Protein peanutbutter oreos

Innlegget inneholder sponsede lenker

Søndag og bakedag, denne oppskriften kunne jeg ikke vente med å dele med dere! Noen av dere husker kanskje at jeg har laget Protein Oreos før sommeren, den oppskriften finner dere her. I dag måtte selvfølgelig peanøttsmør-varianten komme, med stor suksess! Fyllet var så godt at jeg kunne ha spist en hel bolle med det alene, men mellom sjokoladekjeks ble det helt nydelig. For fem Oreos trenger du:

30 g sjokoladeprotein ♥ 3 ss bakekakao ♥ 6 ss fibersirup ♥ en miniklype salt

Bland ingrediensene godt sammen, jeg brukte bare hendene. Trill kuler av deigen, og klem de helt flate på et bakepapir. Jeg fikk totalt ti halvdeler av denne oppskriften, som tilsammen blir fem kjeks. Sett de inn i ovnen og stek i seks minutter på 200 grader. Følg med at det ikke stekes over tiden, for her er det kort vei til brente kjeks! Sett de inn i kjøleskapet etter stekingen slik at de får avkjølt seg. I mellomtiden lager du fyllet, av to ss Philadelphia to ss Sukrinmelis og en ss peanøttsmør. Miks det godt sammen før du fordeler på en halvdel og topper med enda en halvdel. Sett inn i kjøleskapet igjen i 10-15 minutter, slik at fyllet får satt seg. Så er det bare å sette seg ned med et iskaldt glass melk og nyte, for dette her er helt vanvittig godt!

Til baking, smoothies og kosttilskudd generelt sverger jeg til Nutramino – uslåelige på smak og også med veldig godt næringsinnhold. Akkurat nå er det -25% på absolutt alt fra Nutramino hos X-life, så om du har lyst til å sikre deg det beste så er dette tidspunktet å slå til på! Utvalget finner dere her:

I dag er det treningsfri etter en herlig treningsuke, med sol og herlig protein-påfyll er det virkelig grunn til å smile denne søndagen ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg