Skal du lage noe godt til helga anbefaler jeg uten tvil at du lager dette! Jeg og Kay lagde denne retten forrige helg – og det var helt utrolig godt! Den eneste ulempen med å lage fylt kyllingfilet med spicy potetbåter er at du blir alt for mett, det er nemlig så godt at du ikke klarer å stoppe Det synes iallefall jeg! Her kommer fremgangsmåten:
Skjær 8 poteter +1 rødløk i båter og legg i ildfastform. I tillegg finhakker du en chili og en hvitløk og blander det hele godt sammen. Over drysser du 1 ss paprikapulver, fersk oregano, litt salt og pepper. Jeg valgte også å skjære opp 1/2 sitron for å få litt syrlig smak på potetene, men denne kan sløyfes. Inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter.
Deretter er det klart for å tilberede kyllingen. Legg kyllingfilet i brødpose (gjerne bruk 2 stk) og bank de flate før du legger de på bakepapir.
Så er det klart for fyllet – jeg valgte denne kombinasjonen som ble utrolig god:
Soltørkede tomateer ble prikken over i’en i mine øyne – men dette kan også fløyfes om du ikke er fan. Rull sammen filetene og topp med fersk oregano, salt og pepper. Sett temperaturen i ovnen ned til 200 grader, og sett kyllingen inn sammen med potetene. La det stå i 20-25 nye minutter på denne temperaturen.
Nå har du akkurat nok tid til å dekke bordet, lage en god salat og hvitløksdressing av 1 boks mager kesam og en presset kinesisk hvitløk før maten er ferdig, og du kan nyte dette fantastiske måltidet:
Nå vet du hva du skal handle til helga – ENJOY
Namm! Det så digg ut;-) Ville valgt timian til potetene jeg da:D
Fysøren, det så godt ut! Må jeg prøve ut..
uuuh hærlig
skal prøve å begynne å lage mat igjen, fikk så lyst til å prøve ut rettene dine 
Hva er de som skjer mellom deg å Kay…ordner de seg?<3
Hvor mye kylling brukte du?
Anonym: Jeg tror det var ca. 800 gram
Ble MYE mat da, hadde lett vært nok til 4 stk 
Det så helt sinnsykt godt ut
hva har skjedd med deg og kay???? er dere sammen igjen..?
aurora & morten: Det må jo være lov å lage middag sammen :))
Det der så fantastisk ut altså=) *vannimunnen*
Namnam!!
Nam med stor N!
Tusen takk for tips! Har kylling i fryseren som jeg lurte på hva jeg skulle gjøre med. Nå vet jeg!
Så ikke feil ut! Gleder meg til helga allerede
Wow. Dette så fantastisk ut !!
Nais, Takk for tips !
Brukte du tomater med eller uten olje?
nam!

Men du, bare et helt random spørsmål: hvilke planer har du i forhold til trening på turen?
Jeg vet selv jeg skal finne meg et treningssenter noen steder, men ellers blir det vel mye styrkesirkler med egen kroppsvekt, gåturer, svømming osv
Hørtes og så godt ut. Selv er jeg fan av fylt innbakt fisk.. Mye fiskeretter her i heimen. Alt lages fra bunnen av selvsagt. Fyller fisken med hjemmelaget spinatsaus.. Veldig godt det også. :-))
Tenkte å begynne å trene jeg også… Går bare turer foreløpig med vogna, får ikke lov å trene magemuskler/hard trening før februar. (har operert i magen, og fått forbud mot sånn trening) Men turer er jo trening det også.. når man går litt fort
Gleder meg til å kunne komme igang og få tilbake kroppen min!
Anonym: Uten
Ida L: Jeg skal bestille slynger fra Xlife of ha med, slik at jeg får trent med de der jeg ikke har tilgang til treningssenter
Henge de opp på hotellrommet og i jungelen
Får utført bra økter med de
Så blir det løping/svømming og fjellturer ellers ja !
Tror jeg må prøve ut dette når jeg drar hjem til mamma og pappa i helgen!
Mmmm, det så utrolig godt ut. Så flink du er, blir inspireret av dine kunnskaper på kjøkkenet!
Mmmm, så godt ut!
Lager alltid kylling på samme måte, men dette så bedre ut
Hei! Et lite spørsmål om noe helt annet, men du sa at du har tatt silikon, kan jeg spørre hvorfor du gjorde det, og når du gjorde det? Hvor lenge etter operasjonen må du vente før du kan begynne å trene igjen?
Maren: Jeg gjorde det da jeg var 19, rett og slett fordi jeg var misfornøyd med mine egne. Husker ikke helt – men tror det var ca 8 uker før jeg begynte å trene tungt igjen
Kan man trene lett, altså gå tur/små jogge litt før de 8 ukene?
Maren: Tror ikke jeg gjorde det, men husker ikke helt
Er vel indviduellt hvor mye man klarer og ikke 
Lagde dette i går, det ble nydelig! takk for god oppskrift
Ahooo! Det der tror jeg blir søndagsmaten neste helg!!
Hei, jeg bare lurer på hva det grønne fyllet i kyllingfileten er?
det som du har satt oppi sammen med de soltørkede tomatene og fetaosten.
anne: det er pesto
Cheap Kamagra Canada order accutane from canada Canadian Pharm Direct cialis cheapest online prices Slimex Online