hits

Havre- og sesambrød

03.07.2014 - 10:45 8 kommentarer

Et iskaldt glass melk og nystekt brød ble dagens første måltid her i huset. Jeg spiser ikke frokost, rett og slett fordi jeg ikke er sulten på morgenen. Det finnes mange myter og gamle teorier om at man må spise frokost for å starte forbrenninga, men det stemmer ikke. Det er jo ikke sånn at forbrenningen stopper opp om natta, så hvis det er grunnen til at du spiser frokost kan du gjerne revurdere. Det er egentlig ganske enkelt dette med måltidsrytme, bare spis når du er sulten :) Jeg har jo alltid vært glad i brødmixen fra Funksjonell Mat - og jeg måtte jo bare prøve
 den nye med havre og sesam. Mens brødet sto i ovnen tok jeg med meg stjerna mi ut på tur, og kom hjem til et nystekt brød!

Den nye brødmixen smakte utrolig godt, faktisk likte jeg den nye varianten bedre enn den gamle. Med mel av havre, sesamfrø og mandler ga det en veldig god smak. Det er helt uten gluten, hvete, gjær, melk eller soya - altså midt i blinken for allergikere. At det er proteinrikt i tillegg er jo et superpluss for alle treningsentusiaster! Alt du gjlør er å blande ut posens innhold med 4 dl vann, og setter i ovnen på 175 grader i 60 minutter. Så er det bare å smøre på med det du liker best, og jeg kan bekrefte at det smakte godt med både søtt og salt på. Hvis du vil prøve den selv kan du kjøpe den ved å klikke her (annonselenke)


Med dette i magen skal jeg snart komme meg avgårde til dagens utetrening til Toughest - gleder meg til å dele økta med dere senere ikveld! Ha en super dag enn så lenge :)

8 kommentarer

Ser deilig ut med nysteikt brød etter tur ute!

Stort fan av miksene til funksjonellmat sjølv - men min favoritt er den med frø og kjerner. Mums :)

03.07.2014 kl.14:00

Sant det med at forbrenningen ikke stopper, men for min del er frokost fortsatt det viktigste måltidet. Vis jeg ikke får i meg frokost får jeg hodepine og blir et grettent menneske!

Ida

03.07.2014 kl.15:50

Jeg syns det ser ut som om at du spiser utrolig lite mat? Siden du spiser så få måltid, bør du jo spise mer til hver av de?:/

Er du på diett mot noenspesielt nå?:)

Guro

03.07.2014 kl.19:05

Det brødet er jo helt rått inni, det kan umulig være godt. Skaff deg noen ordentlige brødformer å steke brødblandingene i, og stek de lenge nok på riktig temperatur. Hold deg unna teflonformene da giftstoffer fra belegget trekker inn i maten.

BLACC.NO

03.07.2014 kl.20:58

Hei!

Sjekk ut vår nye og trendy nettbutikk, men samarbeidspartnere som Triana Iglesias.

Sjekk også ut vår instagram @BLACCNO for oppdateringer, konkurranser, bilder og annet morro.

WWW.BLACC.NO

minlangehistorie

04.07.2014 kl.00:49

det må jeg prøve, det så veldig godt ut :D
Du visste det kanskje ikke, men bloggen din er nummer 4 på topplista i Trondheim :) Der jeg fant den. Liker det jeg har lest til nå, stå på videre! - Jonas

Fitnessnora

05.07.2014 kl.08:45

Ida: et halvt brød er ganske bra med mat det da :) jeg er absolutt ikke på noen diett nei :)

Skriv en ny kommentar