hits

Kyllingwok med kokosmelk og ingefr

Dagens middag ble enkel, men likevel sunn og god. Akkurat snn jeg liker det med andre ord! Wok kan varieres i det uendelige, og denne varianten smaker ikke bare godt men er ekstra god n om hsten. Den inneholder nemlig ingefr, en gammel medisinplante som kan hjelpe mot forkjlelse, influensa, og kvalme. Pluss at den gir god smak selvflgelig! Det du trenger for lage denne woken er:

3 store kyllingfileter

1 brokkoli

1/2 rd paprika

1/2 gul paprika

1 lk

1/2 squash

1 stor gulrot

1 ss finhakket ingefr

2 finhakkede hvitlksfedd

Kokosmelk (ikke light)

Stek frst kyllingfileten sammen med ingefr og hvitlk. Bruk gjerne krydder for mer smak, jeg brukte salt, rd pepper og litt chili. Kutt opp grnnsaker i nsket strrelse, og tilsett sammen med kyllingen. La det steke litt sammen fr du tilsetter kokosmelken, jeg bruker kun den stive delen. Nettopp derfor er det viktig at du ikke kjper light-variant av kokosmelk. Ved kun bruke den stive delen blir woksausen kremete og god, jeg elsker den konsistensen! La det putre i noen minutter, og smak til med krydder. Jeg serverte med fullkornsris, nudler hadde nok ogs vrt kjempegodt.

Lenkene i innlegget er sponset






I dag har formen min faktisk vrt bedre enn lenge, og jeg hper virkelig at den holder seg slik! Helt tilslutt har jeg ogs en super rabattkode dele med dere blogglesere fra X-life! Bruker dere rabattkoden BLOGG20 fr dere 20% avslag p alle ordinre priser i nettbutikken. Koden er kun gyldig ut dagen, og dere finner nettbutikken full av nye varer her:



3 kommentarer

Hei!

Kjempe fin blogg!!! Kom over denne bloggen i dag og jeg har endelig funne tilbake til motivasjonen jeg har manglet i fleire mnder :_) S spennende med speltlompechips ! Men hvordan lager du hvitlkskesam og salsa ? Gleder meg prve :-)

Du er s flink, Nora! Det s kjempegodt ut :)

tuva: salsa kjper jeg som oftest ferdig :) Men hvitlkskesam er rett og slett en boks kesam, blandet men en hel presset kinesisk hvitlk samt litt salt og sukrin. Enkelt, men s fantastisk godt!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat