Terapi & frisk lunsj

Hei dere! Denne lørdagen har jeg startet med en rolig tur sammen med Guapo ute i sola. Det er så godt med frisk luft, sola i øynene og bølgesvulp i bakgrunnen. For engangsskyld tok jeg ikke med meg musikk, men lot hodet bare få hvile fra alt støy og bråk. Det var faktisk utrolig godt , med bare total ro og ha muligheten til å nyte naturen. Det er nesten litt terapi å komme seg ut, jeg føler meg alltid hundre ganger bedre etterpå 🙂 Jeg kjøpte meg sele til å ha rundt livet før turen, sånn at jeg slipper å få vondt i ryggen hvis Guapo trekker når vi går. Den ble jeg kjempefornøyd med, null ryggvondt og jeg kunne bare nyte turen.

Fleecejakke og pannebånd fra Kari Traa / Subzero tights fra 2XU (sponsede lenker)

 

Vel hjemme var jeg sulten og gikk for en rask lunsj. En boks cottage cheese, jordbær og eple ble løsningen. Siden jeg var kald etter turen drakk jeg også en stor kopp te for å komme meg i varmen. Jeg har funnet en ny favoritt-te som jeg bare må tipse dere om! Jeg er egentlig ikke så gla i frukt-te men denne nye jeg fant i butikken med smak av mango og fersken var helt utrolig god. Sammen med den friske lunsjen ble det virkelig en kjempegod kombinasjon 🙂
Nå får jeg besøk av bestevenninna mi,  vi skal bare slappe av og kose oss. Ha en fin lørdag alle sammen!

Kanelsnurrer med daddelfyll

Hva passer bedre på en fredag enn sunnere kanelsnurrer? Disse er laget med en litt spesiell vri, og de ble utrolig gode! Oppskriften ser slik ut:

7 dl speltmel

5 dl sammalt hvete grov

4 dl vann

1 boks mager kesam

1 pakke tørrgjær

15 dråper vaniljestevia

1 dl Sukrin gold

0,5 dl Sukrin

1 ss bakerens luftigere bakst (kan sløyfes)

1 ts salt og 1 ts kardemomme

Bland alle de tørre ingrediensene før du tilsetter lunkent vann. Rør godt sammen før du tilsetter boksen med kesam. Elt godt sammen og la den stå til heving i ca 60 minutter. Deretter er du klar til å kjelvle ut deigen, sørg for å ha godt med speltmel under. Jeg delte deigen i tre, og i den ene delen hadde jeg et utradisjonelt fyll som ble ekstremt godt! Mos 10 store ferske dadler sammen med 1 ss kanel, 1 ss sukrin gold og 2 ts vann. Fordel massen over den utkjevlede deigen, og topp med sukrin. Det var faktisk en av dere lesere som tipset meg om dette, og jeg ble absolutt ikke lei meg for tipset!  De andre delene brukte jeg smeltet smør, kanel og en blanding av sukrin/sukrin gold på, i tilfelle daddelfyllet ikke ble godt. I etterkant skulle jeg ønske jeg hadde dadler på alle, så godt var det! Ikke spar på kanel/sukrin, men heller legg på litt ekstra. Det gir så god smak når bollene kommer ut av ovnen! Rull sammen deigen, del i skiver og legg på bakepapir. La de etterheve i 30-60 minutter, og stek midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

Lenkene i innlegget er sponset
Her ser dere en kanelsnurr med daddelfyll – det ble utrolig saftig og godt! Til og med kjæresten min som ikke liker dadler synes de ble kjempegode, så dette bør dere prøve 🙂 Kanelsnurrene ble trøstespisingen min denne fredagskvelden, jeg var nemlig til legen i dag med ryggen og fikk litt dårlige nyheter. Jeg har blitt sykemeldt og har fått treningsforbud, da er det innafor med litt kanelsnurrer synes jeg. Men jeg må bare tenke positivt, håpe jeg blir bra snart og gjøre det beste ut av situasjonen.  Og selv om jeg ikke kan trene i nærmeste fremtid så har jeg trøsteshoppet litt også, det får alltid opp humøret! Sjekk disse herlige nyhetene fra Better Bodies:

Hettejakke / Hood / Genser / Svart tanktop / Shorttop grå / To-lags singlett / Rosa shorttop / hettejakke

 

 

Nå blir det fredagtaco og film på sofaen – håper dere får en fin fredagskveld!

 

Drømmedag & Vixen Blog Awards

God morgen! Over ser dere et bilde av to superhappy bloggere, meg og flotteste Maren som begge var finalister i kategorien Årets Treningsblogg. Maren stakk av med seieren, og det er overhodet ikke noe nederlag å tape for ei så utrolig dyktig dame som henne. Jeg leser selv bloggen hennes hver eneste dag, og om ikke lenge skal solstålen komme å besøke meg i Trondheim. Jeg er kjempestolt og takknemmelig for å komme til finalen, og igjen må jeg bare si tusen takk til alle dere lesere som har stemt på meg! Jeg setter uendelig stor pris på stemmene, og ikke minst støtten og kommentarene dere legger igjen hver eneste dag 🙂

Gårsdagen var virkelig en drømmedag, jeg tror alle jenter trenger å bli bortskjemt innimellom. Mote, hår, negler og sminke er ikke mine sterkeste sider, men heldigvis fikk jeg god hjelp i går slik at jeg følte meg kjempebra på festen. Først dro jeg til Camilla Brahms sin salong på Frogner, og der fikk de sørget for at håret mitt ble fantastisk bra. Camilla farget først håret mitt, før Nina Sonnie satte på exenstions og stylet meg til festen. Resultatet ble kjempebra og jeg er så fornøyd! Jeg har hatt Hairtalk Extensions siden 2013, og jeg kommer aldri til å bytte merke. Det er så ekstremt bra kvalitet på håret, teip-festene gjør at det ikke sliter på mitt eget hår og det holder i en evighet. Når håret vokser er det bare å ta av teipen, og feste det samme håret lenger opp mot hodebunnen igjen. Man kan faktisk bruke det samme håret opptil ett år (!) hvis en er flink til å ta vare på det. Jeg har faktisk hatt mitt over ett år nå, og derfor var det på tide å sette på et helt nytt sett med hår. Det er lettere å vise bilder enn å skrive, så under ser dere hvordan det faktisk ser ut:

Sponsede behandlingerDere skjønner kanskje at jeg er fornøyd, sjekk den enorme forskjellen fra før-bildene på den øverste rekken og etter-bildene under. Fyldig og superlangt hår, kan ikke gjøre annet enn å smile da! Kate Tyler som jobber Hos Marna kom også innom salongen i eneste ærend for å fikse neglene mine til festen, og det setter jeg utrolig stor pris på. Ekstra gøy er det jo for meg som går rundt i treningsklær omtrent 24/7 – da gjør det godt med litt prinsessebehandling! Kate er superdyktig og jeg elsket neglene, og selv om hun holder til i Oslo skal hun opp til Trondheim for å legge negler på trøndere den 16. februar. Hun sa hun kunne legge nye på meg da, men jeg vet ikke om jeg klarer å skilles med disse for de jeg har for de ble jo så fine!

Etter mye dolling dro vi hjem til lillesøster, lagde middag og sminket oss. Det fristet med et glass vin men Pepsi Max er nesten like godt! Ferdig fikset dro vi på preparty på Hotel Continental, før vi dro videre til Christiania Teater hvor utdelingen var. Jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten Mari der, jeg følte meg absolutt ikke hjemme i det selskapet som var på festen. Midt blandt kjendiser og motebloggere, der sto lille meg liksom. Men det var utrolig gøy å være med, å få se hvilket sirkus denne bloggverdenen faktisk er! Folk hadde ikke spart på noe når det kom til antrekk eller alkohol, så det var alt annet enn en kjedelig kveld!Da alle prisene var delt ut rundt halv tolv dro vi bare hjem istedet for å dra på afterparty, ryggen min skrek etter senga og smertestillende etter mange timer med sitting. Jeg la meg med et stort smil, fordi dagen har vært så fin, jeg har kost meg så mye og hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke fått muligheten til det. Så igjen, tusen hjertelig takk for alle stemmer! Jeg skal prøve å gjøre en enda bedre blogger i 2015, så kanskje får jeg muligheten til å være med på utdelingen igjen neste år også. Nå skal jeg vende snuten hjemover mot Trondheim, tilbake i joggedressen som jeg føler meg best i. Ha en super torsdag alle sammen 🙂

Kylling, grønnsaker og Oslo

God kveld alle sammen! Jeg er endelig fremme i Oslo etter en lang tur som virkelig kjentes i ryggen. Heldigvis hadde jeg med meg god mat i allefall, det gjør straks saken bedre! Jeg lagde dobbel porsjon med middag i går kveld, og hadde med en stor matboks på veien. Middagsrester er virkelig det enkleste jeg vet å ha til lunsj dagen etter, det tar jo ikke noe lenger tid å lage dobbelt så mye når man først er i gang! Her har jeg stekt kyllingfilet sammen med presset hvitløk, litt fersk ingefær og en halv rød chili. Samtidig kokte jeg blomkål, og moste den med stavmikser. Jeg tilsatte resten av chilien, noen ss med kesam og litt salt for å få ekstra god smak på den også. Litt salat på siden så er tallerkenen fylt opp, kylling og grønnsaker trenger virkelig ikke være kjedelig!


Jeg bor hos min kjære lillesøster mens jeg er i Oslo, og vi gikk oss en lang tur når jeg kom frem. Det aller beste for ryggen min er å ligge eller å gå, så da prøver jeg å få til så mye jeg kan av sistnevnte. Med kaldt vær i hovedstaden var det bare å kle på seg, og bagen min var heldigvis full av varme og gode klær. På grunn av gårsdagens konkurranse kjørte jeg helantrekk fra 2XU, perfekt på denne kalde vinterdagen!

Thermal top fra 2XU / Subzero tights fra 2XU / boblevest fra 2XU (lenkene innlegget er sponset)


Tomlene opp for 2XU og tomlene opp for at jeg har trukket vinner av konkurranse! Helene Berner ble den heldige vinneren av klær fra 2XU og billetter til blogawards i morgen. Jeg for min del må prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg, jeg bor jo ca i treningsklær og eier knapt noe annet. I morgen er dresscoden litt annerledes, men heldigvis har jeg en lillesøster som har en litt mer velfylt garderobe enn meg! Det er ekstremt mange flinke bloggere i min kategori som årets treningsblogger, så jeg har overhodet ingen forventninger. Det blir uansett utrolig gøy å være med på showet, bli litt bortskjemt i morgen og få litt kvalitetstid med søstersen. Ha en super kveld alle sammen!

Ny treningsvideo og konkurranse!

Mandag betyr ny treningsvideo med Adresseavisen! Klikk på bildet over for å se dagens episode – som omhandler beintrening. Jeg kjenner jeg får litt vondt av å se på videoen, jeg har jo så lyst til å trene! Men jeg er fortsatt ikke bra i ryggen, og jeg må bare la fokuset være å bli bra igjen. Jeg har vært til behandling hos naprapat i dag, så forhåpentligvis vil det hjelpe litt. Akkurat nå gjør det vondt bare å ligge i sofaen, men litt smertestillende og kjærlighet fra voffsen hjelper på. Jeg drar en liten tur til Oslo i morgen for å delta på Vixen Blogawards og for å besøke min kjære lillesøster. Jeg gruer meg egentlig litt i forhold til ryggen, men jeg har gledet meg til dette så lenge nå at jeg må bare dra. Jeg får prøve å gjøre det beste ut av situasjonen tenker jeg bare 🙂

Tar knebøy i favoritt-tightsen fra 2XU (lenkene i innlegget er sponset)

Jeg har også en konkurranse til dere i samarbeid med Vixen Blogawards! På grunn av deres stemmer ble jeg med videre til finalen, og da er det fint å kunne gi noe tilbake. Alt dere trenger å gjøre for å vinne er å klikke dere inn HER og finne en favoritt overdel og underdel fra 2XU! Legg igjen linken i kommentarfeltet under og fortell meg hvilke produkt dere helst har lyst på. Ikke nok med det – en heldig vinner får billetter til Vixen Blogawards også. Vinneren får ta med seg en venn, og får være med på eksklusivt preparty på Continental, selve showet og afterparty etterpå. Jeg drar nok hjem for å slappe av etter showet, men det trenger ikke alle andre å gjøre fordi 🙂 Under har jeg plukket noen av mine favoritter fra 2XU – så er jeg spent på å se hva som er favorittene deres 🙂

Jeg trekker en heldig vinner i morgen – så det er bare å følge med 🙂 Og gi meg gjerne en tilbakemelding på videoen i kommentarfeltet, jeg er like spent på hva dere lesere kommer til å synes hver gang en episode slippes! Ha en super mandagskveld alle sammen 🙂

Egenmassasje og laksesalat

Denne søndagen har jeg gjort absolutt ingenting frem til nå. Det er veldig uvant for min del, og det hadde sikkert vært godt hvis det ikke hadde vært for at det er ufrivillig. Ryggen er nemlig fortsatt skikkelig vond, og det har spredd seg opp til nakken og ned i utsiden det ene låret. Jeg merker at jo mer jeg sitter stille jo verre er det, så jeg prøver å holde meg litt aktiv uten å belaste ryggen. Jeg skal til naprapat i morgen, men i mellomtiden prøver jeg å gjøre litt selv her hjemme i stua også. Jeg har rullet litt, gjort enkle tøyeøvelser og pusteøvelser for å avspenne korsryggen. Det er nemlig der der sitter verst, og jeg krysser virkelig fingrene for at det blir bra igjen fort! Alt jeg egentlig vil er å komme meg på trening, men jeg vet jo så godt at jeg bare må lytte til kroppen akkurat nå. Bedre å ta fire dager hvile enn å tvinge meg selv på treninig for å bli borte i fire uker, så jeg må bare ta det fornuftige valget. Helsa først!

Joggebukse fra Better Bodies / Genser og ullsokker fra Kari Traa / Rumbleroller (sponsede lenker)Heldigvis har jeg jo denne flotte karen som får meg i bedre humør selv om jeg har vondt, her mangler det ikke på kjærlighet! Enda en ting som får meg i bedre humør er selvsagt mat, og i dag blir det raske og enkle alternativer. Jeg orker ikke stå så lenge på kjøkkenet og kokkelere, så dagens lunsj ble så enkel den kan bli. Salaten med røkelaks og kesamdressing ble ferdig på fem minutter, og smakte utrolig godt. Kesamdressing er laget av noen pressede hvitløksfedd, litt chilipulver, litt sukrin og litt salt. Bland alt godt sammen og fordel over salaten.

Jeg klarer heldigvis å gå rolig tur uten at det gjør vondt, så nå skal jeg ta med gullgutten ut på en rolig runde. Forhåpentligvis har dere hjemme en litt mer sporty søndag enn meg, så satser jeg alt på at behandlingen i morgen får meg i bedre form igjen! Nyt resten av helgen, og lad opp til den siste uken i januar alle sammen 🙂

Choconut cookies med mandler og sjokoladebiter

God lørdagsmorgen! Ryggen er fortsatt vond og trening er utelukket, så det kommer ingen treningstips i dag heller. Men om jeg ikke har treningstips, så har jeg i det minste et forslag til noe søtt du kan bake i helgen. Sunnere chochonut cookies, eller kjeks med smak at kokos og sjokolade er dagens oppskrift. Alle som har smakt kjeksene har elsket de, så jeg føler meg trygg på å poste oppskriften selv om jeg ikke har smakt selv enda. Gi meg noen måneder bare, så blir det! For å lage disse trenger du følgende:

3 ss romtemperert smør

60 g Sukrin gold

En boks kokosmelk (kun bruk den stive delen)

1 egg

160 g havregryn

60 g sjokoladeprotein

10 dråper karamellstevia

20 g Fiberfin

40 g sjokolade

En neve hakkede mandler

En ts salt & en ts bakepulver

Pisk egg godt sammen med sukrin gold og smør. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt sammen.

Lenkene i innlegget er sponset

 Hakk opp sjokolade av type du ønsker, jeg brukte denne fra Funksjonell Mat. Hvis du ikke har denne kan du kjøpe mørk sjokolade, eller sukkerfri som finnes på mange helsekost-butikker. Nøtter kan du også velge etter ønske, både hasselnøtter, valnøtter, cashewnøtter og macademianøtter blir nok også veldig godt i denne oppskriften! Bland inn i røra og fordel til store kjeks på et bakepapir, jeg fikk 12 store kjeks av denne oppskriften. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 35-40 minutter. Gjerne server med en stor kopp te, eller et iskaldt glass melk til. Super helgekos som er sunn og kjempegod!

 Helt til slutt vil jeg bare minne om kurset i baseløft neste lørdag, jeg klarte nemlig å skrive feil dag i det forrige innlegget mitt! Kurset er fra 9-13 lørdag 31.01, og holdes av meg og Anette som er både fysioterapaut og super-pt. Vi kommer til å ha både teoretisk og praktisk gjennomgang, og når du går ut døra den lørdagen skal du føle deg trygg på baseløft. Teknikk er ekstemt viktig på knebøy, markløft, militærpress, pullups og andre store øvelser, og det skal vi gå nøye gjennom på lørdag. Det er fortsatt noen ledige plasser, påmelding skjer ved å melde dere på eventet på facebook her samt å sende en mail til [email protected] Vi tar inn maks 12 stykker for å sikre tett oppfølging, og pris per person er 998. 

Nå skal jeg prøve å komme meg ut på en liten tur med Guapo, ønsker dere alle en sporty lørdag!

Rundstykker med smak av sesam og turkamerat

Fredag igjen og helg betyr at de fleste har litt ekstra tid til å lage god mat. Det har iallefall jeg i dag, jeg måtte avlyse alle PT-timene mine denne formiddagen fordi jeg har fikk en skikkelig “trøkk” i ryggen i går kveld. Jeg bor fem minutter fra jobb, men klarte knapt å gå hjem i går kveld. Heldigvis føles det mye bedre nå, men jeg har latt ryggen bare hvile denne formiddagen. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som tar vare på meg, da kan jeg iallefall stille opp med frokost til han! Jeg bakte enkle rundtstykker i dag tidlig, og oppskriften ser slik ut:

7 dl havregryn

2 dl sesammel

2 egg

2 dl melk

1 dl vann

2 ss Fiberfin

1 ts bakepulver

1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, før du former til rundstykker. Jeg brukte muffinsformer for enkelhets skyld, men de kan også formes med bare hendene. Stek midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter og la de avkjøle seg på rist før du skjærer de opp. Jeg fikk 6 store rundstykker av denne oppskriften.

Lenkene i innlegget er sponset

Jeg går alltid en lang tur med Guapo hver eneste dag, da går vi minst en time. Ellers er vi selvfølgelig ute på lufteturer, men de er kortere. I dag får han ikke noe langtur stakkar, men forhåpentligvis blir ryggen min bedre til i morgen. Jeg tenkte likevel å vise dere noen bilder fra gårsdagens tur ute i friskluft med verdens beste turkamerat, det er så herlig med vintervær!

Fleecejakke, hals og lue fra Kari Traa / Sub Zero tights fra 2XU

Det finnes ikke for kaldt vær – bare for dårlige klær! Jeg holder meg god og varm i den nye fleecegenseren min fra Kari Traa. Den har allerede blitt vinterens favorittplagg! Jeg  liker veldig godt at den har en børstet innside som gjør den veldig behagelig, pluss at den har tommelhull i ermene. Du finner den i blå, grønn eller druefarge som vises på bildene under. Jeg brukte sikkert nærmere en halvtime på å bestemme meg for farge, og ble veldig fornøyd med valget mitt!

Da gjenstår det bare å si riktig god helg til alle dere fra meg og den flotte turkamerten min!

Skulderkombo og spicy kjøttboller

Hei dere! Dagens økt er i boks, og i dag er jeg storfornøyd med egen innsats! I dag klaffet bare alt, jeg hadde god kontakt på alle øvelser og jeg storkoste meg på trening. Jeg trente rygg og skuldre i dag, og økta så slik ut:

Markløft 6 x 4, 105 kg

Enarms roing med hantel 3 x 8, 24 kg

Nedtrekk 3 x 8, 50 kg

Sittende roing med bredt grep 3 x 10, 41 kg

Knestående latsdrag 25 + 5*5, 20 kg i hver hånd

Pullover på benk med manual 3 x 8, 20 kg

Sittende skulderpress 3 x 6, 20 kg

Skulderkombinasjon 3 x 8, 6 kg i hver hånd

Facepulls 3 x 12, 46 kg

Skulderkombinasjon lurer sikkert noen av dere på hva er, så det tenkte jeg at jeg skulle forklare. Det er egentlig tre øvelser satt sammen til en, og dette er ene av mine favorittøvelser for skuldre. Jeg sitter på en benk, og løfter først hendene ut til siden som i en sidehev. Deretter fører jeg hendene direkte frem i en fronthev, og avslutter med å trekke hendene tilbake, nesten som en facepull, altså tilbake til posisjonen for sidehev. Først da tar jeg armene ned igjen, og en repetisjon er gjennomført. På grunn av stort statisk spenn i muskelen blir denne øvelsen for tung, og jeg brukte manualer på 6 kg i hver hånd. Øvelsen tar godt på hele skuldra, prøv den på din neste skulderøkt og test selv!

Superfin singlett fra Adidas til bare 249,- / tights fra 2XU (sponsede lenker)

Kanskje ble økta så god vel vitende om at jeg skulle hjem til mat igjen. Dagens lunsj ble spicy kjøttboller med søtpotetmos og enkel salat. Kjøttbollene laget jeg av 200 g karbonadedeig, 1 egg, 1 presset hvitløk, litt purreløk, 1 finhakket rød chili og litt kajennepepper.  Jeg blander alt godt sammen i en bolle før jeg steker de på middels varme i panna. Krydder velger du selvsagt selv, tacokjøttboller er et annet suprt alternativ! Søtpotetmos er enkelt og greit laget av kokt søtpotet som er most med stavmiser sammen med litt krydder. I dag hadde jeg ikke tid til å lage salsa selv, så den er fra dagligvarebutiken. Fantastisk god og enkel lunsj, supert påfyll etter trening!Det var dagens treningstips og matinspirasjon fra meg, ønsker dere alle en supersporty torsdag!

Hjemmekontor og indisk vri

God onsdagsmorgen alle sammen! Jeg startet dagen med å gå en time med Guapo, det er så frisk og god start på dagen. Noe av det fine med å ha hund er at jeg må ut å gå, selv om jeg egentlig kunne tenkt meg å ligge litt lenger under dyna noen ganger. Både jeg og han har jo godt av det, det er det ingen tvil om! Nå sitter jeg nydusja i sofaen og er klar for hjemmekontor, onlinekunder skal følges opp og mailboksen skal besvares. Det er veldig koselig å sitte hjemme i stua med ting jeg synes er gøy, spesielt når jeg har Guapo rundt meg og koseklærne på! Jeg elsker dette nye settet fra Adidas, med hettegenser og kosebukse. Buksa sitter stramt, er høy i livet og ser veldig bra ut selv om den er supercomfy. At den koster bare 249 kr her er heller ikke dumt, genseren finner du i både grå og svart som jeg har på bildene under.

Lenkene i innlegget er sponset
Det blir ikke bare jobbing, jeg kan jo styre tiden min selv så det er greit med litt pauser innimellom. Både tobeinte og firbeinte har godt av litt trening også, og for min del bruker jeg min fantastiske doorgym ofte. Hver gang jeg går forbi tar jeg noen repetisjoner, for det er jo sånn at jo mer man øver på noe jo bedre blir man! Jeg hadde ekstemt store planer om å lære Guapo masse kommandoer og triks da jeg fikk han, men sånn ble det ikke. Jeg tenker likevel at jeg har en fantstisk snill og lydig hund, da er er det ikke så farlig om han kan å spille død eller rulle rundt. Han kan iallefall å gi labb som dere ser, så får i se om vi kommer lenger i treninga der også!


Over ser dere gårsdagens middag, kylling, ris og grønnsaker. Det trenger absolutt ikke å blir kjedelig – det handler bare om kreativitet! Jeg gikk i går for en indisk vri, og stekte kyllingfilet med hvitløkspulver, litt chili og malt ingefær. I mellomtiden kokte jeg ris, og på slutten av koketiden tilsetter jeg noen ss karri og litt sukrin. Curryris er så utrolig godt synes jeg, og jeg kunne spist det hver eneste dag. For å få dekket litt av grønnsakskvoten gikk jeg igjen for blomkålmos, mos en kokt blomkål med stavmikser, tilsett krydder av ønske og noen ss mager kesam , og plutselig har du en gos og enkel måte å spise grønnsakene dine på. Om du følger en matplan eller bare prøver å leve litt sunnere er det absolutt ingen grunn til å spise kjedelig mat, det er bare å leke seg litt med ulike ingredienser og smaker. Kylling, ris og grønnsaker kommer aldri til å bli kjedelig her i gården i allefall 🙂 Nå skal jeg sette i gang med jobbingen igjen, ha en super onsdag alle sammen!