Konkurranse – Imsdal Aktiv

“Train hard or go home” er som dere vet mottoet mitt og for å yte optimalt på trening er det viktig med riktig påfyll under en treningsøkt. Jeg har tidligere blogget om hvilke kosttilskudd jeg bruker i hverdagen, men noen ganger trenger man påfyll under selve økta også. Et godt alternativ kan da være en sportsdrikk for mer energi og giv til å yte det lille ekstra. Sportsdrikk bør kun drikkes når man trener i over 60 minutter. Drikken gir rask energi til musklene for økt treningseffekt, og inneholder salter og mineraler for å holde kroppens væskebalanse oppe. Hvis du trener under en time vil glykogenlagrene i kroppen din normalt sett vare gjennom økta, og vanlig vann vil da være det beste å drikke. En sportsdrikk kan hjelpe deg med å få mer ut av de hardeste øktene dine ved å:

  • Gjenopprette væskebalansen i kroppen din raskere enn vanlig vann
  • Fylle raskt opp glykogenlagrene og gi ekstra næring når musklene trenger det mest
  • Erstatte tap av mineraler og salter du mister ved å svette
  • Holde på væsken i kroppen bedre enn vanlig vannÅ velge riktig type sportsdrikk trenger ikke alltid å være enkelt, men for min del er Imsdal Aktiv en favoritt. Ikke bare på grunn av den gode smaken, men også fordi innholdet er godt. Under ser dere en oversikt over næringsinnholdet til de største aktørene vi har her i Norge, sånn at du har mer kunnskap til å gjøre valget ditt når du står i butikken 🙂 

 

Imsdal Aktiv

Powerade

 Yt sportsdrikkk

Energiinnhold

69kj (16 kcal)

69kj (16 kcal)

102kj(24kcal)

Protein

0 g

0 g

0 g

Karbohydrater

3,9 g

3,9 g

6 g

– Hvorav sukkerarter

3,9 g

3,9 g

6 g

Natrium

0,04g

0,05g

0,07 g

Kalium

19 mg

0 g

15 mg

Kalsium

6 mg

0 g

9 mg

Magnesium

3 mg

0 g

5 mg

Kunstig søtningsstoff

E955, E950

Kunstig fargestoff

E133

E133

Imsdal har nå en konkurranse på Facebook som du finner ved å trykke her, hvor du må svare på tre enkle spørsmål for å være med i trekningen om kule premier. Du kan blant annet vinne 1 års medlemsskap på Elixia og 1 års forbruk av Imsdal Aktiv! Jeg har allerede svart på spørsmålene – gjør det samme denne fredagskvelden du og, så kanskje får du en hyggelig overraskelse 🙂 En riktig god og aktiv helg ønskes alle sammen!


Innlegget inneholder reklame i samabeid med Imsdal Aktiv.

9 kommentarer

Siste innlegg