du motsatt hånd, denne skal treffe beinet du har strekt ut til siden. 

Genser  fra Röhnisch / shorts fra Craft / sko fra Reebok  / caps fra Better Bodies  (sponsede lenker)

 

Skuldrene får virkelig jobbet i denne pushups-varianten, som ligner litt på handstand pushups. Prøv å ha mest mulig rett vinkel mellom overkroppen og underkroppen, og slipp hodet ned til bakken før du presser opp igjen.


Mountain climbers er enda en mageøvelse som er helt super, og virkelig mye tyngre når den blir gjort mot en vegg!

Sist men ikke minst må jo også vanlige pushups være med, den er en sikker favoritt!

Etter ei sånn økt er det bare å glise, prøv gjerne øvelsene dere og og fortell meg hva dere synes!

Miniband workout

God morgen alle sammen! Jeg startet dagen min med en økt med minibands, det er så genialt å ha med seg på tur. Tar ingen plass i kofferten og gjør plutselig at du kan trene hele kroppen. Jeg vet mange tror at disse små strikkene kun egner seg til rumpetrening, men de kan brukes til så mye mer enn det! I dag tenkte jeg å dele seks øvelser med dere, hvor alt du trenger er minibands. Her kjørte jeg 15 repetisjoner per øvelse, hvor det var ettbeins øvelser ble det 15 øvelser per bein.

Utfall bakover fra hockey er virkelig en av mine favoritter! Jeg bruker øvelsen ofte i gruppetimene mine, for denne svir. Stå i hockey med strikken rett over knærne, før du tar utfall bak med det ene beinet. Flytt det tilbake samtidig som du fortsatt sitter i hockey, og flytt det andre beinet bak. Du skal altså ikke komme opp fra hockey-posisjon, før alle repetisjonene er ferdig. 

Genser fra Rohnisch / tights fra Kari Traa (-50%) / sko fra Reebok (-25%) / Minibands (sponsede lenker)

Jeg aner ikke hva denne øvelsen heter, men det er ikke så vitkig. Det viktigste er at den er blytung, og du må bruke hele kroppen. Her bruker jeg to minibands, et rundt anklene og et rundt håndleddene. Start med samlede bein mot veggen, og med hendene så tett som mulig mens de står i bakken. Flytt først høyre bein og høyre arm ut til siden, før venste bein og arm kommer etter. Hvert “steg” er en repetisjon, husk å hold kroppen strak under alle repetisjonene.

Hockey er jeg så glad i, så her kommer enda en øvelse som starter i denne posisjonen! Fra hockey skal du skyte ett og ett bein ut til siden, samtidig som du forsøker å holde rumpa nede. Totalt 30 repetisjoner på denne kjennes virkelig i rumpe og lår!

Kjernen kan virkelig også få jobbet med minibands, start med å ligge flatt på ryggen med strikket omtrent midt på skosålene. Så er det bare å sykle, altså at det ene beinet er strakt mens det andre trekkes opp mot brystkassen. Hold igjen på vei tilbake til utgangsposisjon, og bytt bein.

Roing er også en super øvelse å gjøre med minibands, sitt på rumpa med strikken festet midt på skosålene. Trekk strikket til deg med albuene tett inntil kroppen, og gjenta øvelsen. 

Det er altså ikke noe problem å få til ei god økt med hjelp av et strikk – kan jeg kan du! Helt til slutt må jeg tipse dere om X-WEEK med en hel drøss med varer på salg hos X-life. Utvalget finner dere her:

 

Dager som dette

Dager som dette får meg til å ha lyst på ferie litt oftere! Vi startet dagen med en svett og god tur til Alt del Governador, som kjennes i beina nå. Turen er ikke lengre enn 2,1 kilometer, men med utfordrende terreng og 438 høydemeter ble det ei god økt likevel. Vi brukte 32 minutter opp til toppen, og der ventet en nydelig utsikt. Jeg fikk lurt med kjæresten på et bilde også, det skjer ikke ofte! Vi er begge konkurransemennesker, og derfor må vi selvsagt gå turen et par ganger til å løpet av oppholdet for å forbedre tiden. Bare det å sette seg små, ubetydelige mål som dette synes jeg er så gøy, og det motiverer meg virkelig til å presse meg selv litt ekstra. Så får vi se hvor mye vi klarer å forbedre tiden med de siste dagene.

Etter all svettingen måtte vi selvsagt avkjøles, og vi dro på stranda med Ulrik. Han elsker Spania mer enn oss, og vil helst være i vannet hele dagen. Han har lært seg å si bad, is og taxi i løpet av oppholdet, så han har det viktigste klart. Etter stranda dro vi en tur i dyreparken og kikket på dyr fra hele verden. Jeg har over 32 000 skritt på klokka mi i dag, så det skal ikke stå på at det ikke har vært bevegelse! 

Nå sitter jeg her i leilgheten til svigers og er god og mett, etter en enkel og god kveldsmat. Riskaker, roastbeef, avocado og bringebær – det trenger ikke å være vanskeligere enn det! Perfekt påfyll før jeg skal finne senga tidlig, Ulrik våkner på slaget 07 om det er ferie eller hverdag. Planen er å sette han i bæresæla og gå en lang og god tur fra morgenen av, så får vi en herlig start på dagen begge to. 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Håper alt står bra til hjemme også og at dere alle har hatt en herlig helg ♥

Svar på spørsmål

Bedre sent enn aldri – her kommer endelig svar på spørsmålsrunden! Noen spørsmål er så omfattende at de kommer i egne innlegg, men her kommer i alle fall svar på mye av det dere lurte på. Det har vært kjempegøy å se at dere lurer på så mye forskjellig, så runder som dette skal jeg ha flere ganger. Her kommer svarene:

Hvor mange barn ønsker du deg? Kunne du fått barn igjen i nær fremtid? 

Jeg ønsker meg et barn til en vakker dag. I nærmeste fremtid blir det nok ikke, det føler jeg meg ikke klar for. Bjørni på den andre siden ønsker seg 4 (!) barn, og vil gjerne ha de tett. Så vi er ikke helt enige, og jeg vet selvfølgelig å bruke dette til min fordel. Jeg har jo så lyst til å gifte meg, og har fortalt han at jeg ikke vil ha flere barn før vi har giftet oss. Så får vi se hvor lang tid det tar før han får ut fingern og spør, før den tid kommer vi ikke til å prøve å få en søster eller bror til Ulrik. Som dere skjønner er jeg tidenes romantiker, som presser kjæresten til å gifte seg. A girls gotta do what a girls gotta do! 

Du ser så bra ut – hvor mange kilo har du gått ned etter fødsel? Hvor høy er du og hva veier du? Føler du nå at du har den kroppen du hadde før graviditeten? Hvordan ser tatoveringene dine ut etter graviditeten? Hvorfor er kroppen din så stor når du trener så mye?

Jeg har gått ned alle de 27 kiloene jeg la på meg under graviditeten, pluss et par til. Så nå er jeg 1.59 høy og veier 63 kilo. Men selv om jeg veier mindre, så betyr ikke det at kroppen er som før gravititeten. Det vises best på puppene, magen og rumpa – sistnevnte jobber jeg ofte med men det tar jammen tid å få den tilbake. Jeg var veldig fornøyd med rumpa mi før, men nå er den alt for flat etter min smak. Det er heldigvis et i-landsproblem og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre for å få den tilbake igjen. Slappere pupper og litt løshud på magen er det verre å få gjort noe med, men jeg lever fint med det. Det er ikke noe som plager meg i hverdagen, og jeg er superhappy for den spreke og sunne kroppen jeg har. Selv magen ble strekt ut og påvirket huden, så er tattoveringene mine faktisk akkurat like fine! Den største har jeg helt på siden av magen, og det var nok derfor den berget så bra. Jeg synes absolutt ikke at min egen kropp er stor, og tenker at de som synes det sannsynligvis har et trist forhold til vekt/kropp. Det viktigste er uansett å være fornøyd med seg selv, og ikke bry seg så mye om hva andre synes og tenker.

Hva skjedde egentlig med jobben din i HIT The Gym? Hvordan er arbeidstiden  og oppgavene dine på treningssenteret?

                  Jeg jobbet i HIT Midtbyen som personlig trener fra 2014, og i 2016 åpnet HIT to nye senter. Jeg ble senterleder                                                                            for ett av disse, og det var utrolig gøy å være med på å åpne et nytt senter. Etter omtrent et halvt år ble vi kjøpt opp av 3T, som utvilsomt er den største aktøren her i Trondheim. Jeg var litt skeptisk i begynnelsen med tanke på at 3T er så stor kjede, men det har virkelig gått over all forvening. Større organisasjon og mange flere flinke folk å jobbe med, og en utrolig stor medlemsmasse jeg er så heldig å få møte hver dag. Så det var utvilsomt en endring til det bedre, og jeg stortrives i jobben min som daglig leder for 3T-Ranheim. 

Jeg har stort sett alle arbeidsoppgavene som finnes på senteret. Både fordi jeg elsker variasjon, og fordi jeg synes det er viktig å jobbe i alle avdelinger for å forstå hverdagen til alle ansatte. Jeg har en del kontortid, står i resepsjonen, har PT-timer, veiledningstimer og har gruppetimer. Det er en arbeidshverdag jeg trives godt med! Nå har jeg 40% permisjon, og jobber to kvelder i uken pluss en dag på dagtid. Mandag og fredag har jeg fri og koser meg meg Ulrik.

Hvor mange ganger i uka trener du styrke og kondisjon? Hvordan presser du trening inn i hverdagen? Det virker som du trener styrke ofte, har du pause mellom muskelgruppene? Trener du hele kroppen hver dag?

Jeg trener styrke tre ganger i uken, da trener jeg fullkroppsøkter. I tillegg har jeg fire gruppetimer i uken, det er kanskje derfor det virker som jeg trener styrke ofte. På disse timene er jeg jo instruktør, men selv om jeg må holde igjen litt får jeg virkelig trent selv også på disse timene. Her er det stort sett en hel drøss med repetisjoner og kroppsvektøvelser, så det fungerer fint mellom fullkroppsøktene mine med tyngre vekter.  Et par av de er intervall-økter med styrketrening, så her får jeg trent kondisen. Sånn sett er det lett å få til trening i hverdagen for min del, i og med at jobben min er trening. Hvis jeg ikke orker å ta mine egne økter før/etter jobb har jeg også et hjemmegym i kjelleren, så det er virkelig ingen unnskyldning for å droppe treningen i hverdagen min. Likevel er det ikke sånn at jeg trener hver dag, og de dagene jeg ikke trener tar jeg gjerne en litt lengre tur med Guapo.

Hvor lang tid om dagen bruker du på å lage mat? Hva er din favorittfrokost? Hva er det beste du vet til middag? Hva er ditt favoritt proteinpulver?

Tiden jeg bruker på kjøkkenet varierer helt enormt. Jeg synes det er kjempegøy å eksprimentere med nye oppskrifter, og hvis jeg har tid til dette så står jeg gjerne flere timer på kjøkkenet. Det tilhører sjeldenhetene at jeg har så god tid, og derfor er de aller fleste rettene dere ser her på bloggen enkle å lage. Jeg vet at de fleste der ute også har hektiske hverdager, og at vi stort sett ikke står flere timer på kjøkkenet. Derfor er det viktig for meg å vise at man kan spise sunn og næringsrik mat hver dag likevel, det handler som oftest bare om litt kreativitet 🙂 Favoritten til frokost er havregrøt, og til middag er det faktisk taco! Favoritten når det kommer til proteinpulver er Nutramino sine, de er helt ekstremt gode på smak og jeg blir aldri lei.

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser faktisk ikke så mange andre blogger, selv om jeg helt sikkert burde det til å få inspirasjon selv. Jeg ser jo hvor flinke mange andre er til å ta bilder og dandering, men jeg har faktisk ikke så mye tid til andre blogger enn min egen. Jeg har jo en fulltidsjobb i tillegg til bloggen, og da er det nok med en blogg å holde styr på! 

Hvordan møttes du og Bjørni? Hvor lenge har dere vært sammen? Hva synes han om bloggen din?

Vi møttes på Tinder, han var min første og siste Tinder-date! Vi møttes 1. juni 2014, og flytta sammen et halvår etterpå. Jeg solgte leiligheten min og flyttet inn i hans, før vi kjøpte oss hus sammen i fjor. Så på snart tre år synes jeg vi har fått til mye, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg tror han har lest bloggen omtrent ti ganger på disse tre årene, så han bryr seg ikke nor særlig om den. Det han bryr seg om er når han må ta bilder av meg, for det hater han! Som den fantastisk snille kjæresten jeg er tvinger jeg han selvsagt likevel, og kjøper noe digg til han for at han skal bli fornøyd etterpå.

Har du noen treningsmål eller konkurranser du skal delta i nå?

Jeg skal være med i Toughest i Oslo, og det er den eneste konkurransen jeg har planlagt. Hvis jeg rekker flere hinderløp i sommer er det supergøy, men jeg får se hvor mange helger jeg eventuelt får til å reise. Akkurat på denne tiden av året skulle jeg ønske jeg bodde i Oslo, så jeg kunne ha vært med på alle løpene! Ellers setter jeg meg alltid nye treningsmål for hver eneste økt. Hver økt skal jeg gjøre noe bedre enn på forrige økt, enten det er flere repetisjoner, tyngre vekter eller kortere tid. Det økter motivasjonen å ha noe å jobbe mot!

Hvilket syn har du på fitness nå i forhold til noen år tilbake? Kunne du tenkt deg å stille igjen? Var månedene med diett verdt de få minuttene på scenen?

Jeg synes fortsatt fitness er like fascinerende som før, det er så fantastisk å se hva hvordan man kan forme kroppen.  Det handlet ikke bare om minuttene på scenen, så for meg var det utvilsomt verdt det. Jeg tror ikke at jeg kommer til å stille igjen, men man skal aldri si aldri 🙂 

Hvordan bør makrofordelingen være når man går ned i vekt? Må man kutte karbo for å gå ned i vekt? Hva er viktigst for å gå ned i vekt?

Det er ingen fasit på hvordan makrofordelingen bør være, vi er alle forskjellige og tåler ting ulikt. Noen kan fint spise mer karb og andre mer fett. Jeg spiser alltid mye karb og trives godt med det. For å gå ned i vekt må man ha et kaloriunderskudd, altså at man inntar mindre næring enn man bruker i løpet av en dag. Det høres jo så enkelt ut, men kan likevel være vanskelig å få til.

Hvilken utdanning har du?

Jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon, samtidig som jeg er utdannet personlig trener. 

Hvordan trente du da du var barn og ungdom? Ønsker du å melde Ulrik på noen fritidsaktiviteter når han blir eldre?

Jeg spilte både fotball og håndball fra jeg var 6-5 år, selv om jeg aldri var noe talent i noen av idrettene. Jeg sluttet med fotball da var var 15 og håndball da jeg var 20, og jeg synes lagidrett er helt fantastisk. Jeg ønsker at Ulrik skal begynne med fritidsaktiviteter, men hvilke må han nesten få bestemme selv.  Hvis jeg skulle valgt ville det ha blitt turn, og hvis Bjørni hadde valgt ville det ha blitt fotball. Så får vi se hva lille bestemmer seg for den dagen han er klar for det.

Prioriterer du intervalltrening? Hvordan står det til med kondisjonen din?

Jeg får trent intervaller under gruppetimene mine, og ellers kjører jeg mest styrkeintervaller. Løping har vært lagt på hylla ei stund på grunn av tåa mi, men kondisen har det fint likevel! Det er virkelig pulstrening å kjøre styrkeintervaller som tabata og lignende, og jeg ble derfor veldig glad da jeg kunne løpe seks kilometer uten problem på den første løpeøkta på et halvår denne uken. Kondisen har det altså ganske bra, og jeg gleder meg til lengre løpeøkter fremover!

Nå venter stranda før en ny løpetur i kveld – ha en nydelig lørdag alle sammen!