Diett update

Jeg får fortsatt mange henvendelser om oppsett av treningsprogram og dietter, og jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage. Jeg har ingen utdannelse innen trening, og er derfor ikke kvalifisert til å lage oppsett for noen. Dietten min er satt opp av coach Gunnar, og om du ønsker diett/treningsprogram kan du ta kontakt med han her. Veldig viktig for meg å presisere at slike ting må settes opp individuelt, og det er grunnen til at jeg ikke deler antall gram osv. på oppsettet mitt.

Dietten min har endret seg mye siden jeg begynte deffinga den 8. juni, og nå på slutten er det mer ekstremt enn tidligere. Det er vel logisk også, extreme times call for extreme measures. I mitt tilfelle betyr det å leve på torsk, brokkoli og eggehvitter. Det er stort sett det jeg spiser bortsett fra dagens høydepunkt – som er havregrøt etter trening 😀 Helt ærlig så bryr jeg meg ikke så mye om hva jeg spiser nå om dagen, så lenge jeg blir i form er jeg fornøyd. Jeg vet at alt jeg har lyst på fortsatt er å finne i butikkhyllene etter 8. oktober også, så jeg holder fint ut i 3 uker til 🙂 Men jeg er og blir en søtmoms, og derfor går det mye i eggehvite-marengs og eggefluff med Sukrin & Stevia. Søtt og godt 😀

Mye fluff er digg!

Marengs smaker godt med sukrin og kanel 🙂 

Sååå fornøyd med å spise torsk 4 ganger om dagen 😉

28 kommentarer
    1. Wow, det så godt ut! Hvordan lager du dette og hva er næringsinnholdet? =) Elsker bloggen din, Nora! Ha en fin dag=)

    2. Du har ihvertfall en fantastisk innstilling, og det er vel derfor du ser så jævla bra ut som du gjør!
      Nå har jeg forresten bestilt opplegg fra Gunnar, og gleder meg som en liten unge til å begynne!!

    3. Sofie: Veldig enkelt, bare å piske eggehvitter og sukrin/steiva sammen så har du fluff. Vil du ha margens så steker du fluffen :)6 eggehvitter som jeg har brukt gir ca 83 kcal 🙂
      Camilla: Nei, nå er det tosk som gjelder 😀

    4. Eggehvitefluff er godt! Sier hun som ikke er på en i nærheten så streng diett som du er nå. Men når du er ferdig med dietten anbefaler jeg å blande inn litt sjokoladeproteinpulver, litt kakao og noen dråper vaniljeessens i fluffen og spise det hele med skje. Herlig og muligens litt kvalmende, men nam!

    5. Malin og Marte: Proteinet i torsk har en del egenskaper i forhold til fettforbrenning som en ikke har sett påvist i annen fisk, derfor bruker vi torsk når vi skal være ekstreme. ( Som vi sjelden er, velogmerke)
      Mira: Trust me, I KNOW! Det gledes til jeg kan spise det igjen! Sjokolade Stevia gir liiiitt av den samme effekten – men er på langt nær det samme 😛

    6. shitt! første gang jeg er på bloggen din og har aldri sett en sååå trent kvinne før! Creds!!! Hva er fettprosenten din på?

    7. Henry: Takk for det 🙂 Jeg aner ikke, har ikke målt den! Men den er nok ikke så høy ;p
      Sara: Fitnessbloggen har en del gode oppskrifter 🙂 Ellers kan du søke på forumet deres, eller på treningsforum. Mye å finne der ! 🙂

    8. Eggehvitter er din venn 😛
      Kjenner jeg fikk litt lyst på sånn seig og god marengs nå, mmmm… Torsk fristet faktisk også. Sulten? Miljøskada? 😛
      Liker at du har et så godt perspektiv på ting, både mtp at det faktisk bare er 3 uker til med diett (og derfor ikke en så “big deal”), og også mtp at dette tross alt er ekstremt og ikke noe en anbefaler til hvem som helst. Sunt tankesett.
      Flott bilde av deg i forrige innlegg, formen er rååååå!

    9. Så disiplinert og målrettet du er!! Jeg tror nok du er den personen som har hatt mest fremgang og fått best resultater, hvis man skal sammenligne deg med de andre fitnessblogg-jentene du debuterer med;)

    10. Jeanette og Siren: Veldig enkelt, bare å piske eggehvitter og sukrin/steiva sammen så har du fluff. Vil du ha margens så steker du fluffen på ca. 125 grader i 45 min eller til den blir gylden. Godt å strø kanel/sukrin over å lage en “pølse”, eller å legge et lag fluff oppå marengsen igjen!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg