Halvveis og orange fristelser

Onsdagen min startet med en tur ute i det fine være med Guapo. Det begynner å bli skikkelig kaldt nå om dagen, men det er jo ikke så rart. Vi har jo kommet til 19 november alt! Likevel har jeg ikke sett et eneste snøfnugg enda, men det blir forhåpentligvis snart. Jeg synes snø er så koselig, og ikke minst så gleder jeg med til å gå på ski. Men enn så lenge får jeg ta beina fatt og i dag ble det 8 kilometer rask gange. 26/50 er gjennomført av kilometerchallege,  halvveis gjennom og vi er halvveis i uka. Dette går lett som en lek!

Fleecegenser, ullsokker og lue fra Kari Traa / tights fra Luiaven (sponsede lenker)


I november kommer det alltid noen orange fristelser i butikkene, jeg kunne nesten ha levd på frukt nå om dagen. Klementiner og persimmon er uten tvil mine favorittfrukter om vinteren. Begge er så søte, friske og gode at alle søtsug blir stilt ved å spise disse for min del. Selv om jeg kunne ha levd på dette akkurat nå så trenger kroppen litt annen næing også, så dagens lunsj ble sesamrundstykkene mine med pålegg, en boks skyr og frukt. Oppskriften på rundstykkene finner du her om du ikke har prøvd de enda.

Nå skal jeg komme meg på gymmet, ha PT-timer, gjennomføre min egen økt og ta noen hundre knebøy etterpå! Ønsker dere alle en sprek og sporty onsdag 🙂

6 kommentarer

Siste innlegg