hits

Middagtips: fylt paprika

Endelig lrdag!Siden det er favorittdagen min i uka tenkte jeg komme med et middagtips til dere som bde er sunt, enkelt og kjempegodt. Grnnsaker kan brukes til utrolig mye, og noe av det beste jeg vet er fylle de. Her kan du bruke grnnsaker som squash, aubergine, fersk sopp og tomat - eller paprika som jeg har brukt i denne retten. Dette trenger du for lage denne oppskriften:

4 paprika

400 g karbonadedeig

1 lk

1 rd chili

1 kinesisk hvitlk

2 ss tomatpure

2 ss gresk yoghurt

1 ts salt

Mozarella




Stek frst karbonadedeig, fr du tilsetter finhakket lk og chili. Tilsett gresk yoghurt og tomatpure og lad det putre seg godt sammen. Smak til med salt og andre krydder om du nsker det. Rens paprika, og sett de gjerne i en ildfast form slik at de holder seg stende. Fordel kjttblandingen i paprikaen fr du topper med ost. Inn i ovnen p 200 grader i ca 30 minutter - s er middagen klar! Server gjerne med en god salat til, s blir mltidet komplett.





Da gjenstr det bare si riktig god helg, og vel bekomme!

6 kommentarer

Hei :) vi er 2 jenter som har nylig starta med blogg og youtube, og vi har akk. lagt ut vr frste videoinnlegg. Vi hadde blitt kjempe takkemmelig hvis du kunne tatt deg litt tid til se gjennom, og gjerne kommenter hva du vil se i den neste videoen! :D forresten, elsker vi bloggen din og ha en fin dag videre! :D

h! Det ser godt ut:) nam!!! Ha en god dag:)

Hvordan spiser du disse? Med kniv og gaffel eller holder du de med hendene og bruker serviett?

Anonym: jeg synes det er enklest spise med hendene ja! Holder meg bare over fatet s gr det helt fint :)

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat