Søtpotetpizza

Fredagen er her igjen, og det er lite som passer bedre enn en fredagspizza. Denne gangen ble det søtpotetpizza, det er jo så godt! Jeg har tidligere postet en variant med kylling som dere finner her, og nå får dere en litt annen vri med karbonadedeig. Det er alltid gøy å teste nye oppskrifter, i alle fall når de blir så bra som dette! For å lage deigen trenger du:

600 g søtpotet ♥ 100 g havremel

100 g speltmel ♥ 1 egg ♥ en klype salt

Skyll og skrell søtpotet, før du koker den. La den koke til du kan stikke en gaffel i den uten motstand, og deretter moser du søtpoteten med stavmikser. Bland inn resten av ingrediensene, og smør deigen utover et bakepapir med en slikkepott. Sett deigen i ovnen på 220 grader i omtrent 15 minuttter, mens du klargjør fyllet. Stek 600 g karbonadedeig, en tomat, 1/2 rødløk, litt presset hvitløk og finhakket chili, før du tilsetter 4 ss tomatpure til slutt.  Fordel fyllet over pizzabunnen og topp med ost, før du setter inn i ovnen igjen til osten har smeltet. Server gjerne med hvitløkskesam og ruccola, så er fredagsmiddagen i boks!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg