Middagtips: fylt paprika

03.10.2015 - 12:48 6 kommentarer

Endelig lørdag! Siden det er favorittdagen min i uka tenkte jeg å komme med et middagtips til dere som både er sunt, enkelt og kjempegodt. Grønnsaker kan brukes til utrolig mye, og noe av det beste jeg vet er å fylle de. Her kan du bruke grønnsaker som squash, aubergine, fersk sopp og tomat - eller paprika som jeg har brukt i denne retten. Dette trenger du for å lage denne oppskriften:

4 paprika

400 g karbonadedeig

1 løk

1 rød chili

1 kinesisk hvitløk

2 ss tomatpure

2 ss gresk yoghurt

1 ts salt 

Mozarella




Stek først karbonadedeig, før du tilsetter finhakket løk og chili. Tilsett gresk yoghurt og tomatpure og lad det putre seg godt sammen. Smak til med salt og andre krydder om du ønsker det. Rens paprika, og sett de gjerne i en ildfast form slik at de holder seg stående. Fordel kjøttblandingen i paprikaen før du topper med ost. Inn i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter  - så er middagen klar! Server gjerne med en god salat til, så blir måltidet komplett.





Da gjenstår det bare å si riktig god helg, og vel bekomme!

6 kommentarer

03.10.2015 kl.12:50

Hei :) vi er 2 jenter som har nylig starta med blogg og youtube, og vi har akk. lagt ut vår første videoinnlegg. Vi hadde blitt kjempe takkemmelig hvis du kunne tatt deg litt tid til å se gjennom, og gjerne kommenter hva du vil se i den neste videoen! :D forresten, elsker vi bloggen din og ha en fin dag videre! :D

missmommy.blogg.no

03.10.2015 kl.12:51

Åh! Det ser godt ut:) nam!!! Ha en god dag:)

Eirin

03.10.2015 kl.17:26

Namm!!
Det må jeg jammen meg prøve! :D

04.10.2015 kl.19:19

Hvordan spiser du disse? Med kniv og gaffel eller holder du de med hendene og bruker serviett?

Fitnessnora

04.10.2015 kl.20:12

Anonym: jeg synes det er enklest å spise med hendene ja! Holder meg bare over fatet så går det helt fint :)

Skriv en ny kommentar

hits