I dag er jeg tidlig oppe for å lage noe av det beste jeg vet – nemlig søtpotetscones. Jeg har postet denne oppskriften tidligere, men jeg er helt sikker på at mange av dere ikke har prøvd den enda og det anbefaler jeg dere virkelig å gjøre. De siste dagene før ferien min er veldig er hektiske og derfor trenger jeg å ha godt påfyll tilgjengelig. Disse smaker kjempegodt, holder deg mett lenge og har et godt næringsinnhold. Oppskriften ser slik ut:
To store søtpoteter (ca 650 gram)
300 gram havregryn
100 gram sesamfrø
3 ss gresk yoghurt eller mager kesam
2 dl vann
2 ts bakepulver
Litt salt
Skyll søtpoteten og kok den til den er myk. Deretter fjerner du skallet , lar den avkjøle seg litt og moser den med stavmikser. Tilsett resten av ingrediensene, gjerne bruk stavmikser på hele røra for å få en jevn og glatt røre. Fordel den klissete røra med to spiseskjeer på et bakepapirkledd stekebrett. Form til fire runde scones, og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist før du tar en rund scone og deler en i fire biter, og topp med favorittpålegget ditt.
Da vil jeg bare ønske dere en fantastisk torsdag! I morgen tar jeg ferie og hele hjertet gleder seg ♥
Jeg baker mye scones, men har aldri laget med søtpotet. Får prøve det en dag når finværet i Vestfold (eventuelt) forsvinner!
Håper du får en fantastisk ferie i dette vakre landet! Gleder meg til bilder fra Nord-Norge! 🙂
Dette må prøves!:)
En fargerik frokost gir en ekstra god start på dagen! Scones er kjempegodt, så denne oppskriften må prøves en dag 🙂 God sommer!
Denne var helt fenomenal. Tusen takk 😃 namm!!!
Amoxicillin Cats Cialis Clobetasol Want To Buy Medicine Cash Delivery Metronidazole And Amoxicillin Combination Side Effects