hits

Formen, syke sprinter og poseringstrening

14.07.2013 - 20:13 10 kommentarer

Det er søndagskveld og den første uka på diett er over. Den har gått helt supert, jeg spiser mye god mat og kommer sakte men sikkert inn i styrketreningen igjen. Dagen i dag startet med en formsjekk med coachen som konstanterte at det har gått i riktig retning siden jeg kom hjem fra tur. Ingen endringer i dietten ettersom jeg er i rute, men det ble gjort et par endinger på treningsfronten. La til/endret noen øvelser på styrkedagene og jeg skal begynne å gjøre cardio nå. Da passet det perfekt at fine bodyfitnessjenter fra Kaliber skulle trene sprint intervaller i dag! Til og med slitsomme intervaller i regnet ble koselig når en har gladlakser rundt seg :) Sprint intervallene ble gjennomført slik

10 x 60 meter med 60 sekund pause mellom hver

2 minutter pause

10 x 60 meter med 60 sekund pause mellom hver

2 minutter pause

10 x 60 meter med 60 sekund pause mellom hver

Etter de første 10 tenkte jeg at dette kom til å gå greit - men jeg var sykt sliten etter de siste rundene! Så er det så motiverende å løpe sammen med flere - konkurranseinstinktet kommer snikende og hjelper til å øke farten litt. Totalt løper man jo bare 1800 meter, og det er en ganske motiverende tanke. Jeg mener, det er jo under 2 kilometer - og det må man jo klare! Som dere ser pustet jeg tungt da jeg krysset mållingen den siste gangen: Helgetacoen ventet på meg hjemme etter løpinga - ingen helg uten! Karbonadedeig, salat, stekt sopp og rødløk, avocado og speltlomper smakte virkelig ikke feil. Jeg krydrer med hvitløkssalt, cummin, chili og paprikakrydder for å få smak tilnærmet tacokrydder. Det er litt sukker i ferdigmixene fra butikken - derfor bruker jeg ikke det på diett. Til vanlig er det selvfølgelig helt i orden, det er snakk om så lite at det ikke spiller noen stor rolle :) Taco smaker jo alltid digg uansett, denne tallerkenen ble fort borte! Nomnom.


Med mat i magen og litt tid på sofaen var jeg klar for min første poseringstrening i bikinifitness! Veldig, veldig annerledes enn i bodyfitness - så dette må virkelig trenes på for min del. Heldigvis gjør øvelse mester, så det er bare å terpe de neste 10 ukene. Heldigvis får jeg opplæring av den råe bikinijenta Veronica Dalsnes, både rumpa og poseringene hennes er til å dø for! Håper på å bli like god en dag, da er det ingenting annet en trening, trening og atter trening som gjelder. Ingenting kommer nemlig av seg selv! Jeg er i allefall klar for å legge ned all den treninga som trengs - motivasjon og treningslysten er på topp :) 
Team sprettrumpe :D

Nå skal jeg legge meg velfortjent ned på sofaen og slappe av resten av kvelden, lade opp til ei ny uke med nye muligheter!

10 kommentarer

14.07.2013 kl.21:08

Du er kjempenydelig jente Nora. Og du er utrolig blid og trivelig :)

Har sett og møtt deg her på Frøya. Velkommen hjem fra jordarundt turen.

Veldig koselig å følge deg :) Ønsker deg en kjempefin kveld :)

Fra Eva V.

Silje Grytbakk

14.07.2013 kl.21:53

Har ikke fått med meg at det blir bikinifitness neste runde?

Kjedelig å sitte her alene i Finnmark når dere har så gode økter der nede på øya! Det er jo gøy,gøy for en gammel sprinter!:D

Fitnessnora

14.07.2013 kl.22:04

Silje Grytbakk: jeg er alt for liten til bodyfitness nå, så da blir det bikini denne gangen :D Gleder meg til å prøve noe nytt! Du må komme ned å joine oss da vet du ;)

Maja Nordic

15.07.2013 kl.00:50

Great form already :)

trenfitness

15.07.2013 kl.02:29

Gøy å se du er tilbake Nora! Flott form til å ha vært på reise så lenge! :-D Gleder meg til å se deg på scenen igjen! Bikinifitness kler deg godt det også! :-D

anna

15.07.2013 kl.03:44

Bikini er bare teit...

Toyni (:

15.07.2013 kl.12:58

Du ser bare så flott ut !

Fitnessnora

15.07.2013 kl.23:13

trenfitness: tusen takk - gleder meg veldig mye selv iallefall, blir gøy :D

Sara

16.07.2013 kl.14:20

Jeg lager tacokrydderet selv iom at ferdigposene inneholder mye sukker:

1ts hvitløkspulver

2ts cumin

1ts paprikapulver

1ts koriander

1ts chilipulver

Også pleier jeg å smake til litt etterpå.

N Y D E L I G :D

M

23.07.2013 kl.20:56

takk for tipset med intervallene, prøvde dem ut på øya i strålende sol idag - tungt!! men det gikk fort unna da, ca 14 minutter! alene ble det langt unna konkurransedyktig tid på 60-metern da, haha ;) du ser kjempebra ut, blir spennende å se hvordan det går i konkurransen! :)

Skriv en ny kommentar