Browniesøndag

Formen min er stigende, og i dag ble det en liten luftetur ute. Det gjør alltid godt, og det eneste som gjør det enda bedre er sjoklade når man kommer inn igjen. Jeg elsker brownies og ble veldig fornøyd med denne varianten som jeg har laget flere ganger tidligere. I dag ble det en ny variant med hasselnøtter og sjokoladebiter som ble enda bedre – og derfor må oppskriften selvfølgelig deles:

4 ss smør ♥ 4 ss sukrin gold ♥ 2 egg ♥ 2 ss bakekakao ♥ 7 ss speltmel ♥ 100 g kesam

 1 ss fibersirup (kan sløyfes) ♥ hakket sjokolade ♥ hasselnøtter ♥ 1/2 ts bakepulver ♥ en klype salt

Pisk romtemperert smør sammen med sukrin gold, og tilsett deretter resten av ingrediensene med unntak av sjokolade og nøtter. Du velger selv hvor mye du vil ha av de to sistnevnte i røra, jeg liker å ha litt tyggemostand og tok derfor gode never av begge deler. Hell røra over i en liten ildfast form kledd med bakepapir eller smurt med smør.  Stek på 175 grader i 15-18 minutter, og følg godt med på slutten av steketiden. Her kan det nemlig gå fort mellom svidd på toppen og perfekte brownies.




Åh, sjokolade altså! Det gjør virkelig alt bedre ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg