Motbakker og pizzasnurrer

I dag har jeg fri fra vektene, jeg prøver å ta annenhver dag med løping og styrke nå. Mindre fokus på styrketreninga gir meg også ekstra god tid til å kose og gå lange turer med den beste jeg vet, Guapo. Jeg løp selv i motbakker i dag tidlig, før jeg dro hjem til han. Ingenting er så godt som å komme hjem til en overlykkelig huns som venter på deg 🙂


Tights, løs genser og pannebånd er alt fra Kari Traa ( reklamelenker)

I dag har jeg verdens beste lunsj klar, nemlig pizzasnurrene mine! Jeg lagde de i går kveld, og de er supre som lunsj i dag. Resten ligger og venter i fryseren til en annen dag jeg har lyst på en ferdiglaget sunn lunsj! Oppskriften har jeg postet før – du finner både den og mer detaljert fremgangsmåte her. Jeg oppsummerer likevel raskt her, for deigen trenger du:

500 g siktet speltmel

200 g fibra fullkorns hvetemel

200 g havregryn

5 dl ekstra lettmelk

2 dl vann

1 pakke tørrgjær

1 ss luftigere bakst (kan sløyfes)

1 ts salt

Ha alle de tørre ingrediensene i en stor bakebolle og bland godt. Tilsett vann og melk, og elt sammen til en fin deig. Dekk med plast og sett på heving i en time, gjerne på et lunt sted. Mens deigen står til heving lager du fyllet av 800 g karbonadedeig, 200 g mozarella, 1 paprika, 2 rødløk, 1,5 boks hermetiske tomater, 1 kinesisk hvitløk og krydder. Stek karbonadedeig i panna med krydder og presset hvitløk. Jeg brukte litt chili, oregano pluss salt og pepper. Tilsett de hermetiske tomatene og la det putre godt sammen. Grønnsakene kutter du opp i passende biter før du kjevler ut deigen. Fordel mel på kjøkkenbenken slik at den ikke setter seg fast. Fordel kjøttsaus og grønnsaker over deigen,før du topper med ost og oregano. Rull sammen, skjær i skiver og fordel på bakepapir. Totalt gir oppskriften ca. 20 store pizzasnurrer. Stek midt i ovnen på 220 grader i 20-25 minutter, da skal de være gyldne og gjennomstekte.


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg