hits

Fylt kyllingfilet med spicy poteter



Skal du lage noe godt til helga anbefaler jeg uten tvil at du lager dette!Jeg og Kaylagde denne retten forrige helg - og det var helt utrolig godt! Den eneste ulempen med lage fylt kyllingfilet med spicy potetbter er at du blir alt for mett, det er nemlig s godt at du ikke klarer stoppe :D Det synes iallefall jeg! Her kommer fremgangsmten:

Skjr 8 poteter +1 rdlki bter og leggi ildfastform. I tillegg finhakker du en chili og en hvitlk og blander det hele godt sammen. Over drysser du 1 ss paprikapulver, fersk oregano, litt salt og pepper.Jeg valgte ogs skjre opp 1/2 sitron for f litt syrlig smak p potetene, men denne kan slyfes. Inn i ovnen p 220 grader i ca20 minutter.

Deretter er det klart for tilberede kyllingen. Legg kyllingfilet i brdpose (gjerne bruk 2 stk) og bank de flate fr du legger de p bakepapir.

S er det klart for fyllet - jeg valgte denne kombinasjonen som ble utrolig god:


Soltrkede tomateer ble prikken over i'en i mine yne - men dette kan ogs flyfes om du ikke er fan. Rull sammen filetene og topp med fersk oregano, salt og pepper. Sett temperaturen i ovnen ned til 200 grader, og sett kyllingen inn sammen med potetene. La det st i 20-25 nye minutter p denne temperaturen.



N har du akkurat nok tid til dekke bordet, lage en god salat og hvitlksdressing av 1 boks mager kesam og en presset kinesisk hvitlk fr maten er ferdig, og du kan nyte dette fantastiske mltidet:




N vet du hva du skal handle til helga - ENJOY :)

32 kommentarer

Namm! Det s digg ut;-) Ville valgt timian til potetene jeg da:D

Fysren, det s godt ut! M jeg prve ut..

uuuh hrlig :D skal prve begynne lage mat igjen, fikk s lyst til prve ut rettene dine ;)

Hva er de som skjer mellom deg Kay...ordner de seg?<3

Hvor mye kylling brukte du?

Anonym: Jeg tror det var ca. 800 gram :) Ble MYE mat da, hadde lett vrt nok til 4 stk :)

Det s helt sinnsykt godt ut :)

hva har skjedd med deg og kay???? er dere sammen igjen..? :)

aurora & morten: Det m jo vre lov lage middag sammen :))

Det der s fantastisk ut alts=) *vannimunnen*

Nam med stor N! :D Tusen takk for tips! Har kylling i fryseren som jeg lurte p hva jeg skulle gjre med. N vet jeg!

Wow. Dette s fantastisk ut !!

Brukte du tomater med eller uten olje?

nam! :)

Men du, bare et helt random sprsml: hvilke planer har du i forhold til trening p turen?

Jeg vet selv jeg skal finne meg et treningssenter noen steder, men ellers blir det vel mye styrkesirkler med egen kroppsvekt, gturer, svmming osv :P

Hrtes og s godt ut. Selv er jeg fan av fylt innbakt fisk.. Mye fiskeretter her i heimen. Alt lages fra bunnen av selvsagt. Fyller fisken med hjemmelaget spinatsaus.. Veldig godt det ogs. :-))

Tenkte begynne trene jeg ogs... Gr bare turer forelpig med vogna, fr ikke lov trene magemuskler/hard trening fr februar. (har operert i magen, og ftt forbud mot snn trening) Men turer er jo trening det ogs.. nr man gr litt fort ;-)

Gleder meg til kunne komme igang og f tilbake kroppen min!

Ida L: Jeg skal bestille slynger fra Xlife of ha med, slik at jeg fr trent med de der jeg ikke har tilgang til treningssenter :D Henge de opp p hotellrommet og i jungelen ;) Fr utfrt bra kter med de :) S blir det lping/svmming og fjellturer ellers ja !

Tror jeg m prve ut dette nr jeg drar hjem til mamma og pappa i helgen! :-)

Mmmm, det s utrolig godt ut. S flink du er, blir inspireret av dine kunnskaper p kjkkenet! :)

Lager alltid kylling p samme mte, men dette s bedre ut ;)

Hei! Et lite sprsml om noe helt annet, men du sa at du har tatt silikon, kan jeg sprre hvorfor du gjorde det, og nr du gjorde det? Hvor lenge etter operasjonen m du vente fr du kan begynne trene igjen?

Maren: Jeg gjorde det da jeg var 19, rett og slett fordi jeg var misfornyd med mine egne. Husker ikke helt - men tror det var ca 8 uker fr jeg begynte trene tungt igjen :)

Kan man trene lett, alts g tur/sm jogge litt fr de 8 ukene?

Maren: Tror ikke jeg gjorde det, men husker ikke helt :) Er vel indviduellt hvor mye man klarer og ikke :)

Lagde dette i gr, det ble nydelig! takk for god oppskrift :-)

Ahooo! Det der tror jeg blir sndagsmaten neste helg!! :D

Hei, jeg bare lurer p hva det grnne fyllet i kyllingfileten er? :) det som du har satt oppi sammen med de soltrkede tomatene og fetaosten.

anne: det er pesto :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat