En boks – mange muligheter

Magre meieriprodukter er et perfekt alternativ når man er i farta eller ikke har tid til å forberede mat. Mine favoritter er skyr, mager kesam og cottage cheese. Alle har et høyt innhold av protein, som er det viktigste næringsemnet i mine øyne. I det siste har det gått mye i cottage cheese, både til lunsj og kveldsmat. Her er noen av variantene:

“Riskrem” – Cottage cheese blandet med noen dråper vanilje og mandelessens. Funlight med bringebærsmak som saus og mandler som topping.

Cottage Cheese med eple, gojibær og nøtter.


“Kald risengrynsgrøt” – Cottage cheese blandet med vaniljeessens, toppet med MASSE kanel og sukrin 🙂

Hva liker du å blande cottage cheese med? 

41 kommentarer
    1. kan du fortelle om eventuelle cellulitter du har hatt? om du har hatt, om de ble redusert etter styrketreningen, forsvann de under diett-perioden?? 🙂 er veeldig nyskjerrig på dette!!:)

    2. Hei!
      Var egentlig lei av cottage cheese, men nå skal jeg kjøpe meg en boks i morgen og prøve det igjen =)
      Du har en kjempefin blogg! Har blitt en fast leser =)

    3. Er STOR tilhenger av cottage cheese, og det går med 7-8 bokser i uka. Jordbær, kiwi og lerums syltetøy uten sukker er mine favoritter, gjerne toppet med valnøtter og solsikkefrø. Yummys! 😀

    4. Hmmm jeg har aldri spist mye cottage cheese, men en venninne av meg har lært meg en blanding til bl a taco: Bland cattage cheese med litt vanlig ost, hakket hvitløk og hakket jalapenos – og vips har du verdens diggeste (og sterkeste) osteblanding -mmmmmm!

    5. Digger deg!
      Følger med bloggen hver dag og du inspirerer virkelig.
      Stå på, jente! 🙂
      Men hvor kjøper du koffeintablettene dine, vil du anbefale?

    6. Cc blandet med blåbær (gjerne frossene som varmes i microen), og litt sukrin og nøtter på toppen <3 også en hit til magerkesam, fantastisk godt!

    7. Hvordan holder cottage cheese og mager kesam seg i romtemperatur? Jeg vil gjerne ha det med som lunsj, men ser for meg at det ikke blir like delikat etter noen timer i skolesekken.. 🙂

    8. Bringebærsyltetøy med cottage cheese er en klar favoritt. Spises nesten hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen! 🙂

    9. Pleier og blande CC med mager kesam og Fun Light Peach Passion, har deretter i banan og strør over med opphakka valnøtter, kanel og sukrin! Mmmmm…Smaker helt fantastisk! Bruker også CC mye i middager.

    10. Cottage cheese og mager kesam er favoritt her også! Jeg spiser, med få unntak, alltid 1 boks CC eller mager kesam med sjokoladeproteinpulver og organisk peanøttsmør =)

    11. Jeg bor i Sverige og her har cottage cheesen (keso) en mer saltaktig smak. OG de har den laktosefri! For en lykke for en laktoseintolerant!
      Noen måter å bruke keso på
      – Jeg blander med korn, rosiner, litt kardemomme og kanel.
      – Har også avokado og keso sammen.
      – Smurer det som underlag på brødskive
      – på (sunne) pannekaker
      – I havregrøten!
      – sammen med litt honning og nøtter
      Rett og slett til alt.
      mums!

    12. Cottage cheese med banan, kanel og spleda, cottage cheese med ulike typer bær (blåbær eller bringebær) med splenda eller cottage cheese med nøtter og sjokkoproteinpulver (nesten godis). Min siste favoritt: cottage cheese med havregryn og spleda (evt. protteinpulver eller kanel).
      Elsker Cottage cheese:)))

    13. Hvorfor er protein den viktigste næringskilden? Du vet det ikke er bra å spise for mye protein for alle?

    14. Anonym: Det er proteiner som bygger muskler, derfor er det det viktigste næringskilden 🙂 Som jeg skrev er dette viktigst for MEG – men hvorfor skulle ikke dette være bra for alle?

    15. Klarer du å spise opp hele boksen til lunsj? 🙂 Jeg for min del blir alt for fort lei smaken til det.. 🙁

    16. INGENTING!!!! CC er jo bare heelt himmelsk som den er 😀 Kesam derimot… Får ikke smaken på den…

    17. Liker å blande det med en dæsj kesam som enten er tilsatt vaniljeessens (=riskrem) eller Stevia English Toffee. Videre kan jeg tilsette litt müsli og/eller mango, bær og annen god frukt.
      Eller jeg liker å røre inn en dæsj i havregrøten, eller ha den på toppen av havregrøten.
      Til “riskremen” er det krønsja jordbær med sukrin som gjelder! Og mandler, selvfølgelig.
      Synd det er så dyrt med Cottage Cheese.. Kunne gjerne spist et par bokser om dagen (~20 kr X 2 X 30 dager = 1200 kr /mnd. Oops)

    18. CC med kokte egg, mager skinke/kalkun/kyllingpålegg, noen biter vita-ost, rødløk og purreløk, og til slutt salt og pepper oppå 🙂

    19. Cottage cheese med en liten valgfri yoghurt 🙂
      Kesam med vaniljesmak og “Små sulten” polly nøtter er min favoritt ! : D

    20. Elsker CC og spiser det hver morgen, ofte til kveldsmat og til og med ved siden av lunsjen min:p Blander det med tinte bær, frukt, nøtter og frø(alltid)har det i omelett, ovnsbakte grønnsaker, lasagne. Det kan brukes til så mangt:D

    21. cottage cheese med syltetøy uten tilsatt sukker, cottage cheese som ostesaus i “lasagne” (bruker squash i stedet for pastaplater),
      cottage cheese i omelett,
      cottage cheese med smak sammen med kokt skinke oppå knekkebrød.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg