Singelpizza og Toughest

Jeg vet mange synes det er kjedelig å lage middag til bare seg selv. Nettopp derfor ender man ofte opp med nettopp kjedelige middager også – men sånn trenger det ikke å være! Jeg er fan av raske, smakfulle og sunne middager selv om jeg som oftest spiser de alene. Singelpizza er et perfekt tips hvis du trenger en enkel middag, og den er like god på en mandag som på en fredag. Bunnen består av 70 g havregryn, 1 egg og 1 dl vann. Fordel til en sirkel på bakepapir og stek midt i ovnen på 200 g i ca. 20 minutter. Ta den ut og fordel 2 ss mager kesam og 1 ss pesto over. Deretter legger du på fyllet, jeg brukte fersk sopp, en halv pakke kyllingpålegg og mozarella på toppen. Inn i ovnen igjen i ca 10 minutter, før du tar den ut og nyter. Topp gjerne med ruccola – det setter prikken over i’en i mine øyne.


I dag begynte endelig det nye treningsregimet frem mot Toughest i september! Opplegget er knallhardt, med masse styrketrening, cardio og to uteøkter i uka. Vi begynte med styrketreninga i dag, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på dette. Masse nye øvelser er med, blandt annet pushups med vekter. Under har jeg 30 kg på ryggen – og det var dødstungt! Jeg gleder meg til å vise dere mye av den varierte treningen fremover, og ikke minst gleder jeg meg til en treningssommer sammen med de flotte teamjentene mine. Vi kommer til å ha det så GØY denne sommeren, med masse svette og sikkert noen tårer.



3/5 medlemmer i Team Hit mot Toughest!

Formen er fortsatt ikke 100% her, men feberen har gitt seg og jeg føler meg mye bedre. Men jeg kjørte litt roligere i dag for å la kroppen venne seg til trening igjen etter mange dager med treningsfri. Det er viktig å lytte til kroppens signaler vet dere, det har man alltid mye igjen for. Nå skal jeg slappe av på sofaen resten av kvelden – håper dere har hatt en knallbra start på uka alle sammen!

Søndagsvaffel og streetworkout

Innlegget inneholder reklamelenker

Vafler er godt hver eneste dag i uka, men de smaker kanskje aller best på søndager. Jeg har vært syk hele helgen, og da er det i allefall ingenting som er bedre enn et påfyll som dette. Sunne og gode vafler som virkelig metter, det blir nesten ikke bedre. Oppskriften ser slik ut:

200 g havregryn

1 boks mager vaniljekesam

2 ss fiberfin

1 ss cocosa

2 egg

2 dl vann

3-4 ss sukrin

2 ts kanel

1 ts kardemomme

Smelt cocosa og bland alle ingrediensene i en bolle. Gjerne la røra svelle litt før du setter i gang med stekinga. Smør vaffeljernet før steking, jeg bruker selv 1-kcal spray til å gjøre dette. Så er det bare å steke  vaflene og toppe med det du ønsker. Jeg gikk for mager vaniljekesam og syltetøy på toppen, med vannmelon og jordbær på siden. Så godt!



Siden jeg har vært syk har jeg knapt forlatt sofaen i helgen, noe som er veldig uvant meg. Jeg har derfor hatt mye til til å surfe på nett, og brukte masse tid inne på AFPT sine sider. Jeg har så lyst å videreutdanne meg og ta flere kurs, og det er jo så mange spennende å velge mellom! Jeg kjenner jeg har lyst til å ta både Elite Trainer og Rehab Trainer etterhvert, men i første omgang har jeg meldt meg på kurs helg i Calisthenics & Street Workout! Dette er rett og slett kurs i egenvektstrening, som muscle-ups, human flag og lignende. Kurset er ikke før i oktober, men jeg gleder meg som et lite barn allerede. Viktig å ha ting å se frem til 🙂 Jeg har fortsatt rabattkoder til alle utdanninger hos AFPT, så send en mail om dere er interessert i den. Nå skal jeg legge meg ned med serier på macen, paracet og nesespray igjen, mens jeg drømmer om å gjøre kule øvelser. Håper alle dere har en litt bedre søndag enn meg 🙂

Hamburgervri med grovt brød

Frister det kanskje å bytte ut fredagstacoen med hamburger nå? Det er iallefall en verdig konkurrent, for denne hamburgeren var helt sykt god. Den har en liten vri i forhold til min vanlige måte å lage hamburger på, og jeg kommer garantert til å prøve dette igjen. Det du starter med er brødene, oppskriften på de ser slik ut:

150 g havregryn

150 g fibra fullkornsmel

2 egg

2 dl vann

1 ss sukrin

1 ts bakepulver

1 ts salt

Bland alt sammen og fordel ca like store rundinger på bakepapir. Gjerne ha sesamfrø på to av brødene, og sett inn i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter. 

Mens brødene står i ovnen lager du hamburgerne. Bland en pakke karbonadedeig sammen med en presset hvitløk, en finhakket chili og litt salt. Jobb det godt sammen og form til flate og runde hamburgere. Deretter bruker du et glass til å trykke ut midten av burgeren, og legger de på panna.



La de steke litt på den ene siden før du snur de, og klekker et egg midt i hver burger. La det steke noen minutter før du raskt flipper burgeren til andre siden igjen. Topp med en skive ost, og la den steke litt til slik at egget er stivt på begge sidene og osten har smeltet.



Nå skal brødene være ferdige, så ta de ut og la de avkjøle seg litt på rist. Lag en liten salat, og gjerne server med hvitløkskesam. Så er det bare å nyte – for dette er fredagskos på sitt beste!



Bakgårdskos


Innlegget inneholder reklame

Sånn har jeg startet dagen min, med nybarberte legger og kos i bakgården. Det er så deilig å være ferdig med skolen, og ha tid til slike enkle nytelser i hverdagen. Jeg hadde jo bursdag i går og skal feire litt med fine jenter i kveld. For å lade opp tar jeg livet med ro denne morgenen, med kun egenpleie på menyen. Jeg fikk prøve en helt ny barberhøvel som jeg vil tipse dere om, dette er nemlig den beste jeg har prøvd så langt! Jeg har jo vist dere noen før, men denne er med hånda på hjertet min favoritt so far. Produktet heter Intuition Naturals, og beskytter huden din mens du barberer deg. Høvelsen har fire ultratynne blader som er omgitt av en hudpleieenhet, som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, noe som hindrer uttørking og gjør huden silkeglatt og myk.

Med denne slipper jeg å tenke på tørre legger som plasser, som er perfekt nå på sommerstid. Det blir forhåpentligvis mye finvær fremover, og da har i alle fall jeg planlagt å gå med bare legger så ofte som mulig. Dager som dette, hvor jeg bare kan kose meg utendørs uten en eneste bekymring er gull verdt. Vil du prøve Intuition Naturals eller lese mer om produktet kan du klikke her for å motta en gratis prøvepakke. Du binder deg ikke til noen ting , og betaler bare frakt på 39 kr. Det er virkelig verdt å prøve, jeg ble i alle fall frelst fra forsøk. Dagens tips fra meg til alle dere. Nå skal jeg komme meg ut i sola igjen – ha en strålende dag videre alle sammen!



Bursdagsjente

I dag har jeg hatt en koseøkt på rygg og skuldre, resten av tiden har jeg brukt som dere ser på bildene over. Jeg har nemlig bursdag i dag, og da skal man jo gjøre det en liker aller best! I dag blir jeg hele 25 år, og er halvveis til 50. Jeg har kapret drømmejobben og drømmemannen i Guapo – så da kan jeg ikke si meg annet enn strålende fornøyd! I tillegg er jeg jo så heldig å ha en fantastisk familie også, som har stelt i stand bursdagsmiddag til meg. Mamma vet som vanlig akkurat hva jeg liker best, så jeg fikk servert grillet kyllingfilet, søtpotetbåter og salat med hvitløksdressing av mager kesam.


Når det er bursdag må det selvfølgelig til med en skikkelig dessert, så nå ligger jeg her og blogger i sofaen hjemme hos mor og far mens de steller i stand. Kaker, is og sjokolade blir alt annet en feil, og det hører virkelig med på bursdagsfeiring! Nå skal jeg sette tennene i herligheten dere ser under, håper dere har en like flott onsdagskveld som meg 🙂


Killer beinøkt

I dag hadde jeg en kickass bra beinøkt! Jeg har nesten glemt hvor godt det er med sånne økter, hvor bare alt klaffer og godfølelsen er med gjennom hele økta. De siste månedene har min egen trening blitt nedprioritert, og selv om jeg har vært på gymmet har hodet vært en helt annen plass. På studier, på Guapo og å ha konstant dårlig samvittighet fordi jeg burde ha lest i stedet for å trene. Så nå, nå er et virkelig game on i tiden fremover! For den følelsen jeg sitter igjen med etter beinøkta i dag, den vil jeg ha hver eneste gang. Dere vet når du er så sliten at det nesten gjør vondt, men så er det så godt likevel fordi du ga alt du hadde. Det er det jeg elsker med styrketrening – det gir meg så mye! Uansett, økta i dag så slik ut:

Knebøy 3 x 5

Bulgarske utfall 3 x 6

Leg extension 3 x 10

Strake markløft 3 x 8

Hipthrust 3 x 8

Lårcurl på ball i supersett med hipthrust på ball 3 x 10 på hver øvelse, 3 runder.

Som om ikke dette var nok kjørte vi på med en liten challenge på slutten. Det er så enkelt som at du finner deg en partner og en kettlebell før dere ser hvem som klarer å utføre flest reps. Husk at det er viktig å samme vekt – slik at det blir likt for begge! Jeg måtte faktisk gi meg før Lucia i dag, beina mine sa bare helt stopp. Men det er en veldig gøy måte å tyne ut det aller siste på, med hjelp av konkurranseinnstinktet når det kicker inn. 

Ny favoritt-topp fra Better Bodies / tights fra Skins / sko fra Inov-8 (innlegget inneholder reklamelenker)


Så tenkte jeg at jeg skulle vise dere en utrolig god øvelse for rumpa helt på slutten! Jeg brukte den til aktivering i dag, men man kan også bruke den i selve programmet sitt. Jeg brukte minibands – de er helt geniale til rumpetrening! Vil du investere i et par kan du klikke de hjem her, men du kan også bruke strikker fra gymmet. Da må du nok legge de dobbelt, evt trippelt for å få de stramme nok. Det du gjør i denne øvelsen er nemlig å jobbe mot strikkene, og de fester et rundt anklene og det andre rett under knærne.  Sett deg ned i en knebøy, kom opp og strekk det ene beinetpå skrått ut til siden. Prøv gjerne å hold et sekund i ytterposisjon før du setter deg ned i knebøy igjen, og gjentar med motsatt fot. Jeg har lagt ut en video på instagram også som forklarer litt bedre – du finner den ved å trykke her. Denne øvelsen er faktisk tyngre enn det ser ut som! 


Gjerne prøv den og let me know hva dere synes! Ha en sprek og sterk tirsdag alle sammen 🙂

Bootcamp og fastfood

God mandagskveld alle sammen! Jeg har startet treningsuka mi helt sinnsykt bra, og har hatt tidenes økt utendørs. To av pt’ene fra Hit The Gym kjørte nemlig en bootcamp på festningen her i Trondheim, og da måtte jeg selvfølgelig hive meg med. Jeg er nesten glad for at jeg ikke ante hva jeg hadde i vente, for herregud så tungt det var! Økta var utrolig gøy, men jeg kan nesten ikke huske sist jeg jobba så hardt. Vi hadde 15 poster, hvor vi jobbet intensivt i 40 sekunder. Deretter ventet 20 sekunders pause før vi gikk videre til neste post. Etter alle 15 postene var ferdig ventet 3 minutters pause, før vi kjørte på igjen. Dette gjorde vi totalt i 3 (!) hele runder, og jeg fikk selvfølgelig knipset noen bilder som dere ser under:

Tights fra Better Bodies og singlett fra Reebok. (Innlegget inneholder reklamelenker)






To veldig glade jenter etter trening 🙂

Etter bootcampen var jeg mildt sagt SULTEN. Tanken på å hjem for å lage noe mat fristet ikke, så da gikk jeg heller for fastfood. “Say what?” tenker du kanskje nå, men det er jo ikke sånn at fastfood betyr usunn mat. Som jeg har nevnt til dere tidligere også så digger jeg Wok Away, nettopp fordi de har sunn fastfood. Nå har de også lansert sin helt egen app som gjør at du kan bestille på forhånd og få woken i hånda til det tidspunktet du ønsker. Jeg lagde min helt egen som heter “Noras post-workout” som smakte magisk og den ligger lagret inne på appen nå. De mest populære havner på lista inne på Wok Away også, og jeg har store planer om at min skal havne på førsteplass 😉 Så trenger du et sunt, kjapt og velsmakende post-workout måltid en dag har du iallefall et knallgodt alternativ! 




Guapo hadde lyst på wok han og, men jeg slukte selvfølgelig hele boksen selv. Nå er jeg god, mett og supersliten – og har store planer om å gjøre ingenting resten av kvelden. Uka har startet supert, med en fantastisk treningsøkt og bra påfyll så det lover bra for resten av den også. Håper dere har satt standarden like bra, og er klar for ei super treningsuke!

Søndagsfrokost med havrebrød

En sen søndagsfrokost er vel noe av det beste som finnes. Å bare ta livet med ro og nyte en lang og god frokost. Det er ikke sånn at det er fy-fy å spise brød, dette gjelder spesielt hvis du lager det selv. Det gjorde jeg i dag, hjemmelagde havrebrød ble en supergod start på dagen. Alt du trenger er 100 g havremel, 2 egg, 150 g mager kesam, 1 ss sukrin og litt salt. Rør alt godt sammen og fordel røren til to brød på bakepapir. Sett inn i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter, før du tar ut og serverer med det du ønsker. Jeg gikk for egg, avocado og grønnsaker med et iskaldt glass melk til. Så sunt, så godt og så enkelt! 

Nå skal jeg komme meg ut for å gjennomføre de siste kilometrene i min kilometerchallenge. 50k på en uke er snart unnagjort, og det var veldig godt å komme i gang igjen! Etter at jeg var i bryllupp i går er jeg i litt redusert form i dag, dette er faktisk den første gangen jeg drikker alkohol i år. Så som dere sikkert skjønner er det litt uvant for kroppen min, men jeg skal komme meg ut i finværet uansett. Heldigvis har jeg verdens fineste gutt som mer enn gjerne blir med på tur, da er det ikke vanskelig å komme seg ut døra. 

Håper dere er i mål eller kommer i mål med challengen også, så skal jeg finne på flere etterhvert. I kveld vil jeg også annonsere hvem som vant gratis PT-timer og oppfølging inne på facebooksiden, så det er bare å følge med der. Da gjenstår det bare å øsnke dere alle en riktig god søndag – nyt den og lad opp til ei ny treningsuke!

Lykkerus og livet leker


Om jeg ikke gliste mye fra før så gjør jeg det iallefall nå! Jeg har faktisk ikke ord jeg, over hvor glad jeg er nå om dagen. Hit The Booty gikk kjempebra, og i dag har jeg hatt mine første PT-timerogså . Det har gått så bra, jeg har vært fornøyd og kundene har vært fornøyde – da kan det faktisk ikke bli bedre! Dette har jo vært drømmen min så lenge, og nå skjer det faktisk. Det er nesten litt surrealistisk, så bra føles det! Jeg tok med smilet mitt hjem og lagde noe av det beste jeg vet, nemlig havregrøt. Jeg kokte den med kokosmelk, det er så utrolig godt og ikke minst mettende. Toppet med cottage cheese, eplebiter, sukkerfritt syltetøy og mandler var det et supert påfyll for en glad PT. Nå er det andre plikter som kaller, jeg måtte bare innom og gi dere en gladlaks-oppdatering. Livet leker, og jeg er mer enn klar til å leke med!



Lunsj og legday

Hei dere! Jeg har hatt en supertreningsøkt i dag, kjørte virkelig beina. Senere i dag er det jo klart for mitt første rumpetreningskurs Hit The Booty! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg, det kommer til å bli så gøy å lære bort triksene mine til andre 🙂 Siden deltagerne kommer til å være i fokus i kveld måtte jeg ta min egen økt tidligere, med treningspartner Lucia. På slutten av økta kjørte vi en liten utfallchallenge, med ansiktet mot hverandre. Da var det om å gjøre å flest reps helt til en ga seg. Det gjorde iallefall at jeg ville gi alt det siste som var igjen, jeg har jo konkurranseinnstinkt fra en annen verden. Det var ikke lett å komme seg opp trappa etterpå, men det gikk såvidt! Hele økta så slik ut:

Knebøy til boks 3 x 8

Legextension 3 x 10

Strake markløft 3 x 6

Hipthrust 3 x 10

Reverse hyper 3 x 12

Utfallchallenge


Limegrønn topp fra Better Bodies / logotights fra Better Bodies ( annonselenker)

Vel hjemme måtte jeg bare ha en stor lunsj, jeg var nemlig sulten som en ulv! Jeg husker ikke sist jeg spiste søtpotetmos, så nå var det virkelig på tide. Det er liksom typisk meg å ha dilla på noe en lang periode, for å så ikke spise det i det hele tatt. I vinter spiste jeg søtpotetmos hver eneste dag, så ble det plutselig stopp av en eller annen grunn. Men i dag var den altså tilbake! Fremgangsmåten er som vanlig å mose kokt søtpotet med en ss smør, en ts hvitløkssalt og litt pepper. Det smaker virkelig supergodt, og ble et kjempefint tilbehør til stekt svinekjøtt med grønnsaker.



God og mett skal jeg nå gjøre de aller siste forberedelsene til mitt første kurs som personlig trener, tenk det! Rett og slett en fantastisk onsdag 🙂