8 tips til sunnere påskekos

Før jeg kommer med sunnere mine sunnere påskefavoritter til dere, så vil jeg bare si at jeg er 100% for å kose seg med smågodt og Kvikk lunsj i påsken. Jeg har spist litt sjokolade hver dag i påsken, det er jo så godt! Likevel vet jeg at det er mange som liker å lage sitt eget påskegodt, og kanskje har lyst til å lage litt sunnere varianter også. Her har jeg mange tips å komme med, og det var vanskelig å plukke favorittene! Til slutt landet jeg på åtte oppskrifter som smaker helt supert, og som passer midt i blinken nå i påsken. 

Påskemarsipan er alltid en favoritt, og den kan gjøre så utrolig god uten sukker. Vanlig marsipan spiser jeg faktisk aldri lenger, nettopp fordi denne oppskriften er så god. Oppskrift og fremgangsmåte finner dere her:

SAMSUNG CSC

Disse sjokoladehjertene med melkefyll smaker helt nydelig, oppskriften finner du her.

Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har vært på tur i påsken, og på tur må man jo ha med niste. Disse kjeksene er en favoritt hos meg, og elsker du sjokolade blir den nok det hos deg også!

Det er ikke påske uten smaken av appelsin, og denne appelsinkaken er både saftig og supergod! Dette er virkelig smaken av påske.

Hjemmebakst hører også påsken til, disse kanelsnurrene uten sukker er knallgode og er kanskje en av oppskriftene jeg har laget flest ganger. Det betyr virkelig at de er gode! Oppskrift og fremgangsmåte finner dere her.

Disse seige sjokoladekulene er ferdige på fem minutter, og smaker helt fantastisk. Skikkelig sjokoladesmak og seig karamellkonsistens, det blir ikke stort bedre!

Vaffel er også en sikker påskefavoritt, en kjempegod oppskrift på sukkerfri vafler finner dere her.

Helt til slutt vet jeg at det helt sikkert er noen der ute som har lyst til å lage noe godt, men som ikke har ingrediensene. Da har jeg selvfølgelig et lite tips til dere også, nemlig frukt- og sjokolade fondue. Skjær opp frukt og dypp i smeltet mørk sjokolade, og nyt!

Håper dere fikk noen tips, og at dere koser dere gløgg ihjel resten av påsken ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg