Helg, konkurranse og julemarsipan

Jeg storkoste meg i Åre denne helgen selv om det var iskaldt! -22 er ikke akkurat alpinvær for denne jenta, derfor fikk langrennskiene kjørt seg i stedet.  Holdt meg varm i rosasløyfe-jakke fra craft, lue og hals fra Kari Traa. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Fine løyper, fint vær og fint selskap – da kan man ikke be om mer 🙂

Etter en helg med alt for mye usunn godis måtte jeg lage litt sunnere julegodis, nemlig marsipan. Selv om jeg egentlig var veldig fornøyd med oppskriften min fra i fjor som du kan finne her ,måtte jeg bare teste Thomas sin versjon – og helt ærlig var den mye bedre 😉 Oppskriften hans ser slik ut:

100 g lyst mandelmel

80 g sukrinmelis

20 g sukrin gold

10 dråper stevia vanilje

2 dråper mandelessens

1 eggehvitte

Bland alle ingrediensene godt sammen og tilsett litt vann slik at det blir til en deig. Den skal ikke være for klissete, men slik at du kan lagt fine figurer som jeg har gjort på bildene. Legg de i en boks og inn i kjøleskapet noen timer før du kan nyte herlig og sunn marsipan! Næringsinnholdet ser ca slik ut:  293 kcal, 40 g protein, 8 g karb og 11 g fett.


3. søndag i advent betyr jo at en ny luke i den sporadiske kalenderen min åpnes! Igjen kan to heldige vinnere få hvert sitt gavekort på 500 fra min kjære sponsor X-life 🙂 Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg hva du ønsker å bruke gavekortet til i kommentarfeltet under. Trekker vinner i morgen 🙂 Nå skal jeg lade opp til håndballkamp – heia Norge!

175 kommentarer

Siste innlegg