hits

Picture perfect

12.07.2015 - 20:06 7 kommentarer

Jeg kan fortsatt ikke tro hvor fantastisk fint det er her, det er nesten som tatt ut av en film. I dag har vi forflyttet oss litt, og befinner oss et lite kvarter utenfor Svolvær. Etter å ha utforsket Lofotens hovedstad og slappet av litt i solen tok vi oss en tur opp til Kleppstadheia. Det var en super trimtur, og utsikten på toppen var helt fantastisk! Vi tok en lang pause på toppen for å ta bilder, selv om det ikke er kan måle seg med å se det i virkeligheten har jeg gjort mitt beste for å vise dere det:Selv om vi gikk i relativt rolig tempo hele veien ble det brent av en del kalorier likevel, fjelltur er god trening det! Nå skal vi sette i gang med å lage en bedre middag for å fylle på litt igjen, og senere ikveld skal vi sykle til Henningsvær. Det er så fantastisk at det er lyst hele døgnet, da spiller det liksom ingen rolle hvor sent det blir. Denne søndagen har virkelig vært helt perfekt, sammen med de to jeg er mest glad i. Tenk at en uke allerede har gått av ferien, og jeg er overlykkelig for at vi enda har to uker til i vente ♥

7 kommentarer

Ingeborg

12.07.2015 kl.20:29

Kos dere mye på sykkelturen i kveld.
Wow, det ser helt fantastisk ut! Du er virkelig heldig som får oppleve dette :-) Kos dere masse videre på turen!

Marte

12.07.2015 kl.21:10

Nei, så artig at du e i Lofoten Nora 😍😀 du må ta en tur til offersøykammen også, bratt men kort, og DEN utsikta!! Lykke til! Drar heim til Lofoten sjøl i morra! GLEDES

Andrea

12.07.2015 kl.21:37

Mener du Henningsvær? Hehe! Godt å se at dere koser dere :D det finnes mange fine turer i Vesterålen også, men de litt lengre turene er nok best i Lofoten!:)

slankerinna

12.07.2015 kl.22:28

Så deilig å få bevegd seg litt. Har selv planer om en tur opp til Kjeragbolten i løpet av ferien. Vi har så flott natur i Norge.

Lykke til på sykkelturen :)

16.07.2015 kl.22:34

LEKNES ER LOFOTENS HOVEDSTAD, IKKE SVOLVÆR

Fitnessnora

17.07.2015 kl.23:03

Andrea: Haha ja, går litt fort i svingene noen ganger! Retta det opp nå :) Vi tenkte oss innom Vesterålen men det var så dårlig vær, så vi får se om det er meldt bedre på returen !

Skriv en ny kommentar