hits

Dobbel mos og fronthev

03.12.2014 - 18:03 6 kommentarer

Lillelørdag er her og ukes tredje økt er i boks. Jeg merker at jeg absolutt ikke er vant til å være på diett - plutselig ble det så mye mat å spise! Ja, dere leste helt rikig nemlig mye mat. Diett er nemlig ikke sånn at man sulter seg ned i fettprosent, men spiser mye og bra mat for å gå ned i fettprosent og beholde mest mulig muskelmasse. Siden jeg spiser mye mat året rundt kan jeg også spise mye på diett. Selv om jeg spiser litt mindre kalorimessig nå, så er det mye mer volummessig. I dag var det første måltidet mitt 500 gram søtpotet, 500 gram brokkolig og 200 gram karbonadedeig. Jeg synes alltid det er lettere å spise potet/grønnsaker når det er most, da går det liksom litt lettere ned! Kok opp først og renn av vannet før du moser med stavmikser. Tilsett det krydderet du ønsker, og gjerne en ss med smør for ekstra god smak. Dagens lille tips for å spise mer grønnsaker!


Jeg var stiv som en stokk etter gårsdagens styrkeøkt, og måtte derfor bruke god tid på rulling og tøying. Å henge i knebøystanga tøyer godt på ryggen, samtidig som man får tøyd hofteleddsbøyer ved å presse hofta frem som på bilder under. Dagens økt fokuserte mye på skuldre, og jeg liker å bytte mellom sittende og stående fronthev. I dag ble det stående, da bruker jeg en vektskive på 15 kg. Still deg gjerne inntill en vegg, så du unngår å lene deg bakover når du utfører øvelsen. Løft vektskiven kontrollert opp forran deg, og senk rolig ned igjen for å utføre øvelsen korrekt. Kjempefin øvelse for forsiden av skulderen.

BottomUp Tights fra Luciaven / genser fra Better Bodies / sko fra Reebok (sponsede lenker)


Nå skal jeg være flink å jobbe noen timer før jeg skal se den siste episoden av SOA på sofaen ikveld! Jeg og Lucia rakk forresten ikke å trekke noen svinner av konkurransen i dag, så den kommer i morgen. Da kommer også den tredje intervallen, så det er bare å følge med!

6 kommentarer

Maria

03.12.2014 kl.18:04

så fin blogg du har! hadde satt pris på om du tok en tur innom bloggen min :) ha en fin onsdag kveld!

Marie-Madelen Bekken

03.12.2014 kl.18:15

Så flink du er! stå på videre :)

Keths!

03.12.2014 kl.18:36

Innom for å ønske deg en fin onsdag! Håper du har hatt en god uke så langt :)) Det der så kjempegodt ut :D

03.12.2014 kl.19:18

Herregud for ei ræv du har!

Ida Rygnestad

03.12.2014 kl.19:27

God kveld, Nora :) Dette er faktisk første gangen jeg kommenterer ett innlegg på bloggen (utenom første adventskonkurransen du hadde nå på søndag). Men det jeg vil si, er rett og slett at du er en inspirasjon! Og jeg synes det er skikkelig spennende at du nå skal stille i athleticfitness. Så utrolig moro det da må være å ha stile i tre ulike kategorier: først bodyfitness, så bikinifitness og nå dette. Gøy! Ønsker deg masse lykke til videre! :) STÅ PÅ!

Anette

03.12.2014 kl.22:32

Synes det er så bra at du legger ut øvelser du gjør hver gang du blogger! Alltid fint med ekstra inspo :-) Men jeg lurer på en ting med tightsen, er den veldig lang? Det ser ut som du har brettet den opp? Jeg vurderer å bestille, men er veldig lav.. :P

Skriv en ny kommentar