hits

Vi snakker fredagspizza

Vi gr rett p sak, her er oppskrift p en fantastisk god fredagspizza til dere! For lage bunnen trenger dere:

5 dl havregryn ♥ 5 dl fibra fullkornshvetemel ♥ 3 egg

1,5 dl vann ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, og fordel deigen jevnt over et bakepapirkledd stekebrett. Bruk gjerne en slittepott da den er litt klissete. Sett inn i ovnen p 220 grader i ca 20 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, her stekte jeg frst 600 g kyllingfilet. Legg kyllingen til siden, og stek  250 g cherrytomater, 1 rd paprika, 1/2 lk 1 presset hvitlk i panna. La det steke seg litt sammen fr du tilsetter 2 ss tomatpure, 1,5 dl vann samt litt salt og pepper. Nr bunnen er ferdigstekt tar du den ut og fordeler pizzasausen over, fr du legger p kyllingen. Deretter la jeg p to avocadoer i skiver, toppet med mozarella og spekeskinke helt til slutt. Inn i ovnen igjen p samme temperatur til osten har smeltet, ca. tar 12-15 minutter.



Denn pizzaen er grov, god og proppfull av nring. Den er veldig mettende, og holder til 3-4 personer. En helt super fredagsmiddag for bde store og sm. Med det nsker jeg alle sammen en riktig god helg ♥
 

5 kommentarer

Det s ganske godt ut! Har sendt deg spm p msn for noen dager siden, nr svarer du p den?

Ser godt ut ,men hadde heller tatt den vanlige skinken istedenfor spekeskinke :p

det var en annen pizza en jeg er vant med! Den kan jo til og med inntas som mandagspizza:)

Oj den s skikkelig god ut! :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat