Vi går rett på sak, her er oppskrift på en fantastisk god fredagspizza til dere! For å lage bunnen trenger dere:
5 dl havregryn ♥ 5 dl fibra fullkornshvetemel ♥ 3 egg
1,5 dl vann ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts salt
Bland alle ingrediensene godt sammen, og fordel deigen jevnt over et bakepapirkledd stekebrett. Bruk gjerne en slittepott da den er litt klissete. Sett inn i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter. I mellomtiden lager du fyllet, her stekte jeg først 600 g kyllingfilet. Legg kyllingen til siden, og stek 250 g cherrytomater, 1 rød paprika, 1/2 løk 1 presset hvitløk i panna. La det steke seg litt sammen før du tilsetter 2 ss tomatpure, 1,5 dl vann samt litt salt og pepper. Når bunnen er ferdigstekt tar du den ut og fordeler pizzasausen over, før du legger på kyllingen. Deretter la jeg på to avocadoer i skiver, toppet med mozarella og spekeskinke helt til slutt. Inn i ovnen igjen på samme temperatur til osten har smeltet, ca. tar 12-15 minutter.
Denn pizzaen er grov, god og proppfull av næring. Den er veldig mettende, og holder til 3-4 personer. En helt super fredagsmiddag for både store og små. Med det ønsker jeg alle sammen en riktig god helg ♥
Å, så god den så ut 😀
Det så ganske godt ut! Har sendt deg spm på msn for noen dager siden, når svarer du på den?
Ser godt ut ,men hadde heller tatt den vanlige skinken istedenfor spekeskinke :p
det var en annen pizza en jeg er vant med! Den kan jo til og med inntas som mandagspizza:)
Oj den så skikkelig god ut! 🙂