hits

Softis & sommerfølelse

30.04.2015 - 10:59 7 kommentarer

Det er strålende sol ute, og tenk at i morgen er det 1.mai allerede! Det går virkelig mot sommer - og da er det på tide med en skikkelig god sommerdessert. Nemlig hjemmelaget softis, det er så enkelt og så ekstremt godt! Alt du trenger er frossen banan og proteinpulver, jeg synes det blir best med sjokolade. Bruk 10 gram protein per 100 gram banan, og bruk kjøkkenmaskin/stavmikser for å kjøre det godt sammen. Jeg tilsetter også bittelitt vann, da synes jeg konsistensen blir helt perfekt! Gjerne topp med litt friske bær, så blir det virkelig helt perfekt. Dette er faktisk noe av det beste jeg vet - og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er bedre enn vanlig softis. Har du ikke prøvd det enda er det bare å get to it!Denne desserten gir meg virkelig sommerfølelse, og jeg kan nesten ikke vente til det blir ferie. Ferien i år blir helt spesiell, vi skal kjøre nordover med bobil i hele tre uker. Vi skal ha med oss joggesko, fjellsko, sykler og våtdrakter - så det kommer virkelig til å bli en aktiv ferie. Jeg har aldri vært lenger nord i landet enn Namsos, så det er virkelig på tide! Selvfølgelig blir det noen turer til Frøya også, jeg gleder mer enn ord kan si til jeg kan stå sånn igjen:

Men jeg kan ikke klage slik det er nå heller, så nå skal jeg ta med meg Guapo på tur opp til Våttakammen! Ha en super torsdag alle sammen :)

7 kommentarer

Så godt dette så ut!

Ragnhild

30.04.2015 kl.11:49

Ta turen innom Skjelvågen Kai på Inderøy/Sandvollan :) Der har jeg vokst opp, og det er rett og slett en perle i seg selv :)

Lene

30.04.2015 kl.12:03

Nam, det så digg ut! Hvor nord skal dere? :)

Fitnessnora

30.04.2015 kl.12:56

Lene: vi skal iallefall til Lofoten - men vi tar det litt som det kommer siden vi har muligheten til det når vi har bobil :)
Hjemmelaget softis er så godt! I tillegg er det mye sunnere og mye billigere, win win :-) Du er utrolig heldig som får dra på en slik sommerferie, jeg er megamisunnelig! Jeg håper du koser deg masse og får tid til å ta noen bilder som du kan dele med oss :-)

Ha en fortsatt fin dag!

AnnMerethe

30.04.2015 kl.17:35

Hei☺️ Dette så veldig godt ut☺️

Nå har jeg vært innom og tittet på x-life for tenkte jeg skulle bestille protein pulver, men det er jo så mye og velge og jeg har ikke så mye greie på det.

Hva anbefaler du?

Marlin

30.04.2015 kl.22:31

I forfjor hadde vi også 3 uker i bobil, vi kjørte da fra Kristiansand til Kirkenes også ned igjen! Fantastisk tur, kos dere masse:-)

Skriv en ny kommentar