Brysttrening og fylt søtpotet

Jeg har fått inntrykket av at mange jenter misliker å trene bryst, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Jeg tror nøkkelen ligger i å velge øvelser som man liker, og som er gøy å gjennomføre. Jeg varierer ofte øvelsene mine, slik at jeg aldri blir lei og får nye utfordringer. I går kjørte jeg to øvelser som er veldig krevende, men likvel koser jeg meg med de hver gang jeg gjør de. Jeg har vist dere begge før, men en god ting kan vel ikke gjentas for ofte. Pushups utføres ved å sette en benk forran smith-maskinen og feste en vekt rundt livet. Senk ned til brystet treffer stangen og press opp igjen, prøv å ikke svaie i korsryggen. Jeg kjørte 3 x 9 med 20 kg i går, veldig fornøyd med det!

Ny antishake tights fra Röhnisch / t-skjorte fra Better Bodies / sko fra Inov-8 (sponsede lenker)


Den aller siste øvelsen jeg utførte på bryst ar hoppede pushups mellom benker. På denne øvelsen føler jeg virkelig at jeg får skviset ut det aller siste jeg har igjen i musklene! Bruk to stepkasser og plasser de slik at du har plass til å ta pushups mellom de. Press hardt fra bakken slik at du hopper opp, lander med hendene på stepkassene og tar en ny pushup. Fra denne posisjonen presser du deg opp i været igjen, slik at du hopper ned på bakken. Prøv to runder med så mange repetisjoner du klarer!


Etter en god økt må det til med et godt måltid. Fylt søtpotet har blitt en favoritt her i gården etter jeg lagde det med kylling og spekeskinke. Denne gangen ble det karbonadedeig i stedet, og det var utrolig godt det også! Stikk først hull overalt på søtpotetene med gaffel, og sett i mikrobølgeovn i 10-15 minutter avhenigig av størrelse. I mellomtiden steker du karbonadedeig med krydder, jeg brukte hvitløkssalt, chili og cummin. Deretter tilsetter du grønnsaker i panna, paprika, mais og rødløk ble mine valg. Skrap ut fyllet, mos det og tilsett det i stekepanna sammen med resten. Bland det godt og fordel det i søtpotetene, før du topper med ost. Sett i ovnen på 200 grader til osten har smeltet, det tar ca 15-20 minutter.


Gjerne server med hjemmelaget hvitløksdressing og salat. Jeg brukte et beger lettere gresk matyoghurt, en presset kinesisk hvitløk, litt salt og litt sukrin. Det er så fantastisk godt som tilbehør! Det var dagens mat og treningstips fra denne jenta 🙂 Ha en fortsatt sunn og sprek torsdag!

3 kommentarer
    1. Ååå, det såg godt ut 😉 Det er noe jeg lurer på, bruker du noe form for proteinpulver eller noe sånt? Har nettopp begynt med det selv ( trener 3 – 4 ganger i veken) og har hørt mye forskjellig om proteinpulver.. Trenger litt hjelp..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg