Slynge og påskegodis

Slyngetrening kan føre til økt kontroll på muskulatur og økt stabilitet, så det er absolutt en treningsform jeg er glad i. Her får du ingen “gratis hjelp,” ingen stablilitet eller styring av øvelsen som du vil få i et treningsapparat. Det krever derfor mer av deg, du må styre bevegelsene dine i en mye større grad enn i andre typer trening. Å få 100% kontroll på kjernemuskulaturen min er fokuset mitt om dagen, og derfor trener jeg en god del mage i slynge. Planke, mountain climbers og kneetucks er øvelser som er gode å gjennomføre i slynge  og du ser utførelsen på bildene under:

Tights og t-skjorte fra Craft / sko fra Inov-8 (lenkene i innlegget er sponset)


For å få jobbet mer med siden kan du også prøve å trekke begge beina samlet opp til den ene albuen, før du strekker beina ut igjen og fører beina mot motsatt albue. Sett sammen planke, 15-20 mountain clibmers per fot, 10-15 kneetucks og 8-10 trekk opp mot siden – så har du fått kjørt magen godt. Gjenta gjerne hele sekvensen 2-3 ganger. Nå skal jeg komme meg inn på kjøkkenet for å lage noen sunne oppskrifter på påskegodis. Jeg kommer til å spise litt vanlig godteri i påsken også, det kan man fint unne seg. Problemet oppstår hvis det skjer hver eneste dag, og da er det greit å ha noen sunnere alternativer å velge mellom også! I mens jeg lager ferdig de nye oppskriftene mine kjører jeg reprise på to som har blitt veldig vellykket. Ser ikke denne appensinkaken god ut kanskje? 

Ellers slår sunn marsipan aldri feil, minst like godt til påske som til jul!

Akkurat nå er det bakeuke hos X-life med -25% på alt av sunne bakevarer også, så det er bare å benytte seg av tilbudet – så er du all set til påsken kommer!

Deler resultatet av bakingen med dere i morgen! Ha en fin dag så lenge alle sammen 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg