Fylte søtpotetbåter med egg

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker søtpotet, den kan jo brukes til så mye! I tillegg er den full av god næring og passer i de fleste retter. Dagens lunsj ble helt fantastisk god, og det skal ikke så mye til for å lage søtpotetbåter med deilig fyll. Du trenger to store søtpoteter som du først vasker, før du prikker hull i hele søtpoteten med en gaffel. Sett inn i mikroen på max varme i omtrent 10 minutter, før du tar de ut. I mellomtiden kutter du opp grønnsakene du ønsker å ha i potetbåtene, jeg valgte brokkoli, paprika og tomat. Del søtpotetene på langs og skrap ut fyllet med en skje. Fordel grønnsaker i potetbåtene, før du knekker et egg over hver søtpotetbåt. Topp med salt, pepper og litt spekeskinke før du setter inn i ovnen på 175 grader i 20 minutter.



Utrolig godt, mettende og ikke minst en sunn og god lunsj. Du kan også lage fylte søtpotetbåter til middag, det er en favoritt her i huset! Da frister det kanskje med noe annet enn egg som fyll, og kanskje det frister mer med båter fylt med kabonadedeig og ost

Denne vegetar-varianten med røde linser og geitost er også utrolig god!

Klassikeren kylling og spekeskinke er også verdt å prøve. 

Det var dagens lunsj- og middagstips, håper dere får en fantastisk fredag!

2 kommentarer
    1. Å, så godt dette ser ut! Dette må jeg prøve å lage til middag en dag, vi er nemlig på utkikk etter nye retter å krydre hverdagen med 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg