Fylt kyllingfilet med spicy poteter

Skal du lage noe godt til helga anbefaler jeg uten tvil at du lager dette! Jeg og Kay lagde denne retten forrige helg – og det var helt utrolig godt! Den eneste ulempen med å lage fylt kyllingfilet med spicy potetbåter er at du blir alt for mett, det er nemlig så godt at du ikke klarer å stoppe 😀 Det synes iallefall jeg! Her kommer fremgangsmåten:

 Skjær 8 poteter +1 rødløk i båter og legg i ildfastform. I tillegg finhakker du en chili og en hvitløk og blander det hele godt sammen. Over drysser du 1 ss paprikapulver, fersk oregano, litt salt og pepper. Jeg valgte også å skjære opp 1/2 sitron for å få litt syrlig smak på potetene, men denne kan sløyfes. Inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter.

Deretter er det klart for å tilberede kyllingen. Legg kyllingfilet i brødpose (gjerne bruk 2 stk) og bank de flate før du legger de på bakepapir.

Så er det klart for fyllet – jeg valgte denne kombinasjonen som ble utrolig god:


Soltørkede tomateer ble prikken over i’en i mine øyne – men dette kan også fløyfes om du ikke er fan. Rull sammen filetene og topp med fersk oregano, salt og pepper. Sett temperaturen i ovnen ned til 200 grader, og sett kyllingen inn sammen med potetene. La det stå i 20-25 nye minutter på denne temperaturen.


Nå har du akkurat nok tid til å dekke bordet, lage en god salat og hvitløksdressing av 1 boks mager kesam og en presset kinesisk hvitløk før maten er ferdig, og du kan nyte dette fantastiske måltidet:


Nå vet du hva du skal handle til helga – ENJOY 🙂

33 kommentarer

Siste innlegg