Konkurranse, motivasjon og boller

Åh, for en dag det var i går! 😀 Stevnet gikk perfekt, utøverne var fantastiske og i tillegg møtte jeg utrolig mange hyggelige kjente og ukjente fjes bak scenen. Jeg skal ærlig innrømme at det hadde vært mye mer gøy å stå PÅ scenen i stedet for bak, men det var en veldig fin erfaring å være delegat også. Jeg var delegat for 5 nydelige jenter, hvor 3 av de gikk videre til finale. Har ikke bilder av alle da jeg ikke knipset et eneste bilde selv i går, men stolt av dere alle sammen er jeg ! FLINKE og fine jenter 😀 Mange fra Kaliber gjorde det bra, og det er jo selvfølgelig ekstra stas!


Her driver jeg og fikser på bikinien til nydelige Linn, som fikk en 3,plass i bikinifitness +163! Bikiniklassen som ble arrangert for første gang i Norge var uten tvil en suksess, mange flotte utøvere og klassen var en publikumsfavoritt i salen 🙂 Jeg synes denne klassen er et kjempebra alternativ til jenter som trener styrke, men som enten ikke vil eller har klart å opparbeide nok muskelmasse til å være med i bodyfitness enda. Jentene i finalen var i knallform, og jeg er veldig positivt overrasket over nivået i klassen.


Jeg var også delegat for den nydelige jenta til høyre, Julie Oftedal som tok 3. plass i bodyfitness debutant -163! Veldig positivt overrasket over dømmingen i bodyfitness – det er tydelig at det ble trekt ned på å være for stor og for hard. Jeg ELSKER jo figure-looken fra USA, og håper dette kan være normen her i Norge også! Det er den formen jeg vil ha til neste gang jeg skal stå på scenen – noe jeg ble supermotivert til av å være på Norway Open i går. Det gjør virkelig noe med deg å se 200 skinnende, rippa og muskuløse mennesker en hel dag. Motivasjonsboost!

I dag er jo den siste dagen i måneden – og løpekonkurransen til meg og Kay er over! Her ser dere min tid som jeg løp i dag – var så sliten at jeg holdt på å kaste opp etterpå. MEN veldig verdt det – for uansett hvordan konkurransen gikk hadde jeg et personlig mål om å komme meg under 50 minutter. Veldig godt å endelig klare det!


Og over er Kay sin tid som betyr at jeg VANT 😀 Ingen tvil om hvem som er den best trente og den sterkeste parten i dette forholdet, det er sikkert 😉 Jeg måtte selvfølgelig feire og lagde sunne boller med speltmel som ble nomnomnom. Børge Fagerli sine oppkarbingsboller – trenger vel egentlig ikke en oppkarbing men boller ville jeg ha likevel  😀500-600 g speltmel

50 g vaniljeprotein

80-100 g sukrin ( jeg er i overkant glad i søte ting, og brukte derfor 100g)

1 egg

1 rør stevia vanilje ( kan erstattes med vaniljeessens)

2-3 ts kardemomme

1 pakke tørrgjær

1 ts salt

3-4 dl vann

Bland mel, protein, sukrin, salt og kardemomme i en bolle. Løs opp gjæren i ca. halvparten av væsken, og tilsett denne i melblandingen sammen med egget. Rør godt, og tilsett resten av væsken etterhvert til du får en fin og fast bolledeig. Kna den godt og la den heve på et lunt sted i 20-30 minutter, gjerne under plastfolie. Ferdig hevet baker du ut deigen, jeg fikk 10 boller tilsammen og plasserte dette på bakepapier. Lot de etterheve i ca. 30 minutter til før jeg stekte de i ovenen i ca 15 minutter på 220 grader. Viktig med hevingen, ellers blir de veldig kompakte i stedet for luftige og gode 🙂  Ekstra gode med sukkerfritt syltetøy og pb2 på! 

Søndagssmil fra bollejenta 😀

Update og klar for muskelshow!

Superkjapt blogginnlegg coming up – NORWAY OPEN er jo i dag og jeg skal straks nedover til Olavshallen for å hjelpe de fine utøverne på scenen 🙂 Det gledes! Uansett, lagde pai til Kay i går og den er det lenge siden jeg har blogget om! Usannsynlig god, og oppskriften finner du her. 


Siden han hadde bursdag fikk Kay bestemme hvor mye kjøtt vi skulle ha på, og det ble nok for å si det sånn!

Fikk trent begge to og Kay fikk faktisk BEDRE tid enn meg på mila. DET må jeg gjør noe med, i morgen er siste sjanse! Sjokoladekake ble ferdigmix fra Xlife, men jeg lagde også noen skikkelig gode karameller 🙂 Blandet yaconsirup, knust frokostblanding, pb2, peanøttmel og litt stevia english toffee med litt vann og satt i fryseren i ca. 30 min før vi kunne nyte disse:NOM!

Nå drar jeg for å få med meg tidenes muskelshow her i Trondheim, håper å se dere der!!! 🙂 

Larven-aldrimett

God kveld 🙂 Jeg er hjemme fra jobb og ligger i sofaen med kveldsmaten min – og skal straks finne senga. Trøtt etter en lang dag – men det har vært en god en 🙂 Våknet tidlig og dro på trening for å løpe mila mi. Den tidligere rekorden var 53.31, så gjett om jeg var misfornøyd da jeg endte opp med denne tiden?! 

To fattige sekunder dårligere, og jeg vet jeg kunne ha gjort det bedre om jeg bare hadde begynt å øke tidligere. Må bli like flink til  å pushe meg selv på mølla som jeg er med vektene 🙂 Etter løpinga trengte jeg påfyll og spiste jeg eple, bcaa og kreatin før jeg kjørte ei styrkeøkt på rygg og skuldre. Hadde mye krefter igjen i overkroppen og følgende øvelser ble gjennomført i dag:

Stående stangroing

Nedtrekk

Sittende roing

Enarms roing med manual

Facepulls

Skulderpress

Upright rows

Sidehev

Fronthev

Syklet hjem og var sulten som en ulv etter denne økta! Riskaker og proteinshake gikk kjapt ned og var fortsatt larven-aldrimett og stekte biff med MASSE grønnsaker. Jeg spiser over 1 kg grønnsaker hver eneste dag – hadde ikke overlevd uten! Denne lille porsjonen innehold beskjedne 300 g biff og ca 850 g grønnsaker. Denne larven ble faktisk mett likevel etter å ha spist opp alt 😛  En av de fine tingene med periodisk faste er at du kan spise mer enn mannen i huset til middag, haha!

NAM!

Må bare vise dere kvelsmaten jeg nettopp har spist i samme slengen, så utrolig godt – og så utrolig enkelt! 300 g jordbær, 20 g Nanox vaniljekassein og litt vann + noen dråper stevia vanilje blir ved hjelp av en håndmikser eller stavmikser til denne herligeten:


Nå skal jeg legge meg på lading til i morgen – ny treningsdag coming up 🙂 Og ikke minst har verdens beste Kay bursdag om 15 minutter – så i morgen blir det kakebaking og noe digg til middag.  Sunt selvfølgelig, så oppskrifter er å forvente i nærmeste fremtid! Natta 🙂 

Trondheim calling

JA – det er nå på lørdag og det er fortsatt ledige billetter. De kan kjøpes HER og jeg håper så mange som mulig tar turen nedover til Olavshallen på lørdag! Skulle virkelig ønske jeg sto på scenen sammen med de andre jentene fra Kaliber, men jeg blir å finne bak scenen denne gangen. Gøy blir det uansett – og jeg gleder meg virkelig til å se alle utøverne! De fortjener å bli heiet på – så møt opp og hei for livet 😀 Trenger du en motivasjonsboost til treninga så er virkelig dette the place to be på lørdag!


Her er gårsdagens velfortjente kveldsmat, etter en tabata-økt på Maxpuls og styrketrening på Kaliber etterpå. Jeg hadde verken vært på Maxpuls eller prøvd tabata før, så jeg regnet ikke med at det ble et problem å være med på det før økta mi på Kaliber i går. Gjett om jeg tok feil! Det var dødstungt, men ikke minst var det kjempegøy og denne jenta ble dødssliten etter beinhard intervalltrening! Veldig lyst å dra tilbake for å prøve mer av timene der, gøy å prøve andre ting enn bare løfting! Powergrøt var på sin plass etter disse øktene, med havregryn kokt sammen med 1/2 banan, kanel og sukrin. Blandet inn en scoop troponin etter grøten var kokt ferdig og toppet med resten av bananen i tillegg til rosiner og tørket eple. Skikkelig påfyll til lagrene med andre ord – og ikke minst dødsgodt!

Fornøyd jente etter trening, husk at det er tilbud på denne longsleeven fra Better Bodies ut september 🙂 Digg å trene i nå som det bare blir kaldere, brrr! Nå skal jeg finne senga opp for å løpe mila i morgen. Håper dere har hatt en bra tirsdag, og at resten av uka fortsetter på samme måte!

Uflaks, søndag og sol

Dere husker jeg skulle sette rekord her om dagen? Det skjedde ikke, fordi jeg klarte å kræsje bilen og kom meg aldri på trening. Strek i regninga både bokstavelig talt og treningsmessig! Tenkte jeg skulle ta igjen rekoden på fredag, men etter halvannen time på jobb begynte jeg å skjelve og kom meg såvidt inn på toalettet  før magesekken vrengte seg. Skjønner ikke hva som skjedde, følte meg helt fin når jeg våknet og har ikke spist noen andre matvarer enn valig så ser ingen grunn til at jeg skulle kaste opp. To dager med uflaks med andre ord, og derfor har det vært dårlig med blogginnlegg også. Men idag føler jeg meg bedre 😀 Det er søndag, jeg har fri, været er nydelig og to dumme dager er glemt! Startet dagen med en langtur i sola med Ayla, nesten to timer ute i den friske høstlufta gjorde godt for oss begge 🙂


Etter ca. 10 forsøk ga jeg opp å prøve å holde øynene åpne – ikke bare greit med sol 😉 

Når jeg ikke er helt i form frister ikke kylling, fisk og ris veldig mye. Jeg har ofte lyst på noe godt fordi jeg synes syns på meg selv, og samtidig noe som er bra for magen.  “Trøstemat” kan også være sunn mat – dårlig mat gjør jo bare vondt verre for magen også. Helt alene og uten bil måtte jeg bli kreativ på fredagskveldenn og lagde pizza av det jeg fant i kjøleskapet. Bunnen lagde jeg av havregryn, egg, vann, bakepulver og salt og stekte den for seg selv i ca 10 minutter. I mellomtiden hadde jeg razzia i kjøleskapet, og fyllet ble pesto, philadelphia med hvitløkssmak, spekeskinke, tomat, paprika og purre. Stekte dette videre i ovnen i ca. 10 min til før jeg toppet med ruccola på slutten. Man tager hvad man haver – og den ble faktisk ganske så god om jeg så skal si det selv 🙂 Hadde nok blitt bedre med ost da, alt er jo bedre med det på 😀

Biola er jo også bra for magen, det har derfor gått ned en del skåler med biola, frukt og frokostblandning i helgen. Husk å sjekk næringsinnholder når du velger frokostblanding, mange av dem inneholder utrolig mye sukker! Selv er jeg veldig glad i denne, som har et lavt sukkerinnhold og smaker digg. 

Det er veld ingen hemmelighet at jeg elsker sjokolade, men når man ikke er helt i form frister det ikke særlig å sette igang med baking på kjøkkenet. Da er mikrobrownie ala Thomas god å ha 😀 Du blander rett og slett alle ingrediensene under i en bolle, tilsetter litt vann til det blir en fast fin deig. Deretter setter du den i mikroen i ca. 1 min og 20 sekunder. Sjokoladesnadder med ca 212 kcal, 32 g protein 6 g karb og 6 g fett – godt med god samvittighet! 

1 scoop Nanox Orbilox med smak av belgisk sjokolade

3 ts bakekakao

3 ts kokosmel

1/2 ts bakepulver

3 ts sukrin

1 eggehvite


Mikrobrownie og favorittbar!

Nå skal jeg dra på Kaliber for å trene bein, forsiden, baksiden og rumpa skal få gjennomgå. Kommer mest sannsynlig til å ha problemer med å gå trapper i morgen – og det er akkurat sånn det skal være 🙂 Go hard og go home – ikke sant? 😉 God søndag alle sammen!

“The post-competition blues”

 

Dette er dagen du har ventet på. Du har jobbet, svettet og løftet mer vekter enn du trodde var mulig for å være i den beste formen du overhodet kan være på scenen. Dette har vært ditt største fokus i flere måneder – og i løpet av noen få minutter på scenen er det hele over. Du har sett deg selv bli bedre og bedre hver eneste dag, hva skjer så når det plutselig går motsatt vei?

Det er ikke mulig å gå rundt i konkurranseform hele året. Normale kroppsfunksjoner kan lett bli forstyrret hvis man går under den anbefalte minimumsgrensen for fettprosent, som ligger på ca. 5 % for menn og 14 % for kvinner. Mange utøvere kommer lavere enn dette når det nærmer seg konkurranse – men en så lav fettprosent er ikke sunn å holde hele året rundt. Likevel er det utrolig kjedelig å se ditt livs form gå tapt, å våkne et par uker etter konkurranse å se en mye softere og mykere look i speilet. Nettopp på grunn av dette opplever mange utøvere å bli triste og små-deprimerte itiden etter konkurranse. Det er dette som på engelsk kalles «the post competition blues» og det er det jeg skal snakke litt om i dette innlegget.

«Fitness is a journey – not a destination.»Dette klisje-utrykket har vel de fleste hørt før, men det ligger faktisk mye i det! Konkurransen gir deg et mål – noe spesifikt å jobbe imot. Men i det store og hele handler det ikke om du vinner konkurransen (selv om alle selvfølgelig vil det!) men den kampen du vinner i deg selv. Det er prosessen frem mot konkurransen som teller – og ikke utfallet av den. Alt du lærer om deg selv, om kroppen din, om mentaliteten din og den mestringsfølelsen det gir å gjennomføre noe så få andre klarer å gjennomføre. Selvfølgelig er det en nedtur å ikke få den plasseringen du ønsker deg. Kanskje har du vært på diett i et halvt år – bare for å ryke ut i forbedømmingen. Så tenker du “er det verdt det?” Igjen, husk at det ikke er utfallet som teller mest. Du gjør dette kun for deg selv, og ikke for dommerpanelet som ikke ga deg den plasseringen du følte du fortjente.

Nå har jeg bare konkurrert to ganger selv og gikk gjennom “the blues,” men likevel er jeg langt i fra utlært når det kommer til dette. Men jeg har snakket med mange andre erfarne utøvere, og nå når høstens konkurranser nærmer seg synes jeg det passer bra å dele noe tips om hvordan man kan takle dette på best mulig måte. 

1. Forbered tiden etter konkurransen. Bestem deg for hvor lenge du skal ha «fri» fra alt som heter kosthold og trening. Du ikke lenger opp grytidlig for å kjøre morgencardio, for du har ingen deadline du må nå. Å ta en hel uke fri fra trening høres kanskje helt fjernt ut – men husk at kroppen trenger hvile etter en lang periode med mye trening og lite mat, og mest sannsynlig har du bare godt av å sløve på sofaen uka etter du sto på scenen. 

2. Aksepter at du ikke vil se ut som et vandrende bilde av en lærebok i anatomi i tiden som følger. Noen ekstra kilo legger alle på seg etter konkurranse, både i form av vann og fett. Mer karbohydrater og salt vil nødvendigvis binde mer vann i kroppen, og du kan ikke unngå disse matvarene for alltid. Litt ekstra fett har du også godt av, hjernen trenger fett for å fungere optimalt. Det er vel flere enn meg som har opplevd å bli glemsk, litt kort-tenkt og (muligens) få kortere lunte på diett? Med litt mer fett på kroppen normaliserer dette seg relativt fort, så litt høyere fettprosent er absolutt ikke noe å være redd for. 

3. Skift litt fokus! Trening blir nødvendigvis første-prioritet mot konkurranse, og mange har da en eller flere ting som har blitt nedprioritert samtidig. Om det er venner, en annen hobby, kjæreste, kjæledyr, jobb, skole eller familie – så fokuser mer på ting det har vært lite tid til på diett. Det er mye annet enn fettprosent og muskelmasse som betyr noe her i verden, derfor mener jeg at har alle godt av å bruke tid på noe helt annet enn kosthold og trening etter konkurranse.

4. Øk kaloriene dine gradvis. Etter konkurransen kan du plutselig spise hva du vil, ingen coach som følger med på hver eneste ting du putter i munnen. Fråtsing noen dager etter konkurranse er helt ok, men etter hvert må du komme deg tilbake til ditt vanlige kosthold igjen, med matvarer du bruker året rundt. Selvfølgelig må kaloriene økes fra konkurransedietten, jeg anbefaler å gjøre dette gradvis til du finner en form du kan trives med i hverdagen. 

5. Sett deg nye mål å jobbe mot. Hvis du ikke fikk plasseringen du ønsket deg, så sørg for å få tilbakemeldinger fra folk med peiling på hva du kunne gjort annerledes! Spør dommerne, coach, delegater og treningspartnere om deres mening, og sett deg mål om å forbedre dette.  Jobb med de svake sidene dine, og bestem deg for at de svakhetene du hadde i år ikke skal trekke deg ned i fremtiden!

6. Tillat spisemåltider et par ganger i uka. Gjerne legg disse til helg, bli med på familiemiddager/resturantbesøk du ikke kunne bli med på under dietten. Jeg anbefaler heller spisemåltider enn hele spisedager, da disse fort kan føre til overspising (og påfølgende magesmerter 😉 ) Det handler om å finne den der berømte balansen i hverdagen, hvor trening og kosthold faller naturlig inn i hverdagen din.

  Ha dette i bakhodet til tiden etter konkurranse, så slipper du forhåpentligvis unna «the post competition blues.» Når det kommer til tiden før konkurranse vil jeg bare ønske alle utøvere LYKKE til! Knus på de siste dagene og bli den beste utgaven av deg selv du overhodet kan bli! Du skal konkurrere i en av verdens fineste sporter å holde på med – så ikke glem å KOS deg på scenen. Gå ut på scenen som du eier den, og skinn som den stjerna du er! Gleder meg til å se dere alle der oppe om et par uker 😀 

 

Shopping og rekordsetting

I går var jeg på handletur, og under ser dere litt av hva som havnet i handlekurva mi. Ikke noe “dagens antrekk” med andre ord – men en hel masse proteinkilder og sunn mat 🙂 Her ser dere de vanligste proteinkildene for meg, kylling, laks, torsk, karbonadedeig, mager kesam og cottage cheese. Det trenger IKKE å være dyrt å spise sunt, jeg betalte 280 kroner for 4 kg kylling og til vanlig spiser jeg ca. 300 g kylling hver dag. Da holder de to posene med kylling fra i to hele uker – så ikke skyld på at det er dyrt å være sunn!  Jeg har vært superheldig, og har fått 10 kg laks av verdens beste storebror og i tillegg fikk jeg 30 (!) kg torskefilet i bursdagsgave som en god venn fisket til meg 😀 Jeg skjønner selvfølgelig at ikke alle har mulighet til å fiske maten sin selv, men det er ingen hindring.  Enkelte matvarer er naturligvis dyrere enn andre, så her gjelder det å velge billige alternativ. First price har gode alternativer på kylling, laks, torsk, tunfisk og karbdeig – og selv om kvaliteten kanskje er litt dårligere på enkelte produkter er det likevel en million ganger bedre enn å velge noe usunt istedet for 🙂


Superbonus til venste – krabbeklør fra mamman min!

Over til rekordsettingen! Det gjelder selvfølgelig for mil-konkurransen mellom meg og Kay. Jeg har styrkefri i dag og skal straks løpe en mil raskere enn jeg noensinne har gjort 🙂 Hvis jeg skriver det på bloggen – da det jo være sant, så jeg gleder meg til å se hva tiden blir! Supertriks for å motivere meg selv, kan jo ikke ikke klare ny pers nå. Tenk for et nederlag å måtte skrive i neste innlegg at jeg ikke klarte det?! Skjer ikke. Selv om jeg har verdens beste lesere og vet dere ville vært glad i meg selv om jeg ikke skulle klare dere – så lover jeg å ikke skuffe dere 😀

Morgensmil fra gladNora klar for løping og lei-av-å-bli-tatt-bilde-av Ayla 😀

Legday!

God kveld 🙂  Jeg sitter godt plantet i sofaen etter ei god beinøkt på Kaliber i dag. Det er godt å kjenne at styrken er på vei tilbake igjen! Føler meg virkelig 100% frisk, så nå kan det bare gå oppover 🙂 Dagens økt så slik ut:

Knebøy 3 x 5 kg, 70 kg

V-squat 2 x 8, 90 kg

Ettbeins utspark 2 x 12, 15 kg 

Strake markløft 2 x 8, 65 kg

Sittende lårcurl 2 x 10, 35 kg

Sumo-squat i smith maskin 3 x 8, 50 kg

Sittende tåhev 3 x 10, 50 kg


Klar for beinøkt med belte fra Better Bodies og Fivefingers-sko!

Vel hjemme hadde jeg lyst på noe annet enn kylling og ris – så da ble det lavkarbobrød med masse digg på 🙂 Så utrolig greit å ha ferdigmikser liggende når man ikke er helt i humør for å bake selv, evt ikke har alle ingrediensene i huset.  Og ja – det ER brød under alt pålegget 😉


Nå skal jeg ta med Ayla ut på tur – må gå av meg litt stivhet etter beinøkta! Hva har du trent i dag?

Herlig helg

Hei dere! Håper dere har hatt en fantastisk fin helg, det har iallefall jeg 🙂 Turen til Galdhøpiggen ble velykket, vi kom oss til toppen i ruskeværet – og jeg har endelig vært på toppen av Norge! En ting jeg kan krysse av bucketlista mi. Fin norsk natur og veldig fine jenter gjorde toppturen super, selv om vi sleit med vind og snø enkelte partier. Her kommer noen bilder fra helga, et par av de har dere som følger meg på Instagram allerede sett 🙂

Roadtrip i godt humør!

Ca. 1 time opp fra Spiterstulen – fortsatt sol og nydelig norsk natur! Vilt og vakkert 🙂

Fortsatt bild,varm og tørr på bildet under…

Ikke akkurat tørr og varm her – men blide var vi i allefall 😀

Godkjent tid på vei opp – og Galdhøpiggen må sies å være en godkjent lørdagsøkt! I tillegg brukte vi ca. 2:45 timer på vei ned igjen også, så det var greit slitne jenter som satte seg i bilen på vei hjem til Trondheim.

VELDIG velfortjent lørdagsdigg 😀

Kom hjem rundt 12 i går natt, men jeg klarte ikke å legge meg før Kay kom hjem fra jobb klokka halv fire. Alt for avhengig av den mannen! Uansett – jeg hadde tidligvakt i dag og var ikke spesielt opplagt da klokka ringte syv på morgenkvisten. Derfor er det digg å vite at jeg ikke skal gjøre en eneste ting i kveld – bare chille på sofaen i favoritt-joggebuksa mi med edn kosesyke jenta mi. Herlig helg!

“Få litt kos da mamma?”

Liten respons fra matmor – og Ayla ble fort lei å mase 


Bare opplading til ei NY og sporty treningsuke ikveld med andre ord – i morgen venter Kaliber og løfting 😀 Nyt søndagskvelden alle sammen!

Vi drar till fjällen

FREDAG 😀 Endelig – jeg har gledet meg til denne dagen hele uka! Jeg er nemlig straks klar for avreise til Spiterstulen – og i morgen går turen opp til Galdhøpiggen. Jeg har aldri gått opp dit før, så det blir gøy 🙂 Værmeldingen er ikke super – men hva gjør vel det med supre turkamerater? Sikker på at dette blir bra! Fikk tid til en treningsøkt i tidligere i dag, lot beina være i fred med tanke på at de må være friske og raske til i morgen. Kjørte ikke etter programmet mitt i dag med andre ord – men tok bare en økt på feelingen. Veldig godt å bare trene akkurat det jeg har lyst til og det var rygg og skuldre som fikk gjennomgå. Økta så slik ut: 

Nedtrekk 3 x 10, 45 kg

Stående stangroing 3 x 8, 40 kg

Pullover med hantel 3 x 8, 17,5 kg

Facepull 3 x 10, 35 kg

Omvendt flyes 3 x 8, 15 kg

Militærpress 3 x 8, 35 kg

Fronthev med manualer 3 x 10, 7,5 kg

Sittende sidehev 3 x 12, 6 kg

Rotator cuffs 3 x 15, 2 kg

Veldig fornøyd jente med økta – og veldig fornøyd med disse skoene! Jeg blogger aldri om produkter jeg ikke liker selv om jeg er sponset – og disse skoene kan jeg med hånden på hjertet si at jeg anbefaler på det sterkeste til styrketrening! Lette, behagelige og helt flate – altså perfekt til å løfte 🙂 

På hytta hvor vi skal overnatte er det ikke mulighet til å lage mat, så da må det pakkes ned litt på forhånd. Skyr, frukt, cottage cheese, kylling og grønnsaker i tillegg til smartshake med havregryn og protein er det som blir med meg på tur! Og den elskede lakerolen min selvfølgelig 😉 Dette er selvfølgelig ikke mat til en hel helg – vi kommer hjem igjen i morgen kveld. 

Som snacks har jeg med et par av mine hjemmelagde powerbarer! Fulle av god energi som er perfekt til turen opp til toppen av Norge. De ble superduper gode, her er oppskriften: 

1 most banan

1 ss mandelsmør

2 ss sukrin

1 scoop troponin sjokoladeprotein

75 g havregryn

1/2 ts bakepulver

1 neve gojibær

Pumpkinpie spice og kanel ble også med i min oppskrift, men dette kan sløyfes. Rør alt godt sammen, og stek i 10 – 15 minutter på 180 grader. La de avkjøle seg før du deler de opp i passende biter, jeg fikk 5 stk. Næringsinnhold per bar blir da ca 135 kcal, 3 g fett, 8 g protein og 16,5 g karbohydrat


Nå kommer jentene for ta meg med på fjellet – GOD HELG ALLE SAMMEN!