hits

Superwoman

08.07.2014 - 15:53 4 kommentarerØvelsen over heter superwoman - og sånn følte jeg meg virkelig på trening i dag også. God kontakt og masse energi gjennom hele økta, elsker sånne treningsdager! Superwoman er en utrolig god øvelse for kjernemuskulaturen, og er mye tyngre enn den ser ut som. Med hendene i to slynger krever den også ekstra mye stablilisering. Jo lengre frem du strekker hendene, jo tyngre blir øvelsen. Vi kjørte ikke bare denne øvelsen i dag, hele økta så slik ut:

Markløft 6 x 3, 90 kg

Sittende roing 4 x 10, 41 kg

Sittende skulderpress med manualer 3 x 10, 18 kg

Dips m/10 kg ekstra vekt 4 x 5

Superwoman 3 x 10

Topp fra 2XU / antishake-tights fra Röhnisch (-47% akkurat nå) / sko fra Inov-8 (reklamelenker)


Etter økta ble det nok en runde med intervaller - jeg har jo trent så lite i det siste grunnet skole og sykdom så nå kjøres det på! Skrubbsulten etter økta dro jeg hjem og spiste tre store fullkornslefser fylt til randen av snadder. Guacamole, hvitløkskesam, kyllingfilet, tacosaus og masse ferske grønnsaker er aldri feil. En ting til som faktisk er kjempegodt i lefsene er mango, den søte smaken er perfekt i kombinasjon med resten. Har du ikke prøvd det enda så do it - dagens middagstips fra meg. Ha en strålende tirsdag videre!


4 kommentarer

minlangehistorie

08.07.2014 kl.16:51

du er så flink Nora :)
Tirsdagsfajitas såg ikkje feil ut!

Det er ikkje så masse som skal til for eit enkelt, men likevell luksusmåltid :)

Anette

08.07.2014 kl.22:09

En større motivasjonskilde enn deg, skal man lete lenge etter! Du er så utrolig motiverende, sprudlende ogkreativ når det gjelder trening og kosthold, Nora! Er alltid like gøy å titte innom bloggen din, stå på videre😊

Anette

08.07.2014 kl.22:37

Du er en motivasjon altså! :-)

Lurte på om du ville delt noen treningstips for en som akkurat har begynt å trene? Hva er lurt og trene, og hvor ofte burde burde man trene? Ønsker å stramme opp, å bli sterkere :-)

Skriv en ny kommentar