Middagtips: fylt paprika

Endelig lørdag! Siden det er favorittdagen min i uka tenkte jeg å komme med et middagtips til dere som både er sunt, enkelt og kjempegodt. Grønnsaker kan brukes til utrolig mye, og noe av det beste jeg vet er å fylle de. Her kan du bruke grønnsaker som squash, aubergine, fersk sopp og tomat – eller paprika som jeg har brukt i denne retten. Dette trenger du for å lage denne oppskriften:

4 paprika

400 g karbonadedeig

1 løk

1 rød chili

1 kinesisk hvitløk

2 ss tomatpure

2 ss gresk yoghurt

1 ts salt 

Mozarella




Stek først karbonadedeig, før du tilsetter finhakket løk og chili. Tilsett gresk yoghurt og tomatpure og lad det putre seg godt sammen. Smak til med salt og andre krydder om du ønsker det. Rens paprika, og sett de gjerne i en ildfast form slik at de holder seg stående. Fordel kjøttblandingen i paprikaen før du topper med ost. Inn i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter  – så er middagen klar! Server gjerne med en god salat til, så blir måltidet komplett.



Da gjenstår det bare å si riktig god helg, og vel bekomme!

6 kommentarer
    1. Hei 🙂 vi er 2 jenter som har nylig starta med blogg og youtube, og vi har akk. lagt ut vår første videoinnlegg. Vi hadde blitt kjempe takkemmelig hvis du kunne tatt deg litt tid til å se gjennom, og gjerne kommenter hva du vil se i den neste videoen! 😀 forresten, elsker vi bloggen din og ha en fin dag videre! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg