hits

Fylt paprika og reverse hyperextensions



Fylte grnnsaker er s utrolig godt, og du kan nesten fylle hva som helst. Squash, aubergine, tomat og sopp er alle gode alternativer, men i dag falt valget p paprika. Det kan nytes som tilbehr eller som hovedrett i seg selv. Gjerne server med en frisk salat ved siden av. Oppskriften er lekende lett, og ser slik ut:

4 paprika

400 g karbonadedeig

1 lk

1 rd chili

1 kinesisk hvitlk

2 ss tomatpuree

2 ss creme fraishe

1 ts salt

Ost

Stek frst karbonadedeig, fr du tilsetter finhakket lk, chili og hvitlk. Tilsett tomatpure og creme fraishe og la det putre litt. Rens paprika og sett i en ildfastform slik at de str oppreist. Det som ble igjen av toppen p paprikaen hakket jeg ogs opp og lot set putre litt i stekepanna. Deretter fylte jeg alle paprikaene med kjttblandingen, fr jeg toppet med litt ost. Inn i ovnen p 200 grader i ca 30 minutter - og du har maten klar :)






Om et par timer venter dagens kt, men fr den tid vil jeg vise dere en ny velse jeg tok i gr, nemlig reverse hyperextensions. Her ligger man omvendt i en rygghev, og lfter fttene opp slik at rumpa m jobbe. Men for at velsen skal svi ekstra mye festet jeg et strikk nederst i i ryggheven og festet rundt anklene. Super velse for avslutte ei beinkt med, for denne svir! Jeg kjrte 3 sett med 15 repetisjoner p denne velsen.

Tights fra 2XU / t-skjorte fra Better Bodies / sko fra Inov-8 (sponsede lenker)


Det er onsdag allerede og vi er halvveis til helg. En ekstra god grunn til gjre det bra p trening i dag :)

2 kommentarer

Kjempebra innlegg :D Ha en strlende dag!!

h! tusen hjeeertelig takk for den siste setninga i innlegget! :-D Jeg sliter virkelig med bestemme meg for trene eller ikke idag, men n har jeg virkelig bestemt meg! Helg snart = ekstra bra motivasjon for treningen!

Skriv en ny kommentar

bloglovin Matprat