Gresskarmos og den siste økta

 Jeg kjøpte alt for mye gresskar forrige helg, men heldigvis er det en matvare som kan brukes i mye. Dagens lunsj ble derfor kyllingfilet, grønnsaker og gresskarmos. Jeg brukte halvt om halvt med gresskar og gulrøtter som jeg kokte opp. Når det var mykt nok moste jeg med stavmikser, og tilsatte litt salt, noen pressede hvitløksfedd og en ss smeltet smør. Det ble utrolig godt og smakte virkelig godt denne torsdagen!

Lenkene i innlegget er sponset



I går gjennomførte jeg den siste økta på programmet mitt, i morgen begynner jeg på dag 1 igjen. Jeg skal kjøre totalt 5-6 økter i uken, litt ettersom det passer. I tillegg har jeg 3 dager hvor jeg nå legger inn pull-ups, dips og roing. Øktene er ganske heftige, men jeg synes programmet er veldig morsomt og jeg trives veldig godt med det kjenner jeg. I dag hadde jeg egentlig tenkt å ta treningsfri, men vi får se hva jeg finner ut i løpet av dagen. Det frister med ei økt selv om gårsdagens trening kjennes enda. Den økta så slik ut:
 

Rumenske markløft 5 x 6, 70 kg

Sittende lårcurl  2 x 10, 56 kg

Sidelengs utfall 3 x 10 hver fot

Chins 4 x 6

Flyes med manualer 25 + 5*5, 8kg

Sittende roing med bredt grep 3 x 10, 36 kg

Halo med kettlebell 3 x 12, 12 kg

Triceps kickback 3 x 12, 4 kg i supersett med

Strake kickback 3 x 10, 4 kg

Landmines 4 x 8

 

I det siste har jeg fått mange henvendelser om kreatin, når jeg tar det, hvordan jeg blander det ut og hvor mange gram. Jeg tar ikke kreatin alene, jeg bruker SAW før trening som både inneholder kreatin og mange andre stoffer som gjør at jeg kan yte maksimalt på trening. Blant annet inneholder den koffein, taurin og l-arginine som virkelig gir et kick under økta. Jeg har blitt så avhengig av å ta den at jeg faktisk måtte gå hjem fra treningssenteret her om dagen i ens ærend for å hente den. Nå skal jeg lage i stand et par matbokser før jeg skal komme meg avgårde på jobb. Ha en sporty dag da dere!

5 kommentarer
    1. Du er helt rå, Nora! Både når det gjelder kosthold og trening. Tøft at du skl delta i AF og ikke vanlig fitness. Men et spørsmål; bruker du strikk når du trener chins?

    2. Hei Nora!
      Kan du skrive hvorfor du foretrekker søtpotet og ikke spiser fks vanlig potet?
      Har du ikke lenger kontakt med de andre fra Team Sprettrumpe… ? hvorfor ikke?
      Har du prøvd ZMA? Hva syns du isåfall om det?
      Jobber du kun på HIT nå?
      Hilsen nysgjerrigper 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg