Larven-aldrimett

God kveld 🙂 Jeg er hjemme fra jobb og ligger i sofaen med kveldsmaten min – og skal straks finne senga. Trøtt etter en lang dag – men det har vært en god en 🙂 Våknet tidlig og dro på trening for å løpe mila mi. Den tidligere rekorden var 53.31, så gjett om jeg var misfornøyd da jeg endte opp med denne tiden?! 

To fattige sekunder dårligere, og jeg vet jeg kunne ha gjort det bedre om jeg bare hadde begynt å øke tidligere. Må bli like flink til  å pushe meg selv på mølla som jeg er med vektene 🙂 Etter løpinga trengte jeg påfyll og spiste jeg eple, bcaa og kreatin før jeg kjørte ei styrkeøkt på rygg og skuldre. Hadde mye krefter igjen i overkroppen og følgende øvelser ble gjennomført i dag:

Stående stangroing

Nedtrekk

Sittende roing

Enarms roing med manual

Facepulls

Skulderpress

Upright rows

Sidehev

Fronthev

Syklet hjem og var sulten som en ulv etter denne økta! Riskaker og proteinshake gikk kjapt ned og var fortsatt larven-aldrimett og stekte biff med MASSE grønnsaker. Jeg spiser over 1 kg grønnsaker hver eneste dag – hadde ikke overlevd uten! Denne lille porsjonen innehold beskjedne 300 g biff og ca 850 g grønnsaker. Denne larven ble faktisk mett likevel etter å ha spist opp alt 😛  En av de fine tingene med periodisk faste er at du kan spise mer enn mannen i huset til middag, haha!

NAM!

Må bare vise dere kvelsmaten jeg nettopp har spist i samme slengen, så utrolig godt – og så utrolig enkelt! 300 g jordbær, 20 g Nanox vaniljekassein og litt vann + noen dråper stevia vanilje blir ved hjelp av en håndmikser eller stavmikser til denne herligeten:


Nå skal jeg legge meg på lading til i morgen – ny treningsdag coming up 🙂 Og ikke minst har verdens beste Kay bursdag om 15 minutter – så i morgen blir det kakebaking og noe digg til middag.  Sunt selvfølgelig, så oppskrifter er å forvente i nærmeste fremtid! Natta 🙂 

18 kommentarer

Siste innlegg