Fylt kyllingfilet med spicy poteter

22.11.2012 - 18:50 32 kommentarer



Skal du lage noe godt til helga anbefaler jeg uten tvil at du lager dette! Jeg og Kay lagde denne retten forrige helg - og det var helt utrolig godt! Den eneste ulempen med å lage fylt kyllingfilet med spicy potetbåter er at du blir alt for mett, det er nemlig så godt at du ikke klarer å stoppe :D Det synes iallefall jeg! Her kommer fremgangsmåten:

 Skjær 8 poteter +1 rødløk i båter og legg i ildfastform. I tillegg finhakker du en chili og en hvitløk og blander det hele godt sammen. Over drysser du 1 ss paprikapulver, fersk oregano, litt salt og pepper. Jeg valgte også å skjære opp 1/2 sitron for å få litt syrlig smak på potetene, men denne kan sløyfes. Inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter.

Deretter er det klart for å tilberede kyllingen. Legg kyllingfilet i brødpose (gjerne bruk 2 stk) og bank de flate før du legger de på bakepapir.

Så er det klart for fyllet - jeg valgte denne kombinasjonen som ble utrolig god:


Soltørkede tomateer ble prikken over i'en i mine øyne - men dette kan også fløyfes om du ikke er fan. Rull sammen filetene og topp med fersk oregano, salt og pepper. Sett temperaturen i ovnen ned til 200 grader, og sett kyllingen inn sammen med potetene. La det stå i 20-25 nye minutter på denne temperaturen.



Nå har du akkurat nok tid til å dekke bordet, lage en god salat og hvitløksdressing av 1 boks mager kesam og en presset kinesisk hvitløk før maten er ferdig, og du kan nyte dette fantastiske måltidet:




Nå vet du hva du skal handle til helga - ENJOY :)

32 kommentarer

Astrid

22.11.2012 kl.18:58

Namm! Det så digg ut;-) Ville valgt timian til potetene jeg da:D

Othilie Ulvedalen

22.11.2012 kl.18:58

Fysøren, det så godt ut! Må jeg prøve ut..

Kathrine

22.11.2012 kl.19:13

uuuh hærlig :D skal prøve å begynne å lage mat igjen, fikk så lyst til å prøve ut rettene dine ;)

morten

22.11.2012 kl.19:29

Hva er de som skjer mellom deg å Kay...ordner de seg?<3

22.11.2012 kl.20:14

Hvor mye kylling brukte du?

Fitnessnora

22.11.2012 kl.20:15

Anonym: Jeg tror det var ca. 800 gram :) Ble MYE mat da, hadde lett vært nok til 4 stk :)

Nathalie Dahl Naalsund

22.11.2012 kl.20:19

Det så helt sinnsykt godt ut :)

aurora

22.11.2012 kl.20:26

hva har skjedd med deg og kay???? er dere sammen igjen..? :)

Fitnessnora

22.11.2012 kl.20:28

aurora & morten: Det må jo være lov å lage middag sammen :))

Mia

22.11.2012 kl.20:38

Det der så fantastisk ut altså=) *vannimunnen*

Karoline G. K.

22.11.2012 kl.20:42

Namnam!! :)

Line

22.11.2012 kl.20:54

Nam med stor N! :D Tusen takk for tips! Har kylling i fryseren som jeg lurte på hva jeg skulle gjøre med. Nå vet jeg!
Så ikke feil ut! Gleder meg til helga allerede ;)

Caroline

22.11.2012 kl.21:44

Wow. Dette så fantastisk ut !!

viktoria kvalsvik

22.11.2012 kl.23:21

Nais, Takk for tips !

23.11.2012 kl.08:31

Brukte du tomater med eller uten olje?

Ida L

23.11.2012 kl.08:42

nam! :)

Men du, bare et helt random spørsmål: hvilke planer har du i forhold til trening på turen?

Jeg vet selv jeg skal finne meg et treningssenter noen steder, men ellers blir det vel mye styrkesirkler med egen kroppsvekt, gåturer, svømming osv :P

Jannicke

23.11.2012 kl.09:10

Hørtes og så godt ut. Selv er jeg fan av fylt innbakt fisk.. Mye fiskeretter her i heimen. Alt lages fra bunnen av selvsagt. Fyller fisken med hjemmelaget spinatsaus.. Veldig godt det også. :-))

Tenkte å begynne å trene jeg også... Går bare turer foreløpig med vogna, får ikke lov å trene magemuskler/hard trening før februar. (har operert i magen, og fått forbud mot sånn trening) Men turer er jo trening det også.. når man går litt fort ;-)

Gleder meg til å kunne komme igang og få tilbake kroppen min!

Fitnessnora

23.11.2012 kl.09:11

Anonym: Uten :)

Fitnessnora

23.11.2012 kl.09:13

Ida L: Jeg skal bestille slynger fra Xlife of ha med, slik at jeg får trent med de der jeg ikke har tilgang til treningssenter :D Henge de opp på hotellrommet og i jungelen ;) Får utført bra økter med de :) Så blir det løping/svømming og fjellturer ellers ja !

Sara

23.11.2012 kl.11:19

Tror jeg må prøve ut dette når jeg drar hjem til mamma og pappa i helgen! :-)

YV90

23.11.2012 kl.14:52

Mmmm, det så utrolig godt ut. Så flink du er, blir inspireret av dine kunnskaper på kjøkkenet! :)

STINA BLOGG

23.11.2012 kl.19:57

Mmmm, så godt ut! :D

Margrete Hjellen

23.11.2012 kl.21:41

Lager alltid kylling på samme måte, men dette så bedre ut ;)

Maren

23.11.2012 kl.22:01

Hei! Et lite spørsmål om noe helt annet, men du sa at du har tatt silikon, kan jeg spørre hvorfor du gjorde det, og når du gjorde det? Hvor lenge etter operasjonen må du vente før du kan begynne å trene igjen?

Fitnessnora

23.11.2012 kl.23:28

Maren: Jeg gjorde det da jeg var 19, rett og slett fordi jeg var misfornøyd med mine egne. Husker ikke helt - men tror det var ca 8 uker før jeg begynte å trene tungt igjen :)

Maren

24.11.2012 kl.19:53

Kan man trene lett, altså gå tur/små jogge litt før de 8 ukene?

Fitnessnora

25.11.2012 kl.01:40

Maren: Tror ikke jeg gjorde det, men husker ikke helt :) Er vel indviduellt hvor mye man klarer og ikke :)

Anette

25.11.2012 kl.09:38

Lagde dette i går, det ble nydelig! takk for god oppskrift :-)

Ida

26.11.2012 kl.13:00

Ahooo! Det der tror jeg blir søndagsmaten neste helg!! :D

anne

29.11.2012 kl.00:52

Hei, jeg bare lurer på hva det grønne fyllet i kyllingfileten er? :) det som du har satt oppi sammen med de soltørkede tomatene og fetaosten.

Fitnessnora

29.11.2012 kl.10:56

anne: det er pesto :)

Skriv en ny kommentar

hits