Fylte champignon med barbeque kylling

Dette er noe av det beste jeg har smakt på LENGE! Enn at jeg ikke har lagd dette før, det er nesten en skam! Alle disse ble borte på et blunk, og det var nesten kamp om å få den siste. Vi spiste de som forrett, men hvis man lager ris & salat blir dette en herlig middagsrett for en person. Lekende lett er det også, og for å lage de trenger du følgende:

10-15 store champignon

150 g mager kesam

                      3 ss sukkerfri barbeque saus. Jeg brukte denne.

200 g kyllingfillet

Hvitløkspulver, salt & pepper

Sett ovnen på 180 grader. Fjern stilken på soppen, og legg de på bakepapir. Skjær kyllingfilet i små biter, og bland i en bolle sammen med mager kesam og barbeque saus. Rør godt sammen føt du tilsetter 1 ts hvisløkspulver i tillegg til litt salt & pepper.  Fyll hver sopp med kyllingmiksen, og stek midt i ovenen i ca. 30 minutter. Soppen kommer til å avgi endel væske mens den står i ovenen, men det er helt normalt – så ikke bekymre deg når det skjer 😉 Totalt næringsinnhold er ca. 388 kcal, 73 g protein, 15 g karb og 5 g fett. De kan med andre ord nytes med 100% god samittighet!

I dag har jeg treningsfri fra styrke, men skal løpe 4 x 4 intervaller på mølla.  Da løper jeg i 4 minutter, før jeg går raskt i 3, og løper de neste fire igjen – tilsammen  4 ganger. Jeg pleier alltid å ha 5% i stigning, med en hastighet mellom 10-12,5. Kommer litt an på dagsformen 😉 Nå er ikke kondisjon/utholdenhetstrening hovedfokuset mitt – men det må til det også! Bare for å vise dere AKKURAT hvordan jeg har det under ei intervalløkt: 


Akkurat det jeg tenker når jeg er ferdig – I win at life 😀 

26 kommentarer

Siste innlegg