Juleknekkebrød & eggesalat

Jeg synes virkelig eggesalat er noe som hører med i julen. Det er et must på frokostbordet, men den trenger virkelig ikke være full av majones og rømme. Jeg laget en sunn og god variant i dag, og den ble kjempegod 🙂 Enkel og lettvint er den også, her er oppskriften: 

6 hardkokte egg

2 bokser mager kesam

1/2 purreløk 

1/2 paprika

1 ts salt

1 ts stevia

1 ts karripulver

1/4 ts chilipulver

Kok eggene og la de avkjøle seg før de deles med eggedeler. Finhakk purre og paprika og bland sammen med resten av ingrediensene i en bolle. Smak deg frem med krydderet slik at smaken blir perfekt 🙂 

Jeg lagde også en stor porsjon med knekkebrød for å ha denne gode eggesalaten på, og de ble også en suksess! Brukte denne oppskriften – men blandet også inn 2 dl finhakkede tranebær og 1 ts stevia for å få mer julesmak på de. 

Nå skal jeg stikke på Kaliber for å trene, der blir herrrlig! Ha en fin dag 🙂 

11 kommentarer

Siste innlegg