Blå(bær) mandag

Jeg har aldri skjønt det der med blåmandager. Mandag er en DIGG dag, med masse energi etter helga.Tirsdager er derimot den dagen jeg liker minst i uka. Onsdag er vi jo halvveis til helg, men hva er bra med tirsdager? Uansett, det er en ny uke med nye muligheter som jeg startet på best mulig måte.  Morgencardio i det friske høstværet, 45 minutter rask gange før frokost. Herlig start på dagen 🙂 Så var det på tide med dagens første måltid, og jeg testet ut det nye blåbærproteinet mitt i grøten. Dødsgodt! 

Så godt at det ble blåbærfluff til lunsj og blåbærsmoothie etter trening. Jeg fikk ei god økt idag, og kjenner nesten at jeg er lei meg for at det er treningsfri imorgen. Avhengig sa du? Jeg trøster meg med at trening ikke er det verste man kan være avhengig av, og at det blir spinn-intervall istedet for løfting av jern. Det er iallefall noe 🙂 Anyways, kommer et eksempel på hvor enkelt og GODT måltidet etter trening kan være. Glem kjedelige shaker sier jeg bare!

Næringsinnhold:

Kcal: 234

Protein: 25

Karb: 21

Fett: 2,5


100 gram frossen banan i skiver, 1 neve frossen bjørnebær, litt vann og 1 scoop blåbær protein i blender.


Jeg tok bare i bittelitt vann slik at smoothien ble tykk og spiste den med skje. Nesten som is 😀 

 Håper alle har hatt en fantastisk mandag, og fortsetter resten av uka på samme måte 🙂

21 kommentarer
  1. namnam:D
   my energi her å ætti ei hælg ja:))
   så d e godt å træn på mandagan 🙂
   ønske dæ ein super kveld!

  2. Mandag er digg – mye energi etter en helg med litt mer mat 🙂 Hvor mye utholdenhet trener du i tillegg til styrken? Du er flink!!!

  3. Hei! Lurte litt på hvor mange dager i uken du trener, og om du har noen hviledager? Hvor mange dager trener du styrke/kardio ol.
   Du ser utrolig flott ut og er en inspirasjon for meg hver gang jeg trener 🙂

  4. Hei! Jeg er en jente på 16 år som er ca 163 cm høy og veier 67 kg. Ja, vet det er litt for mye. Jeg har aldri vært super tynn, men har veldig lyst til å bli det. Eller tynnere hvartfall. Jeg har veldig lyst til å gå ned rundt 10 kg før sommeren, problemet er bare at jeg hater og trene og får liksom aldri gjort det uansett hvor mye jeg vet jeg burde. Og siden du er så utrolig stor innspirasjon for meg, og jeg vet at du virkelig vet det å trene ( komme i gang )lurer jeg veldig på om du kunne gi meg noen råd eller noe som kunne få meg i gang. Jeg har ikke lyst til å bruke sommeren til å sitte å se på de som bader, men heller være en av de som bader. Jeg er fast leser av bloggen din, og du ser helt flott ut. Jeg har virkelig lyst til å komme i bedre form.

  5. Åh! Det så digg ut det! Skal testes i morgen etter trening =D
   I dag har jeg baaaare slappet av. jaja, ok jeg gikk en lengre tur, men tok det med ro. Infuensa i annmarsj er noe dritt!
   Håper du også får ei super uke 🙂

  6. Så skikkelig yami ut 😉 Når du går cardio, hva ligger pulsen din ca på da? det er sånn at dersom du går med noen klarer du helt fint å prate ? Du er en inspirasjonskilde =)

  7. Du er så flott Nora!! 🙂 Skikkelig god motivasjon til treninga må jeg si.
   Lurte på en ting, la du silikon over eller under brystmuskelen? og hvorfor? Jeg skal selv ta skjønner du.. og er litt i tvil. Har det hatt noe å si for treningen din?

  8. Cecile & Anonym: Jeg trener styrke i to dager før jeg tar en dag fri fra vektene, og på denne dagen kjører jeg alltid cardio. Noen ganger går jeg også morgencardio på styrkedager bare fordi jeg har lyst 🙂
   Helene: Det kan jeg lage et innlegg om 🙂
   Marita: Den ligger på mellom 120-140, så jeg klarer heeelt fint å prate samtidig 🙂
   Anonym: Jeg lot kirurgen bestemme hva som var best, og da tok han over muskelen 🙂 Det har ikke plaget meg på trening i det hele tatt, men jeg bruker det alltid som unnskyldning for at jeg er svak i benk 😉

  9. Fin ny header 🙂 Har et spm angående proteinpulver. Pleier du å drikke en proteinshake rett før du legger deg? Har hørt at det er gunstig for muskelbygging? 🙂 Hvis ja, hva er dine erfaringer med å gjøre dette?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg