Uflaks, søndag og sol

Dere husker jeg skulle sette rekord her om dagen? Det skjedde ikke, fordi jeg klarte å kræsje bilen og kom meg aldri på trening. Strek i regninga både bokstavelig talt og treningsmessig! Tenkte jeg skulle ta igjen rekoden på fredag, men etter halvannen time på jobb begynte jeg å skjelve og kom meg såvidt inn på toalettet  før magesekken vrengte seg. Skjønner ikke hva som skjedde, følte meg helt fin når jeg våknet og har ikke spist noen andre matvarer enn valig så ser ingen grunn til at jeg skulle kaste opp. To dager med uflaks med andre ord, og derfor har det vært dårlig med blogginnlegg også. Men idag føler jeg meg bedre 😀 Det er søndag, jeg har fri, været er nydelig og to dumme dager er glemt! Startet dagen med en langtur i sola med Ayla, nesten to timer ute i den friske høstlufta gjorde godt for oss begge 🙂


Etter ca. 10 forsøk ga jeg opp å prøve å holde øynene åpne – ikke bare greit med sol 😉 

Når jeg ikke er helt i form frister ikke kylling, fisk og ris veldig mye. Jeg har ofte lyst på noe godt fordi jeg synes syns på meg selv, og samtidig noe som er bra for magen.  “Trøstemat” kan også være sunn mat – dårlig mat gjør jo bare vondt verre for magen også. Helt alene og uten bil måtte jeg bli kreativ på fredagskveldenn og lagde pizza av det jeg fant i kjøleskapet. Bunnen lagde jeg av havregryn, egg, vann, bakepulver og salt og stekte den for seg selv i ca 10 minutter. I mellomtiden hadde jeg razzia i kjøleskapet, og fyllet ble pesto, philadelphia med hvitløkssmak, spekeskinke, tomat, paprika og purre. Stekte dette videre i ovnen i ca. 10 min til før jeg toppet med ruccola på slutten. Man tager hvad man haver – og den ble faktisk ganske så god om jeg så skal si det selv 🙂 Hadde nok blitt bedre med ost da, alt er jo bedre med det på 😀

Biola er jo også bra for magen, det har derfor gått ned en del skåler med biola, frukt og frokostblandning i helgen. Husk å sjekk næringsinnholder når du velger frokostblanding, mange av dem inneholder utrolig mye sukker! Selv er jeg veldig glad i denne, som har et lavt sukkerinnhold og smaker digg. 

Det er veld ingen hemmelighet at jeg elsker sjokolade, men når man ikke er helt i form frister det ikke særlig å sette igang med baking på kjøkkenet. Da er mikrobrownie ala Thomas god å ha 😀 Du blander rett og slett alle ingrediensene under i en bolle, tilsetter litt vann til det blir en fast fin deig. Deretter setter du den i mikroen i ca. 1 min og 20 sekunder. Sjokoladesnadder med ca 212 kcal, 32 g protein 6 g karb og 6 g fett – godt med god samvittighet! 

1 scoop Nanox Orbilox med smak av belgisk sjokolade

3 ts bakekakao

3 ts kokosmel

1/2 ts bakepulver

3 ts sukrin

1 eggehvite


Mikrobrownie og favorittbar!

Nå skal jeg dra på Kaliber for å trene bein, forsiden, baksiden og rumpa skal få gjennomgå. Kommer mest sannsynlig til å ha problemer med å gå trapper i morgen – og det er akkurat sånn det skal være 🙂 Go hard og go home – ikke sant? 😉 God søndag alle sammen!

16 kommentarer

Siste innlegg