Lompelykke

13.01.2017 - 17:09 6 kommentarer

Hva er det egentlig lomper ikke kan brukes til? Speltlompepizza er en favoritt her i hjemmet, men denne gangen gikk gi for en litt annen vri. Her er lompa stekt på middels varme i ei stekepanne, det er minst like godt! Fyll halve lompe med det du har lyst på, og legg den andre halvdelen over. Stek først på den ene siden, og når andre side skal stekes topper du med ost og oregano. Lompene stekes omtrent 3-4 minutter på hver side,  kjempeenkelt og ikke minst kjempegodt! Her består fyllet av litt Creme Fraîche, pesto, stekt kyllingfilet, rødløk, sopp og paprika. Det var det jeg hadde i kjøleskapet, for jeg har helt glemt å handle inn til helga. Dette ble en skikkelig bra middag likevel, helt innafor på en fredagsettermiddag!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Ønsker dere alle en nydelig kveld, senk skuldrene og nyt at det er helg ♥

6 kommentarer

Linn

13.01.2017 kl.18:14

Åh det så himmelsk ut!! :D

Maria

13.01.2017 kl.19:40

Hjelpe meg, så digg det så ut, da!

Supert tips som jeg skal notere meg :D

Ann-Merethe

13.01.2017 kl.20:33

Mmmmmm:) Det skal jeg prøve 😊 Elsker lomper 😊

14.01.2017 kl.12:28

Hvorfor kjøper folk fortsatt grandiosa ???

Fitnessnora

15.01.2017 kl.22:31

Anonym: ikke vet jeg, heia lompepizza!

Synne

16.01.2017 kl.13:37

DETTE GAV MEG LYKKE

Skriv en ny kommentar

hits