Vi snakker fredagspizza

Vi går rett på sak, her er oppskrift på en fantastisk god fredagspizza til dere! For å lage bunnen trenger dere:

5 dl havregryn ♥ 5 dl fibra fullkornshvetemel ♥ 3 egg

1,5 dl vann ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, og fordel deigen jevnt over et bakepapirkledd stekebrett. Bruk gjerne en slittepott da den er litt klissete. Sett inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, her stekte jeg først 600 g kyllingfilet. Legg kyllingen til siden, og stek  250 g cherrytomater, 1 rød paprika, 1/2 løk 1 presset hvitløk i panna. La det steke seg litt sammen før du tilsetter 2 ss tomatpure, 1,5 dl vann samt litt salt og pepper. Når bunnen er ferdigstekt tar du den ut og fordeler pizzasausen over, før du legger på kyllingen. Deretter la jeg på to avocadoer i skiver, toppet med mozarella og spekeskinke helt til slutt. Inn i ovnen igjen på samme temperatur til osten har smeltet, ca. tar 12-15 minutter.



Denn pizzaen er grov, god og proppfull av næring. Den er veldig mettende, og holder til 3-4 personer. En helt super fredagsmiddag for både store og små. Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god helg ♥
 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg