Enkel lakselunsj

Selv om jeg ikke får til å bevege meg så langt fra sofaen klarer jeg selvfølgelig å lage god mat fordi. Likevel må jeg lage enkle ting som ikke tar så lang tid, fordi jeg klarer ikke å stå på foten så alt for lenge av gangen. Dagens lunsj ble derfor så enkel som speltlomper, paprika, røkelaks, Philadelphia-ost og ruccolasalat. Smør lompene Philadelphia før du legger laks og salat på, og ruller de sammen. Så enkelt kan det altså være å få i seg en sunn og mettende lunsj, denne lager du på bare et par minutter. Om du er på farta er dette også et supert alternativ, jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har rasket med meg laks og lomper på butikken i lunsjen på jobb. En super hverdagslunsj!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Det var det jeg hadde å komme med i dag, samtidig som jeg vil ønske dere en superduper tirsdag ♥

6 kommentarer
  1. Hei Nora!
   Jeg er gravid (uke 15) og nå er det ikke lenge til magen begynner å vises ordentlig. Treningstightsene mine begynner å bli veldig stram rundt livet og fremhever “valken”. Det jeg lurer på er om du anbefaler noen av x-life’s tightser for en som er gravid? Evt andre treningstightser som er høye i livet og passer for noen med gravidmage? Hvilke treningsklær brukte du selv?
   Blir veldig glad for svar, da jeg har vanskeligheter med å finne treningstightser for gravide.
   Hilsen meg 🙂

  2. Voksende leser: JA det har jeg 🙂 Jeg likte ikke å kjøpe gravid-tightser til trening, jeg var mest fan av vanlige med mye stretch. Mine ultimate favoritt-tights når jeg var gravid var seamless touch tightsene fra Craft. Du kan se bilder av meg gravid i disse tightsene ( og andre treningsklær jeg brukte da jeg var gravid) i dette innlegget:

   http://fitnessnora.blogg.no/1449170737_graviditet__treningsk.html

   Nå har de kommet i nye farger, men er fortsatt akkurat samme passform. Virkelig perfekt for gravide på trening, sitter bra, løfter litt samtidig som det er null stramming. Digg-digg-digg 🙂

   Det er det beste tipset jeg har 🙂 Masse lykke til med treningen fremover i graviditeten 😀

  3. Tusen takk for svar! 😀
   Heter tightsene fra Craft “core seamless tights” nå? Og hva var navnet på tightsene du brukte fra Röhnisch? Jeg så bildene av deg med dem på, men finner de ikke på bl.a x-life sin nettside.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg