Grill, Guapo & et godt tilbud

Med helg og finvær tipper jeg at jeg ikke er den eneste som kommer til å grille. Derfor tenkte jeg bare å komme med et kjapt middagstips, det er jo så utrolig enkelt å gjøre grillmaten litt sunnere! Jeg lager alltid potetene først, da de tar lengst tid. Skjær søtpotet i passende skiver, og hell over noen ss med olivenolje, krydder og bland godt. Rosmarin, hvitløkssalt og chili er min favorittkombinasjon for tiden. Sett i ovnene på 220 grader i 30-40 minutter, og i mellomtiden lager du resten av tilbehøret. Vi gikk for frisk salat med eplebiter, gucamole og maiskolber. Guacamolen lager jeg enkelt av en avocado, en boks mager kesam og en presset hvitløk. Bland godt og du er klar til servering. Et sunt og fantastisk festmåltid på en solfylt fredag.Det aller beste med å spise ute er at Guapo bare kan leke seg samtidig, jeg blir så glad i mammahjertet mitt når jeg ser at han koser seg. Jeg må nok erstatte lillesøster sin fotball, for den var tydeligvis god å tygge på! 

Helt til slutt må jeg bare tipse dere om supersalg hos sponsor X-life. Ja, dette er selvfølgelig annonselenker men jeg måtte bare fortelle det til dere før det er for sent. Det var nemlig mange flere plagg på tilbud i dag tidlig, så det er tydelig at mange har benyttet seg av salget allerede. Det skjønner jeg godt med så lave priser, så jeg tenkte i allefall å vise dere noen av mine favoritter som er på salg akkurat nå. 

T-skjorte fra Craft til 75,- (før 199)

T-skjorte fra Reebok til 162,- (før 249)

Genser (-30%) og bukse (-35%) fra Kari Traa 

Sist men ikke minst – mine elskede løftesko! Jeg vet disse koster litt, men det er faktisk veldig verdt det om du har tenkt å gjøre mye knebøy. Jeg har skrevet et eget innlegg om treningssko til styrketrening her om noen er interessert i det. Uansett, disse koster nå 1069,- (før 1799) og du finner de her.

Da sier jeg bare happy shopping og GOD HELG 🙂 

12 kommentarer
  1. Hei Nora.
   Du har ein inspirerande og fin blogg 🙂
   Takk for tipset, nye Reebok sko er på veg heim i posten. Valget har stått imellom Reebok og Inov-8, håper eg har valgt rett 🙂

  2. Ettersom x life er din sponsor, bruker du proteinpulver derifra kanskje?bestilte meg fra der jeg nå, men oppdaget at det var ganske mye mer fett i denne enn den jeg hadde tidligere. Har du noen erfaringer og anbefalinger?

  3. sonja: jeg bruker nanox som blir solgt på xlife sine sider . Fantastisk kvalitet, høyt proteininnhold og best på smak i mine øyne. Vet ikke hvilken produsent du bestilte fra? Xlife har jo mange ulike 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg